— iby (@iby016) November 4, 2022
Čedonir Čeda Chaddah Jovanović
- Post n°801
Re: Čedonir Čeda Chaddah Jovanović
- Post n°802
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°803
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°805
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°806
Nema sta da se oprasta, nego sada lepo svaki clan LDP-a, bivsi i sadasnji (ako sadasnjih ima) da izdvaja od plate Cedi za stan. Nije u redu da je politickim angazmanom zbrinuo tolike ljude, a da ni za struju nema.
- Post n°807
И Чеда @Ceda_Jovanovic слави победу издајника Вучића@avucic ! pic.twitter.com/OE6OxlVj3f
— Млађан Ђорђевић (@mladjandj) December 28, 2022
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°809
https://www.kurir.rs/vesti/politika/4108164/aleksic-je-izbarao-pogrsan-nacin-da-vrati-izbledelu-slavu-iz-advokatskih-bravura-sa-starletama-ceda-tvrdi-da-je-sve-laz
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°810
Jao, znam kolegu Alexića, uz Chaddu sam u ovom slucaju
- Post n°811
U ovom slucaju definitivno
- Post n°812
pu jbte kako se bas chaddamiru uvek desavaju ovakve stvari a ne nekome od nas....
ukratko nema ovde nikog kome se moze verovati
ukratko nema ovde nikog kome se moze verovati
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°813
Btw da li je Milo propo zato što ga Chaddah nije podržao?
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°814
Jovanović je u Informer podkastu otvoreno govorio o svom poreklu, porodici, o supruzi Jeleni, o tome zašto je svojoj deci dao "čudna" imena, ali i o tome gde ga je zadesio rat devedesetih.
- Rat me je zatekao u elitnoj jedinici JNA... Radili smo sve što možeš da zamisliš, ali i ono što ne možeš - rekao je Jovanović.
On je bez dlake na jeziku pričao i o tvrdnjama da je narkoman i siledžija, o tome kako je pokrenuo studentski protest i zašto je počeo da se bavi politikom.
- Za vreme protesta pokušavali su da me snime kako duvam, kako šmrčem, ili kako mi neko daje lovu - objasnio je lider LDP, a na pitanje kad je počeo da se drogira, odgovorio je:
- To sa mojom narkomanijom je počelo za vreme studentskog protesta, to je Šešelj krenuo... Piju drogu i tako!
Nije se ustezao da kaže šta misli o sadašnjoj opoziciji, o Aleksandru Vučiću, ali i o političarima u regionu.
- To što danas radi opozicija nije politika, to je dijagnoza. Je l' ti možeš da zamisliš Đinđića, Mićuna i Draškovića da duvaju u pištaljku i da arlauču u Skupštini? Posle izbora će biti kao kad je Vučić onom klincu lupio bananu na basketu. Kako će oni na izbore? Oni su brontosaurusi, pasu travu, a Vučić je ti-reks koji jede živo meso...
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°815
tru datOni su brontosaurusi, pasu travu, a Vučić je ti-reks koji jede živo meso...
_____
Hong Kong dollar, Indian cents, English pounds and Eskimo pence
- Post n°816
dok cedosaorus i dalje uziva u obilatom jedenju govana
podseca ova iskrena ispovest informeru na one krimose dilere "ne znam zasto mene dovode u vezu sa drogom, nikad cigaru nisam zapalio, ceo zivot vezbam..."
podseca ova iskrena ispovest informeru na one krimose dilere "ne znam zasto mene dovode u vezu sa drogom, nikad cigaru nisam zapalio, ceo zivot vezbam..."
- Post n°817
Pa da, klasicne balkan info price. Otvorio je dusu i rekao da je radio i sto treba i sto ne treba, smogao je snage da svima otvoreno i bez uvijanja kaze da je Seselj izmislio da je narkoman, a bez dlake na jeziku priznaje da ce Vucic sve da razvali.
Da podsetim, rec je o Djindjicevom coveku od poverenja i nekome ko je na Svetom Stefanu mesecima pregovarao o (tada) buducem ustrojstvu drzave Srbije i Crne Gore.
Da podsetim, rec je o Djindjicevom coveku od poverenja i nekome ko je na Svetom Stefanu mesecima pregovarao o (tada) buducem ustrojstvu drzave Srbije i Crne Gore.
- Post n°818
... i koji je ispregovarao predaju Slobodana Milosevica organima reda, i prevoz u Zabelu.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°819
Dakle, on je uzeo pare od Slobinog hapsenja?
- Post n°820
i najverovatnije podelio sa kim je trebalo.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°821
Sa Djindjicem verovatno. Ipak su oni bili EU motori.
- Post n°822
posteno zaradjen novac. nadam se da ga je pametno ulozio.
_____
- Post n°823
Ja kada udjem na ovu temu očekujem samo vesti tipa
Čeda se pobio sa osobljem restorana tog i tog jer su pokusali da mu naplate racun,potom demolirao restoran Foto Video
Čeda sve demantuje,Smestaju mi ostaci zemunskog klana i UDBE koji Srbiju vuku u blato iz kojeg smo ja i Zoran pokusali da je izvučemo.
Ili
Čeda eksluzivno kod cuvenog travara deda Živoja na tretmanu povećanja kurca, ekluzivna ispovest
Čeda ušao u Zadrugu
Sve druge vesti i materijali treba da budu zabranjeni na ovoj temi
Čeda se pobio sa osobljem restorana tog i tog jer su pokusali da mu naplate racun,potom demolirao restoran Foto Video
Čeda sve demantuje,Smestaju mi ostaci zemunskog klana i UDBE koji Srbiju vuku u blato iz kojeg smo ja i Zoran pokusali da je izvučemo.
Ili
Čeda eksluzivno kod cuvenog travara deda Živoja na tretmanu povećanja kurca, ekluzivna ispovest
Čeda ušao u Zadrugu
Sve druge vesti i materijali treba da budu zabranjeni na ovoj temi
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°824
+1. Samo krtinu, molim.
- Guest
- Post n°825
Да бре, Чеда је себе уманеврисао у лигу са Карађокама, бизаро-кринџ левел незамисливо.