Čedonir Čeda Chaddah Jovanović
- Post n°52
Re: Čedonir Čeda Chaddah Jovanović
beatakeshi wrote:Jel može pojašnjenje, hoću reći pojednostavljenje?
Задовољио бих се и преводом са српског на јасно.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°53
lepo je kako stecajni upravnik izda u zakup nepokretnosti i opremu dibidus nepouzdanoj firmi u tom momentu, a da smo se npr pojavili pace ficfiric i ja sa stabilnom firmom i nudili vecu zakupninu, garant bi nas izbacili napolje i opet izdali ovom nitkovu.
- Post n°54
beatakeshi wrote:Jel može pojašnjenje, hoću reći pojednostavljenje?
Републичка дирекција за робне резерве потражује жито од Компензационог фонда из тог бившег Чединог складишта у вредности од преко 129 милиона динара. Жита нема, Чеда продао купцима на Косову.
Привредни суд је признао Компензационом фонду условних 75 милиона динара из стечајне масе који очигледно немају одакле да се намире.
Компензациони фонд није контролисао Чедино складиште, што је био дужан по закону, и сада је приморан да га брани, како би избегао своју одговорност.
- Guest
- Post n°56
Na sastanak sa Mekalisterom idem da bih pokazao da postoji alternativa u Srbiji, Janković ima pubertetske hirove
Ne interesuju me pubertetski hirovi Jankovića, neka ga komentarišu školski psiholozi, toliko je destruktivan da bi pokvario i kamen za kupus. Sigurno idem na sastanak jer je to jedini način stvaranja sposobne alternative koja će izgraditi modernu evropsku Srbiju konkretnije od Vučića, zato što mi ne kalkulišemo.
Mekalister i zvanično treba da zna da u društvu postoji energija potrebna za dogovor u Bosni i Hercegovini i rešenje odnosa Beograda i Prištine, koji će bar našoj deci omogućiti normalan život. Reći ću mu da, uprkos velikim pritiscima, ne odustajemo od članstva u NATO-u kao jedine garancije održivog mira na Balkanu.
Naravno da unutrašnji odnosi za mene nisu tema razgovora sa bilo kojim strancem, pa ni sa Mekalisterom, jer kukumavčenjem niko nikad ništa nije postigao. Ali ću svakako reći da ovako podeljena zemlja ne može izdržati pritiske kojima je izložena, zbog čega smatram da je preduslov konačnog konsolidovanja Srbije i prostora bivše Jugoslavije definisanje moderne demokratske građanske platforme koja bi bila u stanju da iskoristi svaki atom pozitivne energije koji se, nažalost, danas gubi u glupim ratovima svih sa svima, što vlast u zemlji ne želi i ne zna da reši.
- Post n°57
neumrla je fidelinka, propasti jos nece
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°59
kakav je džejms din.
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°60
И нешто често иде у млин.
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°62
nije losa jakna
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°63
al zato veliki minus za majicu sa natpisom
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°64
meni te superdry maje lose ali su im jakne i mantili dobri.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°65
nije losa jasa, al ta jbna dugmad iz socijalisticke konfekcije su no go #trzisnoresenje
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°66
inace ako ceda misli da ovaj nece jos dugo mozda i nece.
_____
- Post n°67
Ma jok, nego on pred svake izbore kao malo odglumi opoziciju.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°68
dobar je chedara, ispoštovao sam ga ljucki kad sam mu napunio ipod kad se peo na onu planinu bizarnom muzikom
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°69
Mr.Pink wrote:kakav je jamezdin.
- Post n°71
Велики ум. Можда му Драга и Ружица дадну препоруку за код Хабермаса у Констанц.
- Post n°72
Samo jedno pitanje, zanima me lična percepcija, ne ulazeći u "dugovnu nedićevštinu": da li vi u ovome vidite "antisrpski nacionalizam" ili "antisrpstvo" generalno?
_____
alt-lib
- Post n°73
Kinder Lad wrote:Samo jedno pitanje, zanima me lična percepcija, ne ulazeći u "dugovnu nedićevštinu": da li vi u ovome vidite "antisrpski nacionalizam" ili "antisrpstvo" generalno?
Не сматрам да је Чеда "антисрбин". Он никада својим деловањем није угрозио Србе у Бих, Хрватској, КиМ..., напротив.
Само нисам за олаку предају.
- Post n°74
Косово је де факто изгубљено 1999. Све после тога је трчање три круга да се не испадне радодајка.
_____
- Post n°75
ОК, онда да трчимо још мало.
"Све ће то иловача излечити ..."
"Све ће то иловача излечити ..."