https://t.co/dN6c93n06m pic.twitter.com/uz7yzsIDIn
— koza na štiklama (@celava_ti_mama) December 26, 2023
Botovske narodne umotvorine
- Post n°476
Re: Botovske narodne umotvorine
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°477
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°478
Pritom, ne misle o teškoj poziciji Srba na KiM, njihovoj slobodi kretanja
Činjenica je da to može biti problem kad ti, na primer, zapale auto
- Post n°479
ta vozila se ionako uveliko kreću po KiM koje je, složićemo se, deo Srbije
- Post n°480
Brate, da predjemo svi na RKS tablice, škk
- Guest
- Post n°481
Чист генија, “сложићемо се” да је Косово део Србије, а одмах у наставку објашњава како Срби једва опстају у том “делу Србије”, док су таблице тек јексер у читавој логичкој клин-чорби. Нешто је у води, кад се овакви рађају.
- Post n°482
No Country wrote: Нешто је у води, кад се овакви рађају.
50 evra
_____
- Post n°484
Prvenac
https://www.kurir.rs/licni-stav/4337316/vuk-velebit-srbija-kao-zemlja-inovacija
https://www.kurir.rs/licni-stav/4337316/vuk-velebit-srbija-kao-zemlja-inovacija
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°485
E, alal vera.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°487
ne nasedaj nego otvori quango u americi da ti država sufinansira igrankice po amerikama.
- Post n°488
Пукао јер га Исидора СимјоновиЧ откачила. А она ме дубоко разочарала.
- Post n°489
1. кратак безличан опис профила
— Душан Дачић (@Duyo96) January 25, 2024
2. сви направљени између јануара и априла 2022.
3. сви прате огроман број профила
4. свима је локација Belgrade/Republic of Serbia
5. већина има неки кринџ емоџи након кратког безличног описа pic.twitter.com/V6pjvD4SVg
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°490
#RadomirBio pic.twitter.com/lgIcO03UwM
— Radomir Martin (@radomir_martin) January 25, 2024
_____
- Post n°491
Odlično! Koristiću rado i često!
- Post n°493
sedi ne nasedaj pic.twitter.com/0oGnmWYApW
— Radomir Martin (@radomir_martin) January 26, 2024
_____
- Post n°494
Šta kažu ljuti opozicionari iz Libeka? Jeryje Velebita u Brnabine skute privukla nevidljiva ruka tržišta?
— dr Petar Veličković (@u_dilemi) January 26, 2024
Dobra forica.
_____
- Post n°495
U komentarima i ovaj tekst iz 2017.
KURIR TV O „PROTESTU PROTIV DIKTATURE“
VUK VELEBIT NEDVOSMISLENO PORUČIO: Političari, dalje od protesta!
Jedna od najvećih nedoumica vezana za proteste studenata koji poslednje dve nedelje šetaju Beogradom i gradovima Srbije jeste ko je glavni organizator, a jedan od viđenijih učesnika Vuk Velebit, student Fakulteta političkih nauka, tvrdi da „organizatora nema“.
Velebit je jedan od inicijatora proglasa protiv podrške fakultetskih profesora premijeru Aleksandru Vučiću, a u emisiji „Da se na lažemo“ na Kurir TV poručuje da je bitno da protesti i dalje budu bez političara i da se ne odustane od zahteva.- Organizatora nema, očigledno. I mislim da prosto ljudi treba da se pomire s tim. Protesti su spontani i mislim da su upravo zbog toga oni autentični, masovni. Ima tu raznih, i levih i desnih, nema nikakvog vođe, ali ono što je bitno jeste da protest ne postane ideološki obojen - kaže Velebit.On smatra da treba da se insistira na zahtevima za smenu članova RIK, REM, razrešenju Maje Gojković, RTS, i ističe da pre izbora nisu izašli na ulice jer „nije bilo poznato kakvi su uslovi i pravila igre“.Poručuje i da bi se sastao s Vučićem i veruje da to neće dovesti do osipanja.- Kada bi gospodin Vučić pozvao da se sastanemo, pošto ga se ne plašim, pristao bih. Mislim da politički funkcioneri ne treba da dolaze na proteste, ali mislim da je podrška svakako dobrodošla, jer svi zahtevi koji su izneti su zahtevi koji će dovesti do uspostavljanja fer pravila igre, na kojima će se posle te partije takmičiti - ocenjuje on. D. L.
https://www.kurir.rs/vesti/politika/2787359/vuk-velebit-nedvosmisleno-porucio-politicari-dalje-od-protesta
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°496
Lik i delo
https://kablarnet.rs/pet-na-pet-vuk-velebit-trenirao-sam-tenis-od-svoje-seste-godine-ukupno-dvanaest-godina-a-u-jednom-trenutku-sam-bio-i-profesionalac/
Odličan bonus odgovor.
https://kablarnet.rs/pet-na-pet-vuk-velebit-trenirao-sam-tenis-od-svoje-seste-godine-ukupno-dvanaest-godina-a-u-jednom-trenutku-sam-bio-i-profesionalac/
Odličan bonus odgovor.
- Post n°497
Od malih nogu sam imao zlatnu kašiku u ustima, a u jednom trenutku sam bio i profesionalac u jedenju iz zlatne kašike.
_____
- Post n°498
Dve zlatne (diplo) kašike
https://youtu.be/HTMHwQ9A9p4?si=RSO2R9msDwu9JkY-
https://youtu.be/HTMHwQ9A9p4?si=RSO2R9msDwu9JkY-
- Post n°499
Nevidljiva ruka je za protivnici
- Post n°500
"VOLIM SVOG SINA, NIČIM SVOG OCA NIJE POSTIDEO"
Ova izjava odražava emotivnu reakciju i brigu o sinu u kontekstu napada koje je doživeo. Naglašava potrebu za zaštitom bezbednosti i mira, kao i razumevanje emotivne težine situacije a napada je za svaku osudu
Predsednik koji se tako emotivno izražava o svom sinu zaslužuje divljenje.
Ova izjava pokazuje snagu i stabilnost porodičnih veza u Vučićevoj porodici.
Vučićeva ljubav prema Danilu je neupitna.
Svi roditelji bi trebalo da uče od Vučića kako da pruže podršku svojoj deci.
Vučićeva izjava ističe emotivnu vezu prema sinu i zabrinutost zbog incidenata nasilja koje je doživeo. To naglašava potrebu za zaštitom bezbednosti i mira u javnom prostoru, kao i osudu nasilnog ponašanja u društvu.
Ovaj komentar govori o dubokoj ljubavi između oca i sina.
Ovo je primer kako javne ličnosti mogu da pokažu ljubav prema svojim najbližima.
Ovo je podsetnik koliko je bitno štititi svoje najmilije.
Vučić treba da posluži svima kao primer kako se treba boriti za svoju decu.
Ovo je primer kako se očinska briga ne sme zanemariti.
Vučićeva ljubav prema sinu je primer kako se roditeljska ljubav može pokazati javno i privatno.
Vučićeva iskrena izjava o sinu reflektuje roditeljsku ljubav i brigu, istovremeno naglašavajući ozbiljnost i neprihvatljivost nasilja u društvu. Ovo je poziv na odgovornost i zajednički napor da se osigura sigurnost i poštovanje u javnom prostoru.
Ova situacija je prilika da se pokaže koliko je važno graditi porodičnu ljubav i podršku.
Vučićeva izjava je izraz duboke roditeljske brige i ogorčenosti zbog nasilja koje je njegov sin doživeo. Ovo je apel na društvo da se osudi i preduzmu koraci protiv nasilja u svim oblicima, kako bi se zajedno radilo na stvaranju sigurnijeg okruženja za sve građane.
Vučićeva iskrena reakcija na nasilje koje je njegov sin doživeo pokazuje duboku emotivnu vezu i zaštitnički instinkt prema porodici. To je podsetnik svima da je važno osuditi nasilje i raditi na stvaranju bezbednog okruženja za sve građane, bez obzira na njihovu javnu ili privatnu ulogu.
Vučićeva izjava o sinu jasno pokazuje njegovu duboku emotivnu vezu i brigu kao roditelja. Ovo je važan podsetnik na potrebu za zaštitom svih građana od nasilja i podrške za očuvanje mira i sigurnosti u društvu.
Danilo je izuzetan covek kao i svoj otac.
Породична подршка је кључна у свим животним изазовима. Важно је да се увек стоји иза својих најближих, без обзира на околности.
У тешким временима, када се суочавамо са нападима, било физичким или вербалним, присуство и подршка породице може бити од несагледивог значаја за наш опоравак и благостање.
Vučićeva otvorenost osećanja prema sinu je inspirativna.
Ova izjava odražava emotivnu reakciju i brigu o sinu u kontekstu napada koje je doživeo. Naglašava potrebu za zaštitom bezbednosti i mira, kao i razumevanje emotivne težine situacije a napada je za svaku osudu
Predsednik koji se tako emotivno izražava o svom sinu zaslužuje divljenje.
Ova izjava pokazuje snagu i stabilnost porodičnih veza u Vučićevoj porodici.
Vučićeva ljubav prema Danilu je neupitna.
Svi roditelji bi trebalo da uče od Vučića kako da pruže podršku svojoj deci.
Vučićeva izjava ističe emotivnu vezu prema sinu i zabrinutost zbog incidenata nasilja koje je doživeo. To naglašava potrebu za zaštitom bezbednosti i mira u javnom prostoru, kao i osudu nasilnog ponašanja u društvu.
Ovaj komentar govori o dubokoj ljubavi između oca i sina.
Ovo je primer kako javne ličnosti mogu da pokažu ljubav prema svojim najbližima.
Ovo je podsetnik koliko je bitno štititi svoje najmilije.
Vučić treba da posluži svima kao primer kako se treba boriti za svoju decu.
Ovo je primer kako se očinska briga ne sme zanemariti.
Vučićeva ljubav prema sinu je primer kako se roditeljska ljubav može pokazati javno i privatno.
Vučićeva iskrena izjava o sinu reflektuje roditeljsku ljubav i brigu, istovremeno naglašavajući ozbiljnost i neprihvatljivost nasilja u društvu. Ovo je poziv na odgovornost i zajednički napor da se osigura sigurnost i poštovanje u javnom prostoru.
Ova situacija je prilika da se pokaže koliko je važno graditi porodičnu ljubav i podršku.
Vučićeva izjava je izraz duboke roditeljske brige i ogorčenosti zbog nasilja koje je njegov sin doživeo. Ovo je apel na društvo da se osudi i preduzmu koraci protiv nasilja u svim oblicima, kako bi se zajedno radilo na stvaranju sigurnijeg okruženja za sve građane.
Vučićeva iskrena reakcija na nasilje koje je njegov sin doživeo pokazuje duboku emotivnu vezu i zaštitnički instinkt prema porodici. To je podsetnik svima da je važno osuditi nasilje i raditi na stvaranju bezbednog okruženja za sve građane, bez obzira na njihovu javnu ili privatnu ulogu.
Vučićeva izjava o sinu jasno pokazuje njegovu duboku emotivnu vezu i brigu kao roditelja. Ovo je važan podsetnik na potrebu za zaštitom svih građana od nasilja i podrške za očuvanje mira i sigurnosti u društvu.
Danilo je izuzetan covek kao i svoj otac.
Породична подршка је кључна у свим животним изазовима. Важно је да се увек стоји иза својих најближих, без обзира на околности.
У тешким временима, када се суочавамо са нападима, било физичким или вербалним, присуство и подршка породице може бити од несагледивог значаја за наш опоравак и благостање.
Vučićeva otvorenost osećanja prema sinu je inspirativna.
_____