Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

lokal

ficfiric

lokal - Page 3 Empty Re: lokal

Post by ficfiric Thu Sep 20, 2018 9:15 am

U drugim zemljama bi tu kasiku davno ukrali i prodali lokal - Page 3 2304934895

_____

Uprava napolje!

паће

Post by паће Thu Sep 20, 2018 9:16 am

Ма овде поштен неки свет...

_____
       cousin for roasting the rakija
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
    ficfiric

Post by ficfiric Thu Nov 08, 2018 10:20 am

Internet pobedio

lokal - Page 3 DrfoiAdWoAAW3oM

_____

Uprava napolje!

Anonymous
    Guest

Post by Guest Sat Nov 10, 2018 7:06 am

Genijalna vest.
    ficfiric

Post by ficfiric Sat Apr 20, 2019 8:59 am

Premijerka Novog Zelanda počasna građanka Novog Pazara

Gradonačelnik Novog Pazara naveo je da je mlada liderka u jednom od najtežih trenutaka za njenu državu zadivila cijeli svijet svojim stavovima.

Skupština Novog Pazara proglasila je, na svečanoj sednici povodom Dana grada, premijerku Novog Zelanda Jacindu Ardern za počasnu građanku.

Gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac naveo je da je Ardern, iako mlada liderka, u jednom od najtežih trenutaka za njenu državu zadivila ceo svet svojim stavovima.

"Šireći toleranciju i razumevanje ona je mnogim liderima dala primer kako se u jednoj zemlji poštuju građanska prava i kako se u nemilim događajima pokazuje saosećajnost i zaštita žrtava", poručio je Biševac.

Lokalni parlament dodelio je i povelje grada ministru zdravlja Zlatiboru Lončaru za doprinos razvoju zdravstva Novog Pazara i direktoru "Srbijavoda" Goranu Puzoviću, rođenom Novopazarcu, zbog zasluga za korićenje Raške i Deževske.

Priznanje je dobio i ministar kulture i sporta Kantona Sarajevo Mirvad Kurić za unapredjenje kulturne saradnje između Novog Pazara i Sarajeva.

Plakete Novog Pazara, priznanje koje dodeljuje gradonačelnik, dobili su Safija Muratović za dugogodišnji humanitarni rad i kompanija "NOVA DPI" zbog društveno odgovornog poslovanja.

Novi Pazar slavi 558 godina postojanja
    "Svi oni doprineli su, u različitim oblicima, razvoju Novog Pazara i stvaranju bolje budućnosti za nove generacije", dodao je Biševac.

Predsednica lokalnog parlamenta Ifeta Radončić čestitala je svim građanima Novog Pazara Dan grada i istakla da je zadatak svih u lokalnoj samoupravi da očuvaju njegovu tradiciju i doprinesu njegovom razvoju.

"Na nama je da u tome istrajemo, da ljubav i sposobnost pretočimo u dela za dobrobit svako pojedinca kako bi se svi osećali sigurni u sadašnjosti i bili srećni u budućnosti", rekla je Radončić.

Dan grada čestitali su i predstavnici svih odborničkih grupa.

Novi Pazar slavi 558 godina postojanja, odnosno, od 20. aprila 1461. godine kada se prvi put pojavljuje u pisanim spisima u jednom dubrovačkom dokumentu.

U sklopu obeležavanja Dana grada organizovane su brojne kulturne i sportske manifestacije, a planiran je i koncert Bijelog dugmeta.

_____

Uprava napolje!

Erős Pista

Post by Erős Pista Sat Apr 20, 2019 9:48 am

Ceka se zvanicni komentar druga Kvinsija.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije

Post by Nino Quincampoix Sat Apr 20, 2019 9:52 am

Sve 5.
    ficfiric

Post by ficfiric Sat Oct 19, 2019 3:45 pm

_____

Uprava napolje!

ficfiric

Post by ficfiric Fri Mar 27, 2020 4:17 am

Prolece u Somboru

lokal - Page 3 EUGrGaGWoAAsAl0?format=jpg&name=large

_____

Uprava napolje!

паће

Post by паће Fri Mar 27, 2020 4:44 am

Гдегод нађеш згодно место, тестеру посади.

_____
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
    fikret selimbašić

Post by fikret selimbašić Tue Nov 03, 2020 12:02 am

Poštenje prije svega lokal - Page 3 4101625831

Ne uspijevam da je okrenem ali čitljivo je.

lokal - Page 3 3ycoxWv

_____
    Međuopštinski pustolov.

Zli stolar.
    nalog sa ženinog laptopa

Post by nalog sa ženinog laptopa Tue Nov 03, 2020 12:18 am

lokal - Page 3 286371741

_____
    THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at 
    speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and 
    sun. People have visited the moon, we have sent space probes to 
    all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are 
    picked up by children in the nursery.
    kondo

Post by kondo Tue Nov 03, 2020 12:43 am

lokal - Page 3 123549114_10157687204192643_6824374354463203290_o.jpg?_nc_cat=109&ccb=2&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=nRtaIFyNU2EAX9HseE0&_nc_ht=scontent.fbeg1-1

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
    паће

Post by паће Tue Nov 03, 2020 2:31 am

fikret hadžiabdić wrote:Poštenje prije svega lokal - Page 3 4101625831

Ne uspijevam da je okrenem ali čitljivo je.

Како беше писано, на оној мајици из Далмације, "нисан боб, али дилан".

_____
    ficfiric

Post by ficfiric Tue Nov 03, 2020 2:40 am

Ne znam za majicu, to je vikao neki lik u masi na Dilanovom koncertu u Varazdinu

_____

Uprava napolje!

fikret selimbašić

Post by fikret selimbašić Mon May 17, 2021 7:38 am

Godinama čekam da se ovo dogodi i juče se dogodilo.

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se jučer oko 19:50 sati dogodila u mjestu Gornji Rahić kod Brčkog poginula je jedna osoba, dok je više osoba povrijeđeno.
    Kako je saopćeno iz brčanske policije, poliajci su izlaskom na lice mjesta utvrdili da je vozilo pokosilo više osoba na terasi jednog ugostiteljskog objekta.
    - Jedna osoba je zadobila teške povrede od kojih je u toku noći u bolnici u Brčkom preminula – saopćeno je iz brčanske policije.
    Na licu mjesta je pod nadzorom dežurnog tužioca Tužilaštva Brčko distrikta BiH izvršen uviđaj. Uhapšen je Č. E. (25) iz Maoče, nastanjen u Rašljanima, koji su sumnjiči za ubistvo u pokušaju te teška krivična djela protiv opće sigurnosti ljudi i imovine te izazivanje opće opasnosti.

Ima i snimak na linku, terasa ugostiteljskog objekta je u stvari trotoar, pa još na prometnoj i zajebanoj raskrsnici.

_____
    Međuopštinski pustolov.

Zli stolar.
    Mr.Pink

Post by Mr.Pink Mon May 17, 2021 7:41 am

ne kapiram likove koji u danasnje vreme nakon s. nesrece gde ima povredjenih beze sa lica mesta

to mozda moze zonfa da prodje ako se prezivas mitrovic ili babic, ovako te ceka dodanih X meseci robije

_____
    radikalni patrijarhalni feminista

smrk kod dijane hrk
    Mr.Pink

Post by Mr.Pink Mon May 17, 2021 7:42 am

ILI STO KAZU U SLENGU PO ZATVORIMA 

IDE PRIKOLICA

_____

smrk kod dijane hrk
    fikret selimbašić

Post by fikret selimbašić Mon May 17, 2021 7:46 am

Mr.Pink wrote:ne kapiram likove koji u danasnje vreme nakon s. nesrece gde ima povredjenih beze sa lica mesta

to mozda moze zonfa da prodje ako se prezivas mitrovic ili babic, ovako te ceka dodanih X meseci robije

Juče je mnogima bio prvi dan za pijančenje nakon više od mjesec dana ramazansko-bajramske pauze. Na snimku se vidi kako par njih napada vozača nakon što je vozilom pomeo goste na terasi ugostiteljskog objekta. Mislim da se vozaču u tom trenutku par mjeseci ili godina robije čini kao puno bolja opcija nego batine koje bi dobio.

_____
    Međuopštinski pustolov.

Zli stolar.
    паће

Post by паће Mon May 17, 2021 7:50 am

Па боље би прошао да оде право у мурију и пријави се.

_____
    Mr.Pink

Post by Mr.Pink Fri May 21, 2021 3:50 am

Fikrete, ne javljas da ovaj sto se zakuco u kafic uradio to sa namerom da ubije neke harambase

_____

smrk kod dijane hrk
    Mr.Pink

Post by Mr.Pink Fri May 21, 2021 3:51 am

Sta kaze carsija

_____

smrk kod dijane hrk
    fikret selimbašić

Post by fikret selimbašić Fri May 21, 2021 7:00 am

E, čekam zvanični policijski izvještaj, ne bih da širim dezinformacije lokal - Page 3 4101625831

Jebiga, niko ne spori da su momka napale lole iz kafane. Ne samo verbalno i nije bilo prvi put. Prekipilo mu i ujeo je.

_____
    Međuopštinski pustolov.

Zli stolar.
    Vilmos Tehenészfiú

Post by Vilmos Tehenészfiú Fri May 21, 2021 8:36 am

Slicnu pricu sam citao kada su intervjuisali coveka u zatvoru u Zenici. Maltretirali ga trojica svaki put kada ga vide u gradu, on prijavljivao policiji, nista. Kada ih je jednom video u basti restorana, otisao kuci, uzeo pusku (sad dal je dvocevka dal nesto drugo ne znam), i opleo po njima. Jednog je na mestu ubio, drugi se ranjen vukao po zemlji i zapomagao, a treci... "treci mi pobjeze, inace bi i njega. I onaj ranjen vice 'joj nemoj Alaha ti necu te vise dirati nikad zdravlja mi', a ja se mislim 'heee e sad svakako neces', i opalim u glavu". Crni humor, uvek se nasmejem kad se setim toga.

Ali na kraju ga pitaju 'pa bil ih ubio opet da ti se ukaze prilika', a on kaze 'joooj ne bi nikako da sam znao da je Zenica ovakva'.

_____
    "Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."

“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
    fikret selimbašić

Post by fikret selimbašić Fri May 21, 2021 8:40 am

Vilmos Tehenészfiú wrote:Slicnu pricu sam citao kada su intervjuisali coveka u zatvoru u Zenici. Maltretirali ga trojica svaki put kada ga vide u gradu, on prijavljivao policiji, nista. Kada ih je jednom video u basti restorana, otisao kuci, uzeo pusku (sad dal je dvocevka dal nesto drugo ne znam), i opleo po njima. Jednog je na mestu ubio, drugi se ranjen vukao po zemlji i zapomagao, a treci... "treci mi pobjeze, inace bi i njega. I onaj ranjen vice 'joj nemoj Alaha ti necu te vise dirati nikad zdravlja mi', a ja se mislim 'heee e sad svakako neces', i opalim u glavu". Crni humor, uvek se nasmejem kad se setim toga.

Ali na kraju ga pitaju 'pa bil ih ubio opet da ti se ukaze prilika', a on kaze 'joooj ne bi nikako da sam znao da je Zenica ovakva'.

_____
    Međuopštinski pustolov.

Zli stolar.

Post by Sponsored content

Current date/time is Fri Nov 15, 2024 3:37 pm