lokal
- Post n°151
Re: lokal
"Jel imate nešto za glavu?"
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°152
Право у локал, ал мора да није мислио на тај, хтео оно и ти си ми ми си ми.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°153
https://www.ebrcko.net/vijesti/vijesti-bih/90096-risto-iz-lopara-napravio-sebi-i-zeni-grobnicu-od-240-hiljada-km.html, a ja nisam ni faraon, ni Nemanjić nego Marković!", reči su Rista iz Brusnice u Republici Srpskoj, koji je rešio da sebi i ženi još za života podigne grobnicu, koju je otvorio svečano i to pred 300 zvanica. ZA izgranju potrošio je čitavih 120.000 evra!
Risto za Jutjub kanal Živa istina veli i da je svoju većnu kuću gradio tri godine, da je osveštana i da je za nju dao 240.000 maraka (KM) odnosno 120.000 evra.
Objašnjava da je to kapela a da je on zove svojom večnom kućom, te podseća da je na osvećenju i proslavi povodom završetka imao 300 zvanica, muziku i narodno veselje koje ga je koštalo oko 6.000 evra.
Inače, prvi je koji je u opštini Lopare tražio građevinsku dozvolu kakvu nikada i niko dotad nije tražio pa je morao da dođe i geometar ali i gospođa iz odeljenja za urbanizam.
Sve mu je to projektovao arhitekta Nenad iz Brčkog, a radio majstor Neđo, i drugi brojni majstori, svako stručnjak za svoje.
Radovi su vrhunski, armirano, izolacija, struja, nema vlage, a sanduci unutra rostfraj, i hermetički se zatvaraju jer tako mora da žena i on ostanu večiti pošto je grobnica takva - površinska, sve mermer i granit.
Ristova grobnica od 120. 000 evra
Jedina opasnost je možda jak zemljotres za jedno sto-dvesta godina. Celu kapelu iscrtao je i svojom lozom Markovića, a putnici namernici koji tuda prođu stanu u neverici, pa gledaju i razgledaju... Niko ne može da ih ubedi da to nije crkveni nego privatni objekat sa građevinskom dozvolom i zidovima od čak pola metra.
Ristina večna kuća je potpuno ograđena kamenom i kovanim gvožđem, a kamen je kaže stigao iz čak tri majdana...
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°154
Za ovakav gest svi imaju samo riječi hvale. Bilbordi sa ljubavnom posvetom građanima Bijeljine izmamili su osmijehe na licu i pozitivne reakcije.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°155
Сутра ће д'осване билборд
„Било ти скупо да ми платиш ћевапе
а за билборде имаш, а?“
„Било ти скупо да ми платиш ћевапе
а за билборде имаш, а?“
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°156
Sutra ce da stigne zabrana prilaska.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°158
Erős Pista wrote:Sutra ce da stigne zabrana prilaska.
- Post n°159
Pa ne, meni ovo izgleda kao ozbiljan maltretman u najavi, a novine ga tretiraju kao simpaticnu zajebanciju.
Last edited by Erős Pista on Fri Oct 27, 2023 11:37 am; edited 1 time in total
_____
- Post n°160
ovo i jeste ozbiljan maltretman, 'svi' će sad da vide simpatičnog momka koji toliko voli da ne štedi ni na parama ni na ugledu i kučku koja ga neće jer je kučka. dok on ne zapuca, a onda će svi da se pitaju kako to kako to
- Post n°161
fikret selimbašić wrote:
Ko ce mu travu sisati kad umre
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°163
+milionfikret selimbašić wrote:Čola.
anastazija širi odurni basic instawhore vonj tkd mu je bolje da ne baca novce na beta emotivno ucenjivanje nego da upiše kurs u mojoj mgtow akademiji za preuspešne i ako baš ne može bez tzv žena onda makar naiđe na najmanje zlo tj neku trad gospoju koja će ceniti njegove male znake pažnje
_____
Hong Kong dollar, Indian cents, English pounds and Eskimo pence
- Post n°164
Izrazito nerazvijene Lopare leže na izrazito bogatim rudnim nalazištima koja bi mogla biti ključna za razvoj Evrope. Ovo je pokazalo geološko istraživanje kojim je utvrđeno da se na Majevici nalaze velike količine litijuma. I dok mještani strahuju od velikog zagađenja životne sredine, firma koja je radila istraživanje najavljuje i eksploataciju, a ekološka udruženja dobijaju upozorenja od diplomatskih predstavnika.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°165
Пожар у бањи Бездан код Сомбора, ватрогасци на терену
Гори бања у Бездану код Сомбора. Ватрогасци су на терену. Према првим сазнањима, нема повређених.
Пожар је избио у 19.10 у бањи у Бездану код Сомбора. Ватра је захватила кровну конструкцију сале за кинезитерапију, сазнаје Танјуг. Према првим информацијама, у пожару нема повређених.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°166
ficfiric wrote:Пожар у бањи Бездан код Сомбора, ватрогасци на терену
Гори бања у Бездану код Сомбора. Ватрогасци су на терену. Према првим сазнањима, нема повређених.
Пожар је избио у 19.10 у бањи у Бездану код Сомбора. Ватра је захватила кровну конструкцију сале за кинезитерапију, сазнаје Танјуг. Према првим информацијама, у пожару нема повређених.
Ето трага...
_____
- Post n°168
strava!
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°170
Je, jako fora!
_____
my goosebumps have goosebumps