https://www.kurir.rs/vesti/drustvo/3627229/uzivo-na-kuriru-izbor-patrijarha-spc-sveti-duh-ce-izabrati-jedno-od-3-imena-pogledajte-dolazak-vladika-foto
Srpska pravoslavna crkva
- Post n°751
Re: Srpska pravoslavna crkva
https://www.kurir.rs/vesti/drustvo/3627229/uzivo-na-kuriru-izbor-patrijarha-spc-sveti-duh-ce-izabrati-jedno-od-3-imena-pogledajte-dolazak-vladika-foto
- Post n°752
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°753
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°755
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°756
Veoma sretan zbog izbora dosadašnjeg zagrebačko-ljubljanskog mitropolita, g. Porfirija, za novog patrijarha Srpske pravoslavne crkve. Žalim što ga više nećemo tako često viđati u Zagrebu, u kojem je bio veoma cijenjen, no SPC je danas dobila veoma obrazovanog i mudrog patrijarha pic.twitter.com/5s0df417FV
— Dejan Jovic (@DejanFpzg) February 18, 2021
- Post n°759
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°760
buffalo bill wrote:Veoma sretan zbog izbora dosadašnjeg zagrebačko-ljubljanskog mitropolita, g. Porfirija, za novog patrijarha Srpske pravoslavne crkve. Žalim što ga više nećemo tako često viđati u Zagrebu, u kojem je bio veoma cijenjen, no SPC je danas dobila veoma obrazovanog i mudrog patrijarha pic.twitter.com/5s0df417FV
tzv. manjinski tejk.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°761
Erős Pista wrote:Ko mu je ova milosnica?
Gospodja Duric?
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°762
boomer crook wrote:buffalo bill wrote:Veoma sretan zbog izbora dosadašnjeg zagrebačko-ljubljanskog mitropolita, g. Porfirija, za novog patrijarha Srpske pravoslavne crkve. Žalim što ga više nećemo tako često viđati u Zagrebu, u kojem je bio veoma cijenjen, no SPC je danas dobila veoma obrazovanog i mudrog patrijarha pic.twitter.com/5s0df417FV
tzv. manjinski tejk.
MaPorfirije je ovako razuman lik, obrazovan, pametan, nije non-entity kao Irinej, niti je hardliner, tako da je jasno zasto je Jovic zadovoljan.
_____
- Guest
- Post n°763
- Guest
- Post n°764
- Post n°765
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°766
moglo bi i da se ekranizuje, ovako mnjah, ništa
- Post n°767
И то је нека вајдица.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°768
_____
- Post n°769
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°770
PRVA FOTOGRAFIJA PORFIRIJA KAO PATRIJARHA: Pogledajte trenutak kada je izabran u Hramu Svetog Save! (FOTO)
BEOGRAD - Mitropolit Porfirije danas je izabran za novog, 46. patrijarha Srpske pravoslavne crkve.
Pogledajte prvu fotografiju Porfirija kao patrijarha srpskog odnosno trenutak kada je izabran u kripti Hrama Svetog Save.
(Kurir.rs)
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°771
- Post n°772
kul da nam patrijarh liči na deda mraza.
- Post n°773
+1buffalo bill wrote:Dva preostala pitanja: jel Joanikije ostaje viđen za MPC i hoće li Padobranac sad da izvrši desant na Zagreb?
ali mislim da cemo u maju to znati.
_____
????
- Post n°774
ja se obavezujem da nastavim da hejtujem Maksima cim ozdravi.disident wrote:Greota zamrece opet ova tema na vise meseci
Al ga je uzeo svaka mu cast, bas ono spakovao. Porfirije je 61, dakle ima isto godina kao sto je German imao kad ga je Krcun hirotonisao. Prakticno je dvadeset godina miran, ako ne i vise.
edit: moja nada je da su bar dovoljno pametni da razumeju da ako sklone Joanikija Micovica, ne samo da ce pokazati kao poslusnici, nego mogu mnogo veci problem da naprave, da gurnu Mitropoliju ka raskolu.
_____
????
- Post n°775
buffalo bill wrote:hoće li Padobranac sad da izvrši desant na Zagreb?