Tursko leto - strukture saraja
- Post n°251
Re: Tursko leto - strukture saraja
Meni ništa nije jasno.
- Post n°252
Mozda su ti avioni odani Erdoganu a mozda on i nije dao izjavu na tom aerodromu
- Post n°253
TRT opet ugasen, rekao bih da vojska rula ako je ovo tacno id a su krenuli na sve medije.
- Post n°254
William Murderface wrote:Veletin wrote:
Ne znam, jbg, baš mi nategnuto to zvuči. Nije ovo kao kad je Sloba hvatao grupu Pauk ili kako se behu zvahu, previše je ovo ozbiljno.
čovek celo veče pogađa šta će se dogoditi.
- Post n°255
Στράτος Μωραΐτης @oemoral 3m3 minutes ago
The “people” SAVED @cnnturk and they are live again! This is an insult to people’s intelligence if they had any.
- Guest
- Post n°256
GlobalMacroZen
It's almost obvious that it was a fake coup designed by the govt for the transition of presidential regime instead of the parlimentarian one
It's almost obvious that it was a fake coup designed by the govt for the transition of presidential regime instead of the parlimentarian one
- Post n°257
Da, to sam i ja procitao. Mislim, stvarno je sve ovo cudno.
- Post n°259
pučisti napadaju parlament, medije, a erdoganu, premijeru i ministrima ne fali dlaka sa glave.
- Post n°260
Mislim da je ovo najbolje sve sumira:
Си-Ен-Ен : Неколико сати након покушаја војног удара у Турској нико нема пуну контролу власти, информације су контрадикторне, па и оне које се тичу председника Реџепа Тајипа Ердогана.
Си-Ен-Ен : Неколико сати након покушаја војног удара у Турској нико нема пуну контролу власти, информације су контрадикторне, па и оне које се тичу председника Реџепа Тајипа Ердогана.
- Post n°261
Veletin wrote:pučisti napadaju parlament, medije, a erdoganu, premijeru i ministrima ne fali dlaka sa glave.
Duga je noc, videcemo jos sta ce biti.
Stvarno je nejasno sta se desava: ako je najveci deo vojske lojalan Erdoganu, zasto jos nema kopnenih snaga u borbi protiv pucista, trebalo je da uspostave red do sada?
_____
"Ne morate krenuti odavde da biste dosli tamo. Moguce je krenuti odavde i vratiti se ponovo tu, ali preko onoga tamo."
Aca Seltik, Sabrana razmisljanja o topologiji, tom cetvrti.
My Moon Che Gavara.
- Post n°262
Ердоган: Покушај државног удара организовала мала група из руководства Генералштаба
- Guest
- Post n°263
Benny Lava wrote:meni je ta teorija malo heavy.
postaje mi manje hevi sad kad je rekao cim sam ja poleteo iz marmarisa tamo su bombardovali
- Post n°264
Erdogan se upravo obraća, navodno je u Istanbuli.
Na svim televizijama je.
Na svim televizijama je.
- Post n°265
sve su uradili pogrešno. čemu blokiranje mostova, odlazak na trg taksim.
trebali su sve snage da usmere na aerodrom.
trebali su sve snage da usmere na aerodrom.
Στράτος Μωραΐτης @oemoral 2m2 minutes ago
Acc to Erdoğan it’s a coup against him, & it’s a grace of God so he can clean the military & country from this gang. http://www.ntv.com.tr/canli-yayin/ntv
- Guest
- Post n°266
Radagast wrote:Veletin wrote:pučisti napadaju parlament, medije, a erdoganu, premijeru i ministrima ne fali dlaka sa glave.
Duga je noc, videcemo jos sta ce biti.
Stvarno je nejasno sta se desava: ako je najveci deo vojske lojalan Erdoganu, zasto jos nema kopnenih snaga u borbi protiv pucista, trebalo je da uspostave red do sada?
o da. čovek bi do sada očekivao raspoređivanje lojalističkih divizija svuda. nema ni naznaka toga. veće je ovo jbg. možda nije preuranjeno reći da su ušli u građanski rat.
- Post n°267
Vrlo zanimljivo:
Ердоган: Проблем војног пуча биће решен правним путем, то је прилика да се очисти Генералштаб од издајника
- Post n°268
Noć glupih noževa.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°269
Агенција Анадолија је саопштила да је организатор пуча пуковник Мухарем Косе који је недавно отпуштен из војске
- Post n°270
The attempted coup shows the Gulen structure is an armed terrorist organization, Erdogan says.
- Post n°271
Kajser Sose
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°272
možda pučisti žele da izvedu lojaliste na čistinu, da ih izmore.
onda je ovaj deo pučista 'žrtvovan', a sutra kreće full-scale operacija.
ili gro turske vojske čeka da vidi kako se situacija razvija pa da se postave kako im odgovara.
ili...,ili...
onda je ovaj deo pučista 'žrtvovan', a sutra kreće full-scale operacija.
ili gro turske vojske čeka da vidi kako se situacija razvija pa da se postave kako im odgovara.
ili...,ili...
- Post n°273
Benny Lava wrote:
o da. čovek bi do sada očekivao raspoređivanje lojalističkih divizija svuda. nema ni naznaka toga. veće je ovo jbg. možda nije preuranjeno reći da su ušli u građanski rat.
A nema ni pucistickih kolona tenkova (najvise sto sam video u jednom kadru je cetiri tenka). U medije upadaju grupice od 5-6 vojnika, koje posle civili najure, na aerodromu u Istanbulu je bilo nekoliko desetina vojnika. Ovako izdaleka deluje kao da nema vise od par stotina do par hiljada naoruzanih ucesnika na svakoj strani, a samo te zandarmerije ima u teoriji preko 270 000.
_____
"Ne morate krenuti odavde da biste dosli tamo. Moguce je krenuti odavde i vratiti se ponovo tu, ali preko onoga tamo."
Aca Seltik, Sabrana razmisljanja o topologiji, tom cetvrti.
My Moon Che Gavara.
- Post n°274
Ja mislim da vecina vojske ceka da vidi ko ce da prevlada.
- Guest
- Post n°275
meni je totalno nejasan deo gde on kaze da polece pa nakon toga bombarduju mesto gde je bio. zasto ne bi bombardovali njegov avion onda. potpuna glupost.