Novak - četnik sa reketom
- Post n°802
Re: Novak - četnik sa reketom
Ne prevazilazi Čavoglave...
Đoković o podršci Hrvatskoj: Sport prevazilazi veru, rasu, naciju
Đoković o podršci Hrvatskoj: Sport prevazilazi veru, rasu, naciju
- Post n°803
Stigla naredba sa vrha, mora da se dobije koji sponzorski ugovor za strikana i cacu da jos koji put opali Mateus.
Dobar je nas Djolo. Prosao je on fazu nacionalizma kada je Korac krtikivao tri prsta ponosna. Sada se izdigao tj. vazneo prema krosnjama drveca a ti se zupere gusi po Busijama u svome nacionalizmu sa dna kace. A Djolo iz Monaka pisa na sirotinju.
E tako mi i treba kada se nisam rodio u bazenu za vreme bombardovanja kao Djolo i Ana Svajnstajger.
Dobar je nas Djolo. Prosao je on fazu nacionalizma kada je Korac krtikivao tri prsta ponosna. Sada se izdigao tj. vazneo prema krosnjama drveca a ti se zupere gusi po Busijama u svome nacionalizmu sa dna kace. A Djolo iz Monaka pisa na sirotinju.
E tako mi i treba kada se nisam rodio u bazenu za vreme bombardovanja kao Djolo i Ana Svajnstajger.
- Post n°804
U početku beše Đuka:
ĐOKOVIĆ JE IDIOT I PSIHOPATA! Poslanik SNS Vladimir Đukanović Đuka žestoko izvređao najboljeg srpskog sportistu! (FOTO)
Potom Đilas:
Pa na kraju Vučić mora da reaguje
ĐOKOVIĆ JE IDIOT I PSIHOPATA! Poslanik SNS Vladimir Đukanović Đuka žestoko izvređao najboljeg srpskog sportistu! (FOTO)
Potom Đilas:
Vladimir Đukanović za najvećeg srpskog sportistu Novaka Đokovića napiše da je idiot i psihopata. Na takvu izjavu svog poslanika Aleksandar Vučić nedelju dana ne kaže nijednu reč. Sram da vas bude obojicu. Isti ste.
— Dragan Djilas (@DraganDjilas) July 12, 2018
Pa na kraju Vučić mora da reaguje
Vučić o Đukanoviću i Đilasu: Ja sam najveći navijač Novaka
- Post n°806
A zasto je Djukanovi napao Djokovica? Mislim, ako uopste postoji neki razlog...
- Post n°807
ne vredi, slobodno neka batali tenis.
i kosarkasi slobodno neka batale kosarku.
sad vise ne vredi.
i kosarkasi slobodno neka batale kosarku.
sad vise ne vredi.
_____
Spomen-naplatna rampa "Zoran Babić"
- Post n°808
KinderLad wrote:A zasto je Djukanovi napao Djokovica? Mislim, ako uopste postoji neki razlog...
Па да би АВ могао неколико дана да се прави да је изнад тога, а онда, притиснут околностима, голих груди стане у одбрану нације монашке... тих монаха... а не, тог Монака.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°809
Ah, nasao sam, rekao je da ce navijati za Hrvatsku protiv Rusije
- Post n°810
jeebi nolee
_____
ova zemlja to je to
- Post n°811
meni nole nikad nije izgledao u karijeri tako gotivno kao veceras. na ivici da potpuno izbaci stupidne emocije i reakcije za vreme igre.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°812
Novaku Đokoviću, velikom čovjeku i sportašu, od srca želim ulazak u finale Wimbledona. Čast mi je da sam ga imala prigodu osobno upoznati u našem Umagu.
ovo je nesto najlepse sto sport ima da ponudi! da gradi mostove, to izgleda samo vucicu nije jasno.
dobrodosao nazad majstore! where have you gone, Joe DiMaggio, our nation turns its lonely eyes to you wu wu wu
_____
ova zemlja to je to
- Post n°813
Divno se slikao sa njom noć pred ustaško divljanje Kninom.
- Post n°815
Filipenko wrote:Divno se slikao sa njom noć pred ustaško divljanje Kninom.
Nije se on slikao sa njom, nego ona sa njim
- Post n°816
Bravo, Nole nacionale! Kad se igra finale?
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°818
'bravo nolo ti si nas finalista svetskog prvenstva'
'i mi smo uspesni u nekom sportu'
'i mi smo uspesni u nekom sportu'
_____
The thing that so pleases me about DMT is that, you know, a lot of people will not take a psychedelic like LSD and Psilocybin or something because it lasts hours and hours and inevitably when dealing with things that last that long you're gonna end up dealing with 'your stuff'. Your anxieties, your fears, your this & that.. A lot of people dont care for that sort of thing, whether that's good or bad is another issue. With DMT -it lasts four minutes- and how *lost* can you get in an examination of childhood trauma in four minutes, especially when you've got hundreds of elves tugging at your coatsleaves?
- Guest
- Post n°819
to mi ne postoji, ljudi si idioti, u najmanju ruku na nivou uskoka
- Post n°820
Nole istovremeno kad i njegovi hrvatski prijatelji? Kakav roman! Kakav trijunf dinarske rase! Pišite povijest iz početka.KinderLad wrote:Valjda sutra? Ne znam...
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°821
Dižite Dvornikovića iz groba
- Post n°822
otto katz wrote:Nole istovremeno kad i njegovi hrvatski prijatelji? Kakav roman! Kakav trijunf dinarske rase! Pišite povijest iz početka.KinderLad wrote:Valjda sutra? Ne znam...
jedno 2 sata ranije...
nikada nisam voleo djovaka, kao ni sam tenis uostalom, ali mislim da nikada nije bio ovako gotivan kao sada, iskuliran kao da je naduvan kao zver a istovremeno ispeglan nekom kosmičkom gudrom da kida
realno pobediti ovakvog nadala je veliko čudo
jbga oto sutra slave i srbi i hrvati, ne mere se tu ništa, neko je odlučio tako
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°823
Novak se u pravi čas vazdigao iz sunovrata karijere kako bi sutra slavili srbalji, a rvati plakali
- Post n°824
kako rvati mogu plakati da li si lud čoveče, od ovoga se prave snovi, ljudi igraju finale svetskog prvenstva
_____
#FreeFacu
- Post n°825
ja se uvek rasplačem kad vidim pad laneta jovanovića u kanal posle gola protiv nemaca
srećan sam realno što nisam hrvat ne bi izdržao sve ovo što preživljavaju
srećan sam realno što nisam hrvat ne bi izdržao sve ovo što preživljavaju
_____
#FreeFacu