beatakeshi wrote:Čekam da neko ko ga pobedi navuče glupu periku i onda se blesavi na terenu.
Novak - četnik sa reketom
- Post n°701
Re: Novak - četnik sa reketom
- Post n°702
Zdravko Mamić u intervjuu rekao da "Hrvati Đokovića doživljavaju kao svog" (pitam se zašto ) i da navija(ju) za njega.
- Post n°703
Jebiga, kada si kost i koža, mišići splasnu i ligamenti se opuste, povrede dolaze same.
POVREDA LAKTA Đoković ne igra u Majamiju?
Po rezultatima ove godine je na 18. mestu, a izgleda da će se pad nastaviti...uskoro će se sa Tipsom vući po čelindžerima.
POVREDA LAKTA Đoković ne igra u Majamiju?
Turnir na Floridi počinje 22. marta, a Novak je aktuelni šampion.
Po rezultatima ove godine je na 18. mestu, a izgleda da će se pad nastaviti...uskoro će se sa Tipsom vući po čelindžerima.
- Post n°705
VELIKO RAZOČARANJE: Novak Đoković saopštio šokantnu vest
- Post n°706
ne verujem strasno
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°708
Jbg ne mogu da prevalim preko tastature. Izguglaj, tako sam i ja
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°709
Bog!
"moj prijatelj je imao tu nesreću da radi u restoranu novak, tamo plate kasne, ljude ne plaćaju, iživljavaju se, teraju na prekovremeni rad, a imaju stotine miliona"
"novak đoković dobije 56 miliona dolara za godinu dana...eeeeej, 56 miliona...jedan polupismeni udarač loptica, i onda što je najgore, slepci kažu da to tako ide i da se to tako plaća...računao sam, 10 hiljada najboljih lekara u srbiji ne dobije 56 miliona za godinu dana a taj polupismeni klipan dobija za udaranje loptice, i ja to kao trebam da slavim i da se budim ujutru da gledam te idiote koji zaglupljuju narod"
"taj glupi đoković, kakva je to budala...tamo neki pepe imaz ga tretira kao idiota i govori mu kako da živi, žena ga tretira kao idiota, otac ga tretira kao idiota, verovatno će i sin da ga tretira kao idiota"
"kada bi političare naše zatvorio sa tvorovima u neku sobu, garantujem ti da bi u roku od sat vremena svi tvorovi pocrkali od njihovog smrada"
- Guest
- Post n°710
ovo za restoran je skroz tacno, doduse u ns mu je pored toga i promet bio toliko dobar da su se samopocistili posle 4 meseca.
- Post n°711
Ducija u mainstream politiku asap.
- Post n°712
Popov je u intervjuu za "Bilje i Zdravlje" objasnio kako je napisao knjigu "Neobične priče o sportistima sveta i Srbije". On je jedno poglavlje knjige posvetio najboljem srpskom teniseru Novaku Đokoviću.
"U knjizi sam o Đokoviću rekao: Kad Novak pobeđuje, bolesnici ozdravljaju. Kada sam dva puta operisao rak, najveću radost mi je pričinjavala Novakova pobeda. Novaka treba propisivati kao lek u svakoj terapiji", naveo je tada Popov.
Ubio ga Novak kad je pao na drugo mesto.
- Guest
- Post n°713
Распустио комплетан стручни штаб. У праву је дечко - стварно му треба гуру, јербо се та ствар тешко лечи.
- Post n°714
No Country wrote:Распустио комплетан стручни штаб.
Зар и Мају Волк? Па како ће сад знати шта да једе?
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°715
Meni do pre liči da su oni njemu kolektivno dali pedalu nakon divljanja i dranja na njih po prethodnim turnirima, pa sada radi PR peglanje.
- Post n°717
http://www.mirror.co.uk/sport/tennis/novak-djokovic-crashes-tiny-fiat-10366576?44
- Guest
- Post n°718
ne pratim te stvari, jel to istina da novak djokovic ima gurua koji je preuzeo celu tu stvar vodjenja njega kao brenda coveka i sportiste od profesionalaca koji se time bave?
- Post n°719
Objektivno, ti si negde između teletabisa i vanzemaljca.
- Guest
- Post n°721
ima na ovom topiku tri posta gore ipak sam blize teletabisu
- Post n°722
Tačno je. Guru je dečko njegovog burazera, a izgleda da ni sam 1 Novak nije ostao imun na njegov 1 šarm i duhovnu 1 potporu, because Patrijarh Pavle ga je učio kakve su mu misli takav mu je život što Novak često ističe da mu je ideja vodilja i da zato poštuje počivšeg patrijarha.
Naravno, patrijarh Pavle nije imao veze sa time, što se vidi iz priloženog, a vidi se i kakav je 1 poklonik bio 1 Novac Đoković.
Naravno, patrijarh Pavle nije imao veze sa time, što se vidi iz priloženog, a vidi se i kakav je 1 poklonik bio 1 Novac Đoković.
- Guest
- Post n°723
pa to me zbunilo, ja sam mislio da je on neki pravoslavac...mislim znao sam da je poludio od para i da jede korenje, al ipak.
- Guest
- Post n°724
instant pravoslavac, poklonio bi se i slici isis vodje misleci da je ikona nekog sps cveca.
- Post n°725
Pepe Imaz: Novak je prihvatio koncept zagrljaja i ljubavi
(T)Ko ne v(j)eruje...
(T)Ko ne v(j)eruje...