Prostor za kolumnu Zorana Ćirjakovića
- Post n°876
Re: Prostor za kolumnu Zorana Ćirjakovića
Nece cira da propadne ako pametno odigra i uleti u jato sns analiticara i normalizatora , a namestaju mu se kockice
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°877
Ma de da propadne...
- Guest
- Post n°878
Због нечег мислим да ће и са њима да се пасив-агресив свађа, јер је просто такав... или сам само непоправљиви романтик.
- Post n°880
No Country wrote:Мислим да би му то заправо пасовало. На овој ускоковској низбрдици на којој се госн. Ћира тоциља, пацијент очекује да ветрењаче узврате ватру. То учвршћује “ја против свих” слику света. А са друге стране, када прснеш скроз - то ти сасвим објективно усере живот. То јесте тужно, али и неизбежно.Anđe'o wrote:Ovaj, predlaže se da Ćira ostane bez posla? Zašto ne mogu da vidim u tome nešto dobro?
Slabo pratim domaću politiku (koliko je to moguće), batlio sam zbog zdravlja, pa sam sad tek pogledao Ćirin blog - što jes' jes' svakojakih gnusnosti i debilizama tu ima.
Međutim stvarno ne mogu da podnesem ovaj domaći me too pokret (a ni strani generalno). Ona žena što se bori s Jutkom - to svaka čast. Ovo po Beogradu, borba protiv raznih Ćira, Rackovića i sličnih generalno nebitnih likova, pokušaji oduzimanja posla nekome, trial by public opinion - žao mi je, to je gnusnost ne manja od Ćirine.
disident wrote:Nece cira da propadne ako pametno odigra i uleti u jato sns analiticara i normalizatora , a namestaju mu se kockice
Tu je takođe poenta, ajde kreni na nekog iz tog jata, lako je "mituovati" po fakultetima i galerijama.
- Guest
- Post n°881
čini mi se da nisi pratio Ćirjakovićeve aktivnosti na društvenim mrežama poslednjih meseci: stalkovanje, doksovanje, lažni profili, svrdlanje po tuđoj privatnosti, ogavne, apsolutno ničim izazvane uvrede, i uopšte uzev jedno manijačko ponašanje. ne, ovo što ove žene rade nije gnusnost ne manja od Ćirine i ovo si napisao apsolutno napamet.
kakav Racković, kakvi bakrači, ovo je iživljavanje jednog nedojebanog žbira, a ti si sada bukvalno na osnovu pola napao one koji su se tome suprotstavili. to su žene, aha, to je dakle #MeToo, a ja to ne volim. od tebe nikada nisam video niti očekivao ovakvu intelektualnu lenjost.
- Post n°882
Pa sam sam rekao da nisam pratio, tako da ne znam nivo ogavnosti, moguće da ovo i nije toliko ogavno kao to Ćirino, ali svakako i suviše ogavno.Creepy Uncle wrote:čini mi se da nisi pratio Ćirjakovićeve aktivnosti na društvenim mrežama poslednjih meseci: stalkovanje, doksovanje, lažni profili, svrdlanje po tuđoj privatnosti, ogavne, apsolutno ničim izazvane uvrede, i uopšte uzev jedno manijačko ponašanje. ne, ovo što ove žene rade nije gnusnost ne manja od Ćirine i ovo si napisao apsolutno napamet.kakav Racković, kakvi bakrači, ovo je iživljavanje jednog nedojebanog žbira, a ti si sada bukvalno na osnovu pola napao one koji su se tome suprotstavili. to su žene, aha, to je dakle #MeToo, a ja to ne volim. od tebe nikada nisam video niti očekivao ovakvu intelektualnu lenjost.
I za Rackovića je takođe traženo da ne sme da izlaže, da ga nogiraju iz Remonta, itd. Jel' on stalkovao, doksovao, pravio lažne profile i svrdlao po tuđoj privatnosti?
Nije baš to teško shvatiti, probaj sebe da zamisliš da tražiš da se nekome oduzme posao (posao, a ne javna funkcija, odmah da predupredim nesporazume). Jel' bi mogao? Jel' bi se udružio sa još par ljudi pa radio zajedno sa njima na tome da sjebeš nekome život? Ja ne bih. Dovoljno je smradova koji su možda to i zaslužili, ali opet ne bih mogao.
A ženski ugao su uvele potpisnice pisma, ne ja. Zajedničko im je što su žene, i ako žene nisu uopšte jedine kojima je Ćira to radio. I, usput, ne bi trebalo ni da su podjednako zaštićene od javnih napada - nije isto biti novinar i političar.
Tipičan trial by public opinion, ništa novo.
- Guest
- Post n°883
Ko je tražio da mu se oduzme posao?
I znaš valjda šta mislim o hajci na Rackovića.
- Guest
- Post n°884
Inače TbPO je usledio nakon neuspešnog obraćanja policiji. Nakon toga, sve je dozvoljeno, ko mu jebe mater manijačku.
Last edited by Creepy Uncle on Wed Jul 10, 2019 6:36 pm; edited 1 time in total
- Post n°885
Creepy Uncle wrote:Ko je tražio da mu se oduzme posao?
Pogledaj intervju za N1.
Ok, znam, ali ja vidim Isidoru Petrović u oba slučaja i primećujem da su neke stvari iste.
- Post n°886
Nisu iste, nikako.
- Post n°887
Ma čovek nije sav svoj, najblaže rečeno. To se videlo kod onog tvitovanja kada mu je umro neko od roditelja.
- Post n°888
ma da, ono je bilo bolesno
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°889
mstislaw
činjenica znalac
činjenica znalac
_____
Rosencrantz and Guildenstern could not be told apart
People muddled up their names right from the very start
Gertrude called one Guildenstern the other Rosecrantz
Claudius saw differently just from a cursive glance.
- Guest
- Post n°890
Profesor Ćirjaković prolazi kroz jedan medijski linč određenog dela našeg društva koji su samoprozvana elita koja je sebi dala za misiju da nas sve ovde koji se ne slažemo sa njima prosvetli, natera da mislimo kao i oni i očigledno da imaju problem sa iznošenjem drugačijeg mišljenja", rekla je predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković.
one su lažna elita al on je zato pravi profesor!
to valjda može jer nisu važne diplome nego šta ko zna...
jbt ovo je kao najavljivanje štrajka glađu samo još luđe. da sami veruju u makar 1/4 onoga što pričaju vladali bi ko crveni kmeri
- Guest
- Post n°891
desni populizam 1/1
sve ovo sa tekstom av i odjecima i reagovanjima, školski primer
- Post n°892
ceka se reagovanje kolege profesora istoka
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°893
Gargantua wrote:desni populizam 1/1
Apsolutno.
- Post n°894
Djamolidine Abdoujaparov wrote:Profesor Ćirjaković prolazi kroz jedan medijski linč određenog dela našeg društva koji su samoprozvana elita koja je sebi dala za misiju da nas sve ovde koji se ne slažemo sa njima prosvetli, natera da mislimo kao i oni i očigledno da imaju problem sa iznošenjem drugačijeg mišljenja", rekla je predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković.
one su lažna elita al on je zato pravi profesor!
Pa crno je belo, belo je crno. Jel ti hoces da kazes da nesto vise vredis od drugih samo zato sto znas da je crno crno, a belo belo? Pa ako to tako dobro znas onda pobedi na izborima!
- Guest
- Post n°895
Gargantua wrote:desni populizam 1/1
ma jeste, tačno je to. ali ono što mene dezorijentiše je što sve izgleda kao parodija; mislim, školski primer utoliko što deluje kao da idu po čeklisti udžbeničke lekcije o populizmu, čitajući je naglas svima nama, i usput trapavo odrađuju tačku po urnebesno providnu tačku. populizam kao što je A Touch of Cloth police procedural. ne znam, ne umem sasvim da objasnim. možda sam samo ovih dana previše onlajn
- Post n°896
Pa ne znam sta ima tu mnogo da se objasnjava.
- Admin
- Post n°897
ma cira predaje i na FPN i na mokrogorskoj skoli menadzmenta. inace fun fact: direktor, osnivac te vlasnik iste je srdjan janicijevic, suprug ljudmile beckovic. mislim toliko o drugosrbijanskom progonu.
- Admin
- Post n°898
sorry sto kapljem po belom tepihu ko macor koji je dovukao goluba s terase. upravo sam popricao s uskokom.
- Post n°899
sta predaje na menadzmentu, zivota vam?
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°900
Admin Pantokrator wrote:ma cira predaje i na FPN i na mokrogorskoj skoli menadzmenta. inace fun fact: direktor, osnivac te vlasnik iste je srdjan janicijevic, suprug ljudmile beckovic. mislim toliko o drugosrbijanskom progonu.