Prostor za kolumnu Zorana Ćirjakovića
- Post n°751
Re: Prostor za kolumnu Zorana Ćirjakovića
Evo cirjakovic objavio svoj 11 tekst koji je isti ko i oni predhodni, i još uvek nije uspeo da razluči pojam apsolutnog siromaštva od pojma relativnog siromaštva, pa jel to toliko teško ćiki jebote bog
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°752
ahahahhahahaahah
На Факултету за медије и комуникације Универзитета Сингидунум професор Зоран Ћирјаковић 23. јуна задао испитну тему: “Да ли је дозвољено не мрзети Драгана Ј. Вучићевића”!!!
— Драган Ј. Вучићевић (@djvucicevic) 24. јун 2019.
Па, да ли је он нормалан? Чему тај човек учи децу?!
Очекујем хитно објашњење и јавно извињење @singidunum
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°754
Kako je Zoran Cirjakovic profesor na fakultetu obzirom da nema doktorat?
- Post n°755
Privatni fakultet koji drži Nada Popović Perišić, drugarica Mire Marković. Otimaju se za takvog antiglobalistu i iskrenog levičara kao što je Ćira.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°756
Utvara wrote:Privatni fakultet koji drži Nada Popović Perišić, drugarica Mire Marković. Otimaju se za takvog antiglobalistu i iskrenog levičara kao što je Ćira.
Он је толики левичар да је напросто штета да не постоји симетрично име за Десанку али слева, па да му се отвори тема пригодна.
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°757
Utvara wrote:Privatni fakultet koji drži Nada Popović Perišić, drugarica Mire Marković. Otimaju se za takvog antiglobalistu i iskrenog levičara kao što je Ćira.
Privatni fakultet
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°758
el to onaj fmk?
tamo mi radi bivsa najbolja drugarica. izdaje neke knjige levicarske. ja se pitam ko cita badiua na srpskom u srbiji i ko to placa sve
inace je ex bivsa drugarica najbolja jer je prilikom razvoda zauzela zeninu stranu. neka klasna solidarnost, sta li
tamo mi radi bivsa najbolja drugarica. izdaje neke knjige levicarske. ja se pitam ko cita badiua na srpskom u srbiji i ko to placa sve
inace je ex bivsa drugarica najbolja jer je prilikom razvoda zauzela zeninu stranu. neka klasna solidarnost, sta li
- Post n°759
ciru sam nazalost upoznao
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°760
SPS levicarstvo, u narodu poznatije kao nacionalni socijalizam
- Post n°761
jedan moj drugar na jednoj tribini u czkd nazvao npp ratnim profiterom pa je ova zvala baba borku da preti tom liku tuzbom. a borka kaze: ma pusti nado. eto ja sam antiratni profiter za neke a ti si za neke ratni... sta ces!
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°762
Sve je to ćivot
_____
Pristalica krvne osvete
- Korisnik
- Post n°763
Kakva ironija, Rastko Močnik na FMK drži otvoreni kurs o kapitalizmu.
Koliko taj čovek teško priča srpski i predaje.
- Guest
- Post n°764
ontheotherhand wrote:Kakva ironija, Rastko Močnik na FMK drži otvoreni kurs o kapitalizmu.
- Post n°765
bruno sulak wrote:jedan moj drugar na jednoj tribini u czkd nazvao npp ratnim profiterom pa je ova zvala baba borku da preti tom liku tuzbom. a borka kaze: ma pusti nado. eto ja sam antiratni profiter za neke a ti si za neke ratni... sta ces!
Ne razumem, sve je to isto? Biti "anti-ratni profiter" i ratni profiter? Dve strane iste medalje?
ontheotherhand wrote:Kakva ironija, Rastko Močnik na FMK drži otvoreni kurs o kapitalizmu.
Ko ti je taj i koliko zarađuje mesečno? Jesi li mu gledao u tanjir?
- Korisnik
- Post n°766
koji vam je k?
- Guest
- Post n°767
možda da se ne uključuješ u taj deo diskusije ako ti ime Rastka Močnika nije poznato...
- Post n°768
Creepy, imaš šta para?
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Guest
- Post n°769
Kome? Meni je žao zbog toga što starina Močnik haba reputaciju na Singidunumu.ontheotherhand wrote:koji vam je k?
- Korisnik
- Post n°770
Sori Kripi, nisam iz tvog smajlija mogao da zaključim na šta tačno reaguješ.
Naravno da znam ko je on, zato sam i napisao to. Bio sam na nekoliko predavanja u ovom semestru, očajna su obojica predavača bila što se mene tiče.
Naravno da znam ko je on, zato sam i napisao to. Bio sam na nekoliko predavanja u ovom semestru, očajna su obojica predavača bila što se mene tiče.
- Guest
- Post n°771
Mislio sam na Utvaru, pita ko je to.
Zapetljali smo se previše
Zapetljali smo se previše
- Post n°772
mocnik budala. sada krije da bio sef uo open society instituta tokom 90tih a ovoga ga nije blam. nemam reci.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°773
Utvara wrote:bruno sulak wrote:jedan moj drugar na jednoj tribini u czkd nazvao npp ratnim profiterom pa je ova zvala baba borku da preti tom liku tuzbom. a borka kaze: ma pusti nado. eto ja sam antiratni profiter za neke a ti si za neke ratni... sta ces!
Ne razumem, sve je to isto? Biti "anti-ratni profiter" i ratni profiter? Dve strane iste medalje?ontheotherhand wrote:Kakva ironija, Rastko Močnik na FMK drži otvoreni kurs o kapitalizmu.
Ko ti je taj i koliko zarađuje mesečno? Jesi li mu gledao u tanjir?
pa.meni je smesno baba borkino.potprcavanje na sitno.
_____
- Post n°774
bruno sulak wrote:mocnik budala. sada krije da bio sef uo open society instituta tokom 90tih a ovoga ga nije blam. nemam reci.
Odma da ga Maric dovede da prica o autokolonijalizmu.
- Post n°775
Ja se izvinjavam što sam malo oštrije nastupio te uzeo da te tovarim ničim izazvano, ali tvoje raspitivanje o imovinskom statusu je dovelo do toga da sam te mentalno markirao u tom smislu. Šta god da napišeš ja mentalno dodam na kraju posta - a koliko zarađuje ovaj gospodin/gdja/x?ontheotherhand wrote:koji vam je k?
Uz dužno poštovanje pitam vas starije, ko je taj čovek i po čemu je značajan? Guglanje mi ne pomaže, taj je dejstvovao pre interneta. Ima tih filozofa ovakvih i onakvih, kao kusih pasa. Poznati su mi Mladen Dolar i Žižek, ali nikad čuo za Močnika onako u političkom smislu. Nije tako probitačan kao Žižek, taj ih je sve zasenio.Creepy Uncle wrote:možda da se ne uključuješ u taj deo diskusije ako ti ime Rastka Močnika nije poznato...