Ovo kao jedan moj ortak. Sedimo na kampovanju, cirkamo burbon, kaže "Tramp jebe korporacije i zato ga poštujem". "Koje korporacije?" (duga pauza) "Pa CNN".
Prostor za kolumnu Zorana Ćirjakovića
- Guest
- Post n°701
Re: Prostor za kolumnu Zorana Ćirjakovića
Ovo kao jedan moj ortak. Sedimo na kampovanju, cirkamo burbon, kaže "Tramp jebe korporacije i zato ga poštujem". "Koje korporacije?" (duga pauza) "Pa CNN".
- Post n°702
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°703
Creepy Uncle wrote:Da, video.
ja srećem uglavnom podršku zbog toga što drnda deep state i što ima lepu ženu te brojnu decu a ne ko Makron i Merkel
- Guest
- Post n°704
Левица има избор - или "популизам" или небитност
Зоран Ћирјаковић
недеља, 07. април 2019.
…
Док год наши левичари не науче да воле Србију и Србе – оне који нису случајни, који су вероватно сексисти и антигеј, али о којима се прво мора искрено мислити и бринути, да би се могли мењати – Срби их неће заволети. Док год је за наше левичаре „добар“ радник само мртав радник – онај чија уста више не могу да проговоре „Шиптар“ и „педер – радничка класа неће гласати за њих. На то се, у великој мери, своди политика. Све остало је забавиште, неодговорна игрица у којој су губитници неки други људи.
На нашу несрећу, бојим се да је данас највећи од свих великих непријатеља буђења левице у Србији – релано постојећа „левица“. Тешко је бити оптимиста, али, захваљујући десничарима, Орбану, Трампу и сличнима, бар поново има избора.
Будућност српске левице је везана за једно питање, које је, бојим се, само наизглед једноставно. Требало би да га себи постави свако ко верује у солидарност, друштвену једнакост и праведну расподелу, коме је срце на страни оних који су на друштвеном дну или мало изнад њега. Шта ми је главни циљ – врло, „грађанско“ Ја или добробит пониженог народа? Нажалост, не може и једно и друго.
- Post n°705
Jer eto, dato je da narod mora biti primitivna, nacionalistička stoka, a jedan od postulata levice je da treba sići u narod, sledi da levica mora biti primitivna i šovinistička.
Opasna nakaza ovaj Ćirjaković.
- Post n°706
Ćirjakoviću bi valjalo javiti 2 stvari:
1. ima ljevičara po njegovoj mjeri, zovu se Frnjaux i neantikomunist rahmetli Filipenko;
2. postoji i nacionalni socijalizam, dokumentiran i analiziran do u detalje.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°707
A Vucic zaista ne govori "Siptari", to prepusta Vulinu.
Et Utvara
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°708
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°709
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°710
- Guest
- Post n°711
- Post n°712
- Post n°714
_____
#FreeFacu
- Post n°715
Bol se oseća i na turbo-slučajnosrpskom "Vasinom svetu": pic.twitter.com/qUpbDHDgPK
— Џендер Захаријевић, политички квир (@politickiqueer) March 31, 2019
Ima i građanski nastavak: pic.twitter.com/eyZBZOTqHJ
— Џендер Захаријевић, политички квир (@politickiqueer) March 31, 2019
Malo liberalizma sa "Vasinog sveta" pic.twitter.com/fFc0eY3d55
— Џендер Захаријевић, политички квир (@politickiqueer) April 7, 2019
Sebe smatram levičarem, ali pošto su me Latinkini liberali pretvorili ne samo u ludaka već i u fašistu, retko to pominjem javno. Što bi se reklo, suviše je velika kognitivna disonanca, a i ovde vlada jedno pervertirano shvatanje levice. Zato se sada deklarišem kao politički kvir pic.twitter.com/KtE45g8kwH
— Џендер Захаријевић, политички квир (@politickiqueer) April 7, 2019
Ne, naši "levičari" su uglavnom "dekomtaminirani". Mnogi vle da veruju da su neukorenjeni, ali to veruju izražavaju na način koji dokazuje da su ukorenjeni, baš ovde, u "smradiji", kako Srbiju zovu građanisti sa "Vasinog sveta" pic.twitter.com/pRkUODtLBI
— Џендер Захаријевић, политички квир (@politickiqueer) April 9, 2019
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°717
To mi je najjace. Uvek nagazi nekog sirotog forumskog desnicara.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°718
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°719
- Guest
- Post n°720
ficfiric wrote:Mene nikad nije lacio na tw
mi kad smo ti pričali da si pglu, nisi verovao
- Post n°721
_____
- Post n°722
- Post n°723
Čovek nesuptilno botuje za Vučića i brani Miru Marković i Slobu od napada.
Tek sad su mi jasne neke stvari, ta šizofrenija u njegovoj glavi potiče od toga što mu je poslodavac Nada Popović Perišić, Mirina najbolja drugarica i JULovski partijski drugar koji je preplivao u demokratske vode. Al-Ćirjaki je antiglobalista i levičar baš onako kako je Mira bila levičar.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°724
Logičan naredni korak, Filipenkov jućub.Mr. Moonlight wrote:koliko čovek treba da bude retard da bi mu ovaj forum predstavljao meritum za bilo šta
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Guest
- Post n°725