Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Brexit

Daï Djakman Faré

Brexit - Page 30 Empty Re: Brexit

Post by Daï Djakman Faré Thu Jun 30, 2016 12:01 am

ne znam za morisija, ali mislim da mnogi britanci i korbinovi glasaci "EU vs out" posmatraju, rightfully or not, kao non-issue. u smislu da angazovano ucesce na bilo kojoj strani debate renderuje subjekta pripadnikom stare paradigme politickih podela u UK.

_____
    i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
    Erős Pista

Post by Erős Pista Thu Jun 30, 2016 1:55 am

This is not Labour MPs vs Corbyn. They’re at war with party members

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    Bluberi

Post by Bluberi Thu Jun 30, 2016 2:40 am

Potreban je poseban talenat za održanjem koji te može prevaliti na ovu identitetsku zamenu za nepostojanje politike, pa da ne vidiš šta se iza brda valja. A valja se talas koji brunda da je ovoj politici  odzvonilo i da im se ne veruje više. Može se kupiti još malo vremena, a kad masa ukapira da ih jebu ovim identitetskim zamenama za realno, najebali su.
    Staro je umrlo, a novom ne daju da se rodi.
    Gargamel

Post by Gargamel Thu Jun 30, 2016 6:32 am

Ongnonlou Dolo wrote:mislim da mnogi britanci i korbinovi glasaci "EU vs out" posmatraju, rightfully or not, kao non-issue. u smislu da angazovano ucesce na bilo kojoj strani debate renderuje subjekta pripadnikom stare paradigme politickih podela u UK.
    daj neki tekst o tome. kako si ga opisao, samozadovoljni hajvani.
    Erős Pista

Post by Erős Pista Thu Jun 30, 2016 1:18 pm

Former London mayor Boris Johnson says he will not run for British prime minister

Brexit - Page 30 1931448533

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Kinder Lad

Post by Kinder Lad Thu Jun 30, 2016 1:20 pm

Epohalan raspad

_____
    alt-lib
    Erős Pista

Post by Erős Pista Thu Jun 30, 2016 1:23 pm

Pazi, nije ovo samo smešno, nego i sramno i neodgovorno. Nije to ssad stvar tvoje komocije da vodiš partiju (i zemlju!), to je tvoja dužnost, jbt! Imali ste referendum koji je praktično bio proxy za vaše stranačke izbore, ti si pobedio (po koju cenu!), ajde sad - pokaži šta znaš. E, ja sad ne bih... Mrš, barabo jadna!

Last edited by William Murderface on Thu Jun 30, 2016 1:28 pm; edited 1 time in total

_____

Kinder Lad

Post by Kinder Lad Thu Jun 30, 2016 1:27 pm

Brexit - Page 30 Dogma

_____
    alt-lib
    Kinder Lad

Post by Kinder Lad Thu Jun 30, 2016 1:28 pm

Ma da su vise Bivis i Bathed

_____
    alt-lib
    Erős Pista

Post by Erős Pista Thu Jun 30, 2016 1:31 pm

Brexit - Page 30 3579118792

Samo jbg, nije imo ko da mu kaže - Jesus Christ, why don't you shut up!

_____

Anonymous
    Guest

Post by Guest Thu Jun 30, 2016 1:34 pm

čim su ispali iz institucionalnog okvira, pokazala se suština tih ljudi: dokoni, razmaženi ološ apsolutno nezainteresovan za svet izvan dekadentne Oskbridž klike.
    Veletin

Post by Veletin Thu Jun 30, 2016 4:41 pm

Murad Gazdiev ‏@MuradoRT  12m12 minutes ago Moscow, Russia
    French (Vichy) postcard from 1942. Reminds me of an Old Testament quote: "There is nothing new under the Sun"

Brexit - Page 30 Cmnkny10
    Erős Pista

Post by Erős Pista Thu Jun 30, 2016 4:48 pm

Nikako da se zasite tog budalesanja i poređenja za nacističkom "ujedinjenom Evropom".

_____

boomer crook

Post by boomer crook Thu Jun 30, 2016 6:09 pm

pa i to je bilo ujedinjenje evrope. mislim treba ponavljati zato sto samo evropsko jedinstvo nije nista po sebi pozitivno.

_____
    And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
    Erős Pista

Post by Erős Pista Thu Jun 30, 2016 6:19 pm

Pa to je valjda sasvim jasno. Meni više smeta, ali ta se nelagoda ne može lako smestiti u karikaturu, što je Nemačka  sada jedina sila u EU. Imao sam tu nelagodu i oko Grčke. Ujedinjena Nemačka u EU sa silama pobednicama u WWII je još bila i ok. Ali kad UK više nije u toj priči, onda to već postaje vrlo neprijatno.

_____

Kinder Lad

Post by Kinder Lad Thu Jun 30, 2016 6:38 pm

Pa ono, Nemci sad imaju, malo je reci istorijsku odgovornost. Ako sad zajebu, zajebali su.

_____
    alt-lib
    Erős Pista

Post by Erős Pista Thu Jun 30, 2016 7:12 pm

Inače, počela su podmetanja koja smo već gledali u US sa Bernijem - evo sad je Korbin antisemita jer je "uporedio Izrael i ISIS" (he did no such thing).

_____

Bluberi

Post by Bluberi Thu Jun 30, 2016 7:30 pm

Ode Piketi zbog slabe kampanje Brexit - Page 30 3274312807
    zvezda je zivot

Post by zvezda je zivot Thu Jun 30, 2016 7:31 pm

korbin dobija jos gori medijski tretman nego berni

mada me ne bi iznenadilo da piketijev odlazak ima veze s korbinovim nonsalantnim odnosom spram brexita. ipak piketijeve ideje bez internacionalizma ne mogu.

_____
    ova zemlja to je to
    Mr.Pink

Post by Mr.Pink Thu Jun 30, 2016 7:45 pm

pa i ja bih imao nonšalantan odnos prema šarlatanima i orangutanima kojima se politika svodi na mitske spevove o danu kada će britanija ponovo biti nezavisna. 

Brexit - Page 30 76b0358d6e2d3d6651fab819160b9582

a onda bih odmah sutra počeo da okupljam ozbiljnu ekipu, i trpao magare u glibu. molim lepo. sad odjednom korbin kriv što tabloidi, kraljica, bekam, konzervativci i ostali pajaci vode priču.

_____
    radikalni patrijarhalni feminista

smrk kod dijane hrk
    Joó János

Post by Joó János Thu Jun 30, 2016 7:49 pm

zvezda je zivot wrote:korbin dobija jos gori medijski tretman nego berni
    al zato nema konkurenciju u stranci
    Gargamel

Post by Gargamel Thu Jun 30, 2016 8:10 pm

Mr.Pink wrote:pa i ja bih imao nonšalantan odnos prema šarlatanima i orangutanima kojima se politika svodi na mitske spevove o danu kada će britanija ponovo biti nezavisna.

http://www.economist.com/news/leaders/21700391-lacklustre-and-poorly-led-labour-party-letting-down-remain-campaign-jeremy-corbyn

In 1975 a Labour government, split on Britain’s membership of the European Economic Community (as it then was), put the matter to a referendum. Most of its supporters wanted to leave, so it fell to the pro-European Conservatives to trumpet the case for staying. Margaret Thatcher, their leader, campaigned in a hideous sweater bespangled with European flags and railed against “the parochial politics of ‘minding our own business’”. On the day, two-thirds of Britons voted to remain.
    ...
    Perhaps Mr Corbyn simply cannot inspire his party and the struggle to uphold the status quo does not interest him. Or perhaps he is deliberately sabotaging the Remain campaign. If Britain left, the Conservative Party could tear itself apart. If there were a snap election, he might stand a chance of forming a Labour government. Yet to treat the future of the country as a question of transient advantage would be shockingly shallow.
    Kinder Lad

Post by Kinder Lad Thu Jun 30, 2016 8:13 pm

Oni bi bar mogli da se pokriju usima i da cute. Podrzali su Cons na izborima iako su znali sasvim dobro da to znaci - referendum

_____
    alt-lib
    Daï Djakman Faré

Post by Daï Djakman Faré Thu Jun 30, 2016 8:18 pm

Gargamel wrote:daj neki tekst o tome. kako si ga opisao, samozadovoljni hajvani.
    nema teksta. gledao sam rally corbyn-supportersa koji si okacio na prethodnoj strani i to mi je palo napamet na osnovu vremena koje je trebalo corbinistama da se artikulisu svoje stavove o Brexitu. onaj momenat kada vice novinar pita 'jel vas korbin nije izneverio u remain kampanji' a one dve devojke tajac 10 sekundi, pa se pogledaju u fazonu 'sta nas ovaj pita'.

_____
    i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
    bemty

Post by bemty Thu Jun 30, 2016 8:47 pm

_____
    Warning: may contain irony.

Post by Sponsored content

Current date/time is Thu Nov 14, 2024 4:24 am