Brexit
- Guest
- Post n°376
Re: Brexit
Razlika stabilnih 4 posto, London amortizuje koliko može ali ne vredi ništa. Očekujem u narednih sat vremena prve poluzvanične izjave.
- Guest
- Post n°377
Moja pretpostavka: Kameron podnosi ostavku, izbori, pa tek onda pregovori o razdruživanju.
- Post n°378
disident wrote:
Zasto bas turska?(ako te ne mrzi)
oni su jedini stvarno zainteresovani za ovaj prostor, a rusi jedva čekaju da nas otkače i pritom ućare nešto što im je bliže kući kao kompenzaciju.
nemci nas takođe smatraju za deo turske interesne sfere.
pisano je pre par godina dosta o tome.
Last edited by Veletin on Fri Jun 24, 2016 5:06 am; edited 1 time in total
- Guest
- Post n°379
Jebote Kameron ulazi u istoriju kao čovek koji je dokrajčio Veliku Britaniju.
- Post n°380
expat glasovi?
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°381
ima li ovo kakav uticaj na izbore u americi ?
- Post n°382
Benny Lava wrote:Jebote Kameron ulazi u istoriju kao čovek koji je dokrajčio Veliku Britaniju.
To.
_____
The Politically Correct anti-racism depends on what it fights (or pretends to)—on the first-level racism itself, thus parasitizing its opponent: The PC anti-racism is sustained by the surplus-enjoyment which emerges when the PC-subject triumphantly reveals the hidden racist bias on an apparently neutral statement or gesture.
- Post n°383
Zainteresovanost Turske i odnos rusa mi je poznat i slazem se generalno sa tim. Medjutim nisam stekao takav utisak o nemcima, pa ako te ne mrzi, moze neki link sada ili kasnije na pm. Koliko sam ja citao, nemacka balkan gleda kao svoju interesnu sferu decenijama, ako ne i vekovimaVeletin wrote:disident wrote:
Zasto bas turska?(ako te ne mrzi)
oni su jedini stvarno zainteresovani za ovaj prostor, a rusi jedva čekaju da nas otkače i pritom ućare nešto što im je bliže kući kao kompenzaciju.
nemci nas takođe smatraju za deo turske interesne sfere.
pisano je pre par godina dosta o tome.
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Guest
- Post n°384
Ovo je otprilike i finalni rezultat.
04:00 Sixth forecast update
Predicted probability of Britain Remaining: 0
(152 of 382 areas reporting)
Predicted vote share for Remain: 47.6 percent.
(90% prediction interval: 47 to 48.2 percent)
Remain vote share is edging up slightly, but only slightly. It's awkward for the Betfair over/under market on Remain < 47.5%.
- Guest
- Post n°385
Kraj.
Sada sledi operacija "containment" i surova pokazna vežba Nemačke.
RIP Velika Britanija. RIP EU u ovom obliku. I nas čekaju zanimljiva vremena nakon ovoga.
Sada sledi operacija "containment" i surova pokazna vežba Nemačke.
RIP Velika Britanija. RIP EU u ovom obliku. I nas čekaju zanimljiva vremena nakon ovoga.
Once Article 50 was triggered, the terms of British exit would be negotiated not by British politicians or officials, but by the other 27 nations of the Union. Britain would find itself in the same position as the United Provinces of the Netherlands in 1713, when they were frozen out of negotiations to end the War of the Spanish Succession by the great powers of Austria, Britain, France, Portugal and Spain. The French diplomat Melchior de Polignac taunted the Dutch, saying that discussions would be “de vous, chez vous, mais sans vous” – “about you, in your own home, but without you”.
- Post n°389
po meni najbolji komentar koji sam video
_____
alt-lib
- Post n°390
Koji spektakularan raspad će uslediti. Idem da listam novine iz Belfasta. Ima neko mock Union Jacka samo za Englesku i Vels, crveni krst i donja polovina pozadine zelena, šta?
- Post n°391
Pristalice Brexita traže da Kameron ostane. Ima dužnost kao premijer da započeti proces dovede do kraja
Idemo SVI SVI SVI (Skotska Vels Irska, Skotska Vels Irska, Skotska Vels Irska)
Nadam se da je ovo definitivan razlaz prekomorskih pirata i istorije, te da će težina lanaca nad manjim razbojničkim nacijama na ostrvima uskoro popustiti, a politika konzervativaca doneti ne samo individualnu, već i kolektivnu slobodu i emancipaciju širom real world Vesterosa.
Davenporta proterati iz Srbije, nakon što mu se tokom dvomesečnog perioda pritvora zbog boravka na našoj teritoriji bez vize održe 90 predavanja o evropskim vrednostima u prostorijama centra za kulturnu dekontaminaciju.
Idemo SVI SVI SVI (Skotska Vels Irska, Skotska Vels Irska, Skotska Vels Irska)
Nadam se da je ovo definitivan razlaz prekomorskih pirata i istorije, te da će težina lanaca nad manjim razbojničkim nacijama na ostrvima uskoro popustiti, a politika konzervativaca doneti ne samo individualnu, već i kolektivnu slobodu i emancipaciju širom real world Vesterosa.
Davenporta proterati iz Srbije, nakon što mu se tokom dvomesečnog perioda pritvora zbog boravka na našoj teritoriji bez vize održe 90 predavanja o evropskim vrednostima u prostorijama centra za kulturnu dekontaminaciju.
- Post n°393
Dovoljno, katastrofa u najavi. Bonus francuska i nemacka nece tek tako preci preko ovoga
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°394
Fiju, misli se sad Kameron sa olaksanjem, istorija me ipak nece upamtiti kao onog ko je jebo mrtvu svinju. It was difficult to top it, but I made it!
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°395
Benny Lava wrote:Ne luduj, samo Škotska odlazi.
Mozda, ali ocekujem ozbiljni razgorevanje konflikta u S. Irskoj.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°396
When in doubt, pogledaj ko se raduje.
http://www.wehuntedthemammoth.com/2016/06/24/brexit-disaster-a-great-night-for-anime-nazis-trump-fans-and-dudes-who-say-cuck-a-lot/#more-24152
http://www.wehuntedthemammoth.com/2016/06/24/brexit-disaster-a-great-night-for-anime-nazis-trump-fans-and-dudes-who-say-cuck-a-lot/#more-24152
_____
- Post n°398
Kaze se: "Jao, Willame... "
_____
- Guest
- Post n°399
Ovaj ishod me je brinuo već neko vreme, promeniće se slika globalno, pojma nemam kako će ovo da se odrazi na poslovanje generalno. Ostaje jedino da čekamo, ne znam da li iko može da predvidi šta će da se događa. Ko ima nesreću da prodaje u evrima, a duguje u dolarima je u startu u jako lošoj poziciji, takođe odnosi nekih drugih valuta će uticati na razne uvozno izvozne poslove. Jedno ludilo sastavljeno od bezbroj ludila, da citiram čuvenog domaćeg filozofa, ili najkraće rečeno, haos, a haos ne pogoduje poslu nego hohštaplerima.
- Post n°400
William Murderface wrote:Benny Lava wrote:Ne luduj, samo Škotska odlazi.
Mozda, ali ocekujem ozbiljni razgorevanje konflikta u S. Irskoj.
Političko svakako, Sinn Féin već pustili dobošare u javnost.