beatakeshi wrote:Ma Šuvar je autokulturrasista, on ni ne zna da postoji ova tema.
Euro2016
- Post n°76
Re: Euro2016
- Post n°77
generalno je otuzno gledati ove francuze protiv istocnoevropskih bunkera, ali albanski bunker je ipak nesto posebno
- Post n°79
zasto sve balkanske repke imaju snage za 60 minuta ? theme for a thought.
_____
The thing that so pleases me about DMT is that, you know, a lot of people will not take a psychedelic like LSD and Psilocybin or something because it lasts hours and hours and inevitably when dealing with things that last that long you're gonna end up dealing with 'your stuff'. Your anxieties, your fears, your this & that.. A lot of people dont care for that sort of thing, whether that's good or bad is another issue. With DMT -it lasts four minutes- and how *lost* can you get in an examination of childhood trauma in four minutes, especially when you've got hundreds of elves tugging at your coatsleaves?
- Post n°81
_____
The thing that so pleases me about DMT is that, you know, a lot of people will not take a psychedelic like LSD and Psilocybin or something because it lasts hours and hours and inevitably when dealing with things that last that long you're gonna end up dealing with 'your stuff'. Your anxieties, your fears, your this & that.. A lot of people dont care for that sort of thing, whether that's good or bad is another issue. With DMT -it lasts four minutes- and how *lost* can you get in an examination of childhood trauma in four minutes, especially when you've got hundreds of elves tugging at your coatsleaves?
- Post n°82
Nisu mi djelovali Albanci da su skroz izgubili snagu. Još u 80. minuti su dolazili po 5orica u 16 Francuza. Vrlo simpatično izdanje, mnogo aktivnija igra naprijed nego Rumunija. Martial govedo. Od Comana će nešto biti. Kante nogometni genij.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°83
odvratni poljaci presrecni sugavim bodom protiv njihovih overlorda koji su nikad jadniji i nikad bezopasniji.
znas kako bi rus hladnokrvno egzekutirao onaj zicer sa penaltika, a ne ovaj poljski mukica u trenutku zazalio sto se rodio :filip:
znas kako bi rus hladnokrvno egzekutirao onaj zicer sa penaltika, a ne ovaj poljski mukica u trenutku zazalio sto se rodio :filip:
- Post n°84
Englesku da vodi neki lik poput švapskog meso-rukama-u-usta-ga-jebem, ne da ne bi bilo upseta tamo negde do polufinala, nego ne znam. Lepo Roy smisli tih 23 i prekopira nečiji PL sistem, ali sve preko toga hendluje kao autistična zlatna ribica u banci za podršku maloj privredi, hajde u kurac više.
- Post n°85
Možda su odvratni, ali i vrlo zajebani. Nego nisam gledao Eng-Wel, jel ono neki veliki ofsajd bio, ili se odbila od protivnika, šta?
Da, Rusi, ma kakvi Rusi, vidjeli smo Ruse.
Da, Rusi, ma kakvi Rusi, vidjeli smo Ruse.
_____
- Post n°86
ma rusi ne umeju nista, al bi ovde hladnokrvnije odigrali. ovi nemci su bili zreli da ih neko zvekne.
hrvatska bi ovde ladno izdominirala i ucinila da izgleda kao favorit za osvajanje eura.
hrvatska bi ovde ladno izdominirala i ucinila da izgleda kao favorit za osvajanje eura.
_____
- Post n°87
ajant !
Ajant 23 wrote:I dalje ide po običaju da Nemačka gotovo nikad ne dobija drugi meč u grupi i baš kao što ikar, ili ko već, reče uglavnom protiv slovenskih reprezentacija kao i u slučaju Hrvatske i Srbije...
Filozof manijak wrote:Da li će tradicija biti srušena?
Ajant 23 wrote:Da nismo pojeli hobotnicu, već bismo znali...
- Post n°88
pukla me emoooocija
nek ide sve, moramo da se plasiramo na sledeci SP
nek ide sve, moramo da se plasiramo na sledeci SP
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°89
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°91
Čitam sad da i s 3 boda možeš dalje. Vodafak?
_____
- Guest
- Post n°92
pa ide nekoliko trecih dalje, tj ako se igra osmina finala, znaci cetir treca
- Post n°93
Razbijaju Heruati!
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°95
Jebene knedlicke!
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°96
Zamalo 3-1
_____
- Post n°97
Je l su idioti od hrvatskih navijača izazvali sranje i prekid utakmice?
- Post n°98
Bem ti penal!
_____