bas su zajebani hrvati. mogli bi jako i do samog kraja da imaju iole krstenu odbranu. u svakom slucaju za klasu bolji od turaka. turci da se sutiraju u dupe od srece sa ovim rezultatom.
Euro2016
- Post n°51
Re: Euro2016
haha, turci i dalje otplacuju hrvatima dug zbog izbacivanja sa EP 2008
bas su zajebani hrvati. mogli bi jako i do samog kraja da imaju iole krstenu odbranu. u svakom slucaju za klasu bolji od turaka. turci da se sutiraju u dupe od srece sa ovim rezultatom.
_____
The thing that so pleases me about DMT is that, you know, a lot of people will not take a psychedelic like LSD and Psilocybin or something because it lasts hours and hours and inevitably when dealing with things that last that long you're gonna end up dealing with 'your stuff'. Your anxieties, your fears, your this & that.. A lot of people dont care for that sort of thing, whether that's good or bad is another issue. With DMT -it lasts four minutes- and how *lost* can you get in an examination of childhood trauma in four minutes, especially when you've got hundreds of elves tugging at your coatsleaves?
- Post n°52
Tanki su braca Hrvati, osim Modrica. Tehnika im je niskom nivou, napadaju uglavnom sa bokova od cega ce se malo bolja ekipa lako odbraniti, odbrana im je busna..
- Post n°53
veci je problem vajb u hrvata nego ko igra. ima tu ozbiljnog mesa, par zvezda i dosta radnika. sa trenerom formata cire ili bilica isli bi sigurno u top 4.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°54
kolko ovi severni irci numeuju nista. ko kad ih je pantela lemao u belfastu.
_____
The thing that so pleases me about DMT is that, you know, a lot of people will not take a psychedelic like LSD and Psilocybin or something because it lasts hours and hours and inevitably when dealing with things that last that long you're gonna end up dealing with 'your stuff'. Your anxieties, your fears, your this & that.. A lot of people dont care for that sort of thing, whether that's good or bad is another issue. With DMT -it lasts four minutes- and how *lost* can you get in an examination of childhood trauma in four minutes, especially when you've got hundreds of elves tugging at your coatsleaves?
- Post n°55
Jebiga, kvalitet ovako na gomili za donji dom Championshipa, gornji League One.
- Post n°56
ne znam da li je do kvaliteta tek ozbiljna kurcobolja na delu.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°57
Sirci? Kome je moglo pasti na pamet to da gleda.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°58
gledali smo polakene a zeleni leprikoni su sami ulazili u kadar bez pitanja
imam glupo pitanje, jel za sirce igraju samo unionisti ili imaju i prave irce u timu
imam glupo pitanje, jel za sirce igraju samo unionisti ili imaju i prave irce u timu
_____
#FreeFacu
- Post n°59
Imaju i unioniste i nacionaliste, naravno, a imaju i Engleze kojima je maternal baba jednom pet godina živela u predgrađu Belfasta, pa su sa 25 godina skapirali da su eligible za repku.
- Post n°60
nacionaliste engleskog ili republicko irskog tipa?
pitam, sinoc me startovala neka dablinkinja pa smo pricali i o fudbalu izmedju ostalog, cuo sam da su za njih sirci "unionist scum". kapiram da je to kao da se sever kosova nekako otcepio, tesko mi je da zamislim da bi neki shqips igrao za njih...
zapravo mi je najmanje jasno sto imaju zelene a ne narandzaste dresove
pitam, sinoc me startovala neka dablinkinja pa smo pricali i o fudbalu izmedju ostalog, cuo sam da su za njih sirci "unionist scum". kapiram da je to kao da se sever kosova nekako otcepio, tesko mi je da zamislim da bi neki shqips igrao za njih...
zapravo mi je najmanje jasno sto imaju zelene a ne narandzaste dresove
_____
#FreeFacu
- Post n°61
http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:609940-VIDEO-Potez-Leva-koji-je-zgrozio-svet
- Post n°62
@Kondo: Pa irskog, da, s tim što većina fudbalera iz Derryja bira da igra za Republiku, eto ti i pandana za Mitrovicu. Imaju i najnormalnije u ligi klubove čiji su navijači za unitarnu Irsku, Cliftonville je nedavno i osvojio. Think Ratko Varda ili fudbalska braća Vranješ u BiH repki, ništa čudno. A zelene dresove furaju jer se smatraju (odnosno jer to jesu) nastavljačima tradicije starog jedinstvenog Irish FA.
- Post n°63
Danas svim srcem za Češku i blago za Irsku i Belgiju, nisam nešto investiran u druga dva meča.
- Post n°64
hvala za info, tako nekako sam i mislio.
_____
#FreeFacu
- Post n°65
Pa koliko je tih mečeva danas?
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°66
To su ti Nemci i ta kultur-Evropa.
Odvratni Joakim Lev (VIDEO)
Upoznajte dobro tu Evropu kojoj težimo.
Odvratni Joakim Lev (VIDEO)
Bez ikakvog osećaja da je čitav stadion pokriven kamerama, zavukao je ruku između nogu i potom je prineo nosu kako bi osetio miris testisa, ali ni to nije bilo dovoljno. Kada je seo na klupu, učinio je isto sa zadnjicom.
Upoznajte dobro tu Evropu kojoj težimo.
- Post n°69
... fale brkovi.
- Post n°70
Čestitke hrabroj islandskoj braći! (jedno 5 - 10 % stanovništva je bilo na stadionu )
- Guest
- Post n°71
sto bi reko gore pomenuti gabor pepe is a gigantic dick
ovo je najbolesnija grupa prvenstva
ovo je najbolesnija grupa prvenstva
- Post n°72
cestitke Suvaru !
_____
Spomen-naplatna rampa "Zoran Babić"
- Post n°73
Xexoxical Endarchy wrote:cestitke Suvaru !
+1
- Post n°74
Ma Šuvar je autokulturrasista, on ni ne zna da postoji ova tema.
- Post n°75
great minds think alike, i meni je šuki prvi pao napamet
_____
#FreeFacu