Euro2016
- Post n°26
Re: Euro2016
Acika "Hal Robson-Kanu je klasični centarfor" Stojanović... Kapiram da se ubi razmišljajući zašto ovaj Škrtel ceo meč igra halfa kad je trojka broj za levog beka. Moron.
- Post n°28
jbt ne zalazim na PPP pa sam zaboravio kakav je aca retard
"bejl je prvi britanski fudbaler koji je postigao gol na Euro 2016"
"jos 5 faulova pa se blizimo cifri od 20 faulova na mecu"
edit: Slováci hovna
- Post n°29
Hart, Walker, Cahill, Smalling, Rose, Alli, Dier, Rooney, Sterling, Kane, Lallana
Komentarišite.
Komentarišite.
- Guest
- Post n°30
Xexoxical Endarchy wrote:jbt ne zalazim na PPP pa sam zaboravio kakav je aca retard
Ja sam to čuo kao "bejl je prvi britanski fudbaler koji je postigao gol iz slobodnog udarca na Euro 2016"
Onako izgovoreno je zvučalo kao da nijedan britanski fudbaler do danas nije iz slobodnjaka zabio na EP.
- Post n°31
da, da, da, to je jos gluplje !
Last edited by Xexoxical Endarchy on Sat Jun 11, 2016 8:24 pm; edited 1 time in total
- Post n°32
2 hajlajta sa Slo-Wal.
U 1. pol. nesuđen penal za Škrtelov suludi faul tijelom.
Akcija kod gola Velsa, Ramseyevo vođenje kao na MDMA, pa traljav šut R.-Kanua pravo na mjesto. Kod Slovaka ogromno razočaranje Weiss.
U 1. pol. nesuđen penal za Škrtelov suludi faul tijelom.
Akcija kod gola Velsa, Ramseyevo vođenje kao na MDMA, pa traljav šut R.-Kanua pravo na mjesto. Kod Slovaka ogromno razočaranje Weiss.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°33
Koliko je do jaja ispalo ovo renoviranje, pravo mesto for Roy to release the kraken!
- Post n°34
Totalna dve mi ližu sisu dok se trudim da ga stavim atmosfera, ali brate, hajde već jednom.
- Post n°35
Konačno! Koliko je samo no nonsense ovaj Tottenham caucus u repki, vrhstra.
- Post n°36
A daaaj, šta je ovo danas... Ne umeju da izbatađorišu kako valja, nabijem ih, dosadni Tatari se provukli na iskustvo.
- Post n°38
Englezi. Mogli bi šarmantno odigrati i naredne dvije, pa ispasti.
_____
- Post n°39
Rusi kao negativci iz Jamesa Bonda, snažni, visoki, iskusni.
_____
- Post n°40
otto katz wrote:Englezi. Mogli bi šarmantno odigrati i naredne dvije, pa ispasti.
+1. zabrinjavajuca opetovana generacijska podudarnost razmisljanja u vise navrata.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°41
Danas za NIR, GER i TUR. Fudbalski vremeplov, apsolutna dominacija i vera u Fatiha Terima.
- Guest
- Post n°42
Danas za Hrvate i Poljake, za Njemačku danas i uvijek. Samo da budale ne naprave belaja u Mostaru.
- Post n°43
fikret selimbašić wrote:Danas za Hrvate i Poljake, za Njemačku danas i uvijek. Samo da budale ne naprave belaja u Mostaru.
Nekoć se u tim krajevima znalo kako sa Nemcima.
- Post n°44
Juraj Vrdoljak @Sobonja 1h1 hour ago
#Cro has more enemies than fans nowadays. Banner in Trogir "By God's will, you'll lose all of them" (the games).
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°45
Baš čudno da privatizovane reprezentacije za muljanje igračima sa povezanim menadžerima nemaju podršku širokih narodnih masa. I ovoliko je bilo čudno što je trajalo.
Ovde bata Koki neće imati problema sa tim, naravno. Ovde su navijači zadovoljni jer se u Srbiji lepše živi.
Ovde bata Koki neće imati problema sa tim, naravno. Ovde su navijači zadovoljni jer se u Srbiji lepše živi.
- Guest
- Post n°46
Filipenko wrote:fikret selimbašić wrote:Danas za Hrvate i Poljake, za Njemačku danas i uvijek. Samo da budale ne naprave belaja u Mostaru.
Nekoć se u tim krajevima znalo kako sa Nemcima.
Ovo su neki divlji i krševiti krajevi, ja sam iz pitome Posavine a ovde su Nijemcima njihove bombone, kante masti, parfemi, ukusni hljeb i još ukusniji džem, omogućili da ih lokalci drugačije tretiraju i pamte
Nedostaje mi slika Tuskovog oca
Bez zajebancije, za Nijemce uvijek i protiv svih, to se kod mene vuče još od SP '82. Već za koji dan ću za Čehe protiv Hrvata, za Turke protiv Španije a za Ukrajince protiv Poljske. Grupna je faza i ima mnogo reprezentacija i mečeva pa sebi izaberem neku za koju ću da navijam, čak i u toku meča mogu da promijenim stranu.
Volim da gledam SP i EP ali mislim da je ovoliki broj ekipa na završnici EP petjeran, šesnaest je sasvim dovoljno.
- Post n°47
Ovi klošari što ih zoomiraju da su došli sa vaterpolo kapicom, to nešto kao kad bi naši došli s reketom i s vremena na vreme pitali što nije Ivanović tražio challenge... Napalm.
- Post n°48
Modric je bog
_____
The thing that so pleases me about DMT is that, you know, a lot of people will not take a psychedelic like LSD and Psilocybin or something because it lasts hours and hours and inevitably when dealing with things that last that long you're gonna end up dealing with 'your stuff'. Your anxieties, your fears, your this & that.. A lot of people dont care for that sort of thing, whether that's good or bad is another issue. With DMT -it lasts four minutes- and how *lost* can you get in an examination of childhood trauma in four minutes, especially when you've got hundreds of elves tugging at your coatsleaves?
- Post n°49
hrvati su jedno dvaput bolji tim od ovih raspada i sve ove promasene sanse ih mogu skupo kostati.
_____
The thing that so pleases me about DMT is that, you know, a lot of people will not take a psychedelic like LSD and Psilocybin or something because it lasts hours and hours and inevitably when dealing with things that last that long you're gonna end up dealing with 'your stuff'. Your anxieties, your fears, your this & that.. A lot of people dont care for that sort of thing, whether that's good or bad is another issue. With DMT -it lasts four minutes- and how *lost* can you get in an examination of childhood trauma in four minutes, especially when you've got hundreds of elves tugging at your coatsleaves?
- Post n°50
opet precka za hrvate. ovo se nece dobro zavrsi.
_____