Meni je fascinatno ne to što je Anđusara rehabilitovan, nego to što se po hiljaditi put dokazuje da u naprednjačkoj Srbiji osramoćeni protivnici mogu preko noći postati opinionmejkeri. Vučićev ALO objavljuje kolumne lika kojeg su Vučićevi tabloidi (možda i ALO, ne sećam se) pre svega par meseci proglasili za pedofila. Sad taj lik ima kolumnu u kojoj objašnjava kako je Vučić najjači i najbolji. Ne samo da je svako dobrodošao, i da se svakome preko noći može sve oprostiti, nego se svako u javnosti može preko noći oprati i postati pouzdan izvor mišljenja i informacija za režimske medije.
Alien vs. Anđus
- Post n°476
Re: Alien vs. Anđus
Da, da, znam.
Meni je fascinatno ne to što je Anđusara rehabilitovan, nego to što se po hiljaditi put dokazuje da u naprednjačkoj Srbiji osramoćeni protivnici mogu preko noći postati opinionmejkeri. Vučićev ALO objavljuje kolumne lika kojeg su Vučićevi tabloidi (možda i ALO, ne sećam se) pre svega par meseci proglasili za pedofila. Sad taj lik ima kolumnu u kojoj objašnjava kako je Vučić najjači i najbolji. Ne samo da je svako dobrodošao, i da se svakome preko noći može sve oprostiti, nego se svako u javnosti može preko noći oprati i postati pouzdan izvor mišljenja i informacija za režimske medije.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°477
Anđus nije došao na sud, ali jeste kod Đukanovića
....
Ranije je javljeno da je pripremno ročište protiv Anđusa koji se tereti da je iznuđivao novac od jednog biznismena ponovo odloženo u Višem sudu u Beogradu.
Odloženo je zato što se optuženi nije pojavio na pripremnom ročištu, pa je novo zakazano za 10. oktobar u 12.30.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°478
Samo u pod ili plafon, ko kučka.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°479
Hahah. Vrh. I naravno uvlači se šefu, rehabilitacija i dalje funkcioniše.
- Post n°480
Filipenko wrote:Hahah. Vrh. I naravno uvlači se šefu, rehabilitacija i dalje funkcioniše.
Друг Анђус је успешно ревидирао! И види, пустило га...
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°481
ficfiric wrote:Anđus nije došao na sud, ali jeste kod Đukanovića
Ranije je javljeno da je pripremno ročište protiv Anđusa koji se tereti da je iznuđivao novac od jednog biznismena ponovo odloženo u Višem sudu u Beogradu.
Odloženo je zato što se optuženi nije pojavio na pripremnom ročištu, pa je novo zakazano za 10. oktobar u 12.30.
- Post n°482
andjus se uporedjuje sa stormi danijels, kaze da mu je sluzba namestila isto kao i njoj. ne mozes da ucenjujes predsednika. ima i drugih zanimljivih zapazanja. preporucujem
_____
ova zemlja to je to
- Post n°483
Vučiću pederu kres'o Anđusa i platio mu 120 000 lara?
- Post n°486
Okacio je jos jutros nego si zaostao
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°489
Trese se i dobija opasne tikova uz krvave oci kada se pomene ime preseditelja, kako kaze, bivsega prjatelja.
- Post n°491
Bokte.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°492
lol aktivirali andjusa
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°494
Kad je tesko- Andjus.
_____
- Post n°496
Erős Pista wrote:Kad je tesko- Andjus.
Ал' оно са Ђуком се и римује. Хм...
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°498
Retrospektiva nedelje sa Dejanom Anđusom: Vučićev pobednički njuh opet je urodio plodom | S01E02
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°500
Lože ga u komentarima da je malo pola sata, mora minimum 2.
Šteta što nema telefonskih uključenja.
Šteta što nema telefonskih uključenja.