Dejan Andjus [ltr]@DAndjus[/ltr] 13h13 hours ago
[size=1]More[/size]
Sutra na TV KCN u 22,detaljnije o svemu ... Počinju ispovesti Dejana Andjusa.
Dejan Andjus @DAndjus 1m1 minute ago
INFORMER javlja :
Zuper wrote:Ne moze se Dejan Andjus ucutkati
Uskoro na Balkan info...
Zuper wrote:Teska glupost. Izgleda da opet pregovora sa Vucicem.
ostap bender wrote:ali ovaj covek je ono kao polusvet. kako on s bilo kim pregovara?
diktotar wrote:norveski ambasador
Dejan Anđus o „putarskoj mafiji“
Milojicu – Mikija Markovića, vlasnika Europarka, Krusevac puta i Srem puta Ruma, vodio sam kod Vučića dok je imao krivičnu i pretkrivičnu prijavu i u direktnom dogovoru sa Vučićem spasio ga zatvora u Aferi „putarska mafija“.
Tada mi je obećao milion evra, ali ja ne naplaćujem ljudske duše i sudbine, nego smo postali partneri u putarskom poslu.
Priča je počela od 2014.
Sve je bilo u redu do početka prošle godine,kada je počeo da me zakida, laže i krade, i kada je očigledno počeo novac da nosi na neke druge adrese …
Vučića sam upozoravao da Milojica vara i da samim tim naš dogovor ne važi.
Ali, Vučić mi je odgovarao „pozdrav prijatelju“.
Šeretsko-polumafijaški.
Tada sam posumnjao da mu NEKO, meni iza ledja, izdaje komande o novcu.
Ili mu je Vučić naredio da mene zakida i nosi novac u SNS, ili je Milojica Miki Marković u „talu“ sa Zoranom Drobnjakom, direktorom JP Putevi Srbije, počeo sve da krade za sebe.
Trećeg nema.
A tek je posebna priča kupovina druge putarske firme Bačka puta, koju sam ja dobio da kupim zajedno sa Milojicom Mikijem Markovićem u direktnoj mojoj pogodbi sa Vučićem.
Ali, Milojica Miki Marković je i tu odigrao prevarantsku rolu,a Vučić opet nije reagovao na moja upozorenja da Milojica Miki Marković opet vara.
Nastavak … U utorak.
Da zaključim ; danas je Vučić sa BIA sklonio i ucenio Milojicu Mukija Markovića i oteo mi sve poslove,hleb i dao otkaz u firmi koju sam ja spasio i napunio novcem u dogovoru sa Vučićem.