Alien vs. Anđus
- Post n°101
Re: Alien vs. Anđus
Jebote kakva emisija. Anđus iznapušavao zvezdu, čak je i Živa shvatio da je Alen Stevanović najbolji igrač Partizana, ali zato nije uspeo da pogodi ime nijednog igrača, Partizana ili zvezde
- Post n°102
Aj sto ne zna imena "fudbalera" cz/p alil meni je vrh ono "Koji Ibra? Iz Sarajeva?"
Nego, nesto je besan ovih dana. Ko zna iz koje kombinacije je ispao.
Nego, nesto je besan ovih dana. Ko zna iz koje kombinacije je ispao.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°103
ITV (aj ti vi) sektor, misleći na IT sektor
No, nije ovo naivno, napljuvao je zvezdu, Terzića, Groka samo tako. Pred kraj je direktno pozvao da se oni oteraju iz kluba. Ne bi me čudilo da ga Vučko koristi da šalje uznemirujuće signale na određena mesta, jer zna da će ovaj da se uzjoguni ko sivonja, da malo naplaši ljude od kojih ovaj nešto hoće.
No, nije ovo naivno, napljuvao je zvezdu, Terzića, Groka samo tako. Pred kraj je direktno pozvao da se oni oteraju iz kluba. Ne bi me čudilo da ga Vučko koristi da šalje uznemirujuće signale na određena mesta, jer zna da će ovaj da se uzjoguni ko sivonja, da malo naplaši ljude od kojih ovaj nešto hoće.
- Post n°104
Prvo je, odmah na pocetku napljuvao Gasica i tu ekipu dok Zoranu brani od nekog vec par dana.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°105
Dobro, to je jasno. On se prišljemčio nečemu u vezi sa Putevima Srbije, kako i zašto, nemam pojma, valjda su mu dali da bude suvlasnik u nekoj firmi koja radi na tim putevima, jednom prilikom je pričao kako 200 porodica zavisi od njega, a stalno pominje tog Drobnjaka i stvari iz domena gradnje puteva.
- Post n°106
Ne dvesta vec 600... ali koliki je on magarac. Koliko dugo se hvali u zivom programu na tv-u kako je uspeo da uleti u kombinaciju u putarskom biznisu. Bar da nije pricao kako su tu najveca muljanja. Evo, i u ovoj emisiji je rekao kako su za njega budale oni koji kazu da zive od plate.
Jasno mi je sto brani Zoranu ali ne znam kakav sukob je u pitanju. Da li je on licno potkacen ili Zorana
Jasno mi je sto brani Zoranu ali ne znam kakav sukob je u pitanju. Da li je on licno potkacen ili Zorana
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°107
meni andjus izaziva uvek ovu reakciju
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°108
Ja ga redovno gledam. Treba biti u toku kakva je ekipa koja vlada zemljom. Ne gledam i ne citam DJV-a, nijednu Vucicevu KZN i emisiju nisam gledao u ove cetiri godine, i zbog toga mi je Andjus ok posto nema sta da me iznervira kad peni o Zvezdi i slicnim temama.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°109
ma da. ko zona sumraka. mesavina espn i glen beka.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°110
ostap bender wrote:ma da. ko zona sumraka. mesavina espn i glen beka.
Ali pazi - tačno to!
- Post n°111
25:40 ima nesto i u nauci o imenima
_____
ova zemlja to je to
- Post n°112
... i u estetici. Odlična zapažanja u tom segmentu, naročito mi se dopada kako je spontano ubacio Maradonu u priču.
- Post n°113
DB prati Andjusa
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°116
Anđusara prenosi ekskluzivno informacije od Milovana Jovanovića da Milo više neće biti vladar Crne Gore, po "pouzdanim informacijama".
- Post n°117
Jebeni Crnogorčević, zamrzeh čoveka u sekundi. Milovane, hvala ti na objektivnom informisanju javnosti. Moglo je bez masivnog endorseovanja jebenog Šuleta, ali niko nije savršen. Specijalni uramljeni kudo za obrazovnu pouku i napušavanje promašenih zanimanja na samom kraju.
- Post n°118
Dejan Andjus @DAndjus 6h6 hours ago
Šešelj napada Djuku ? A,što ne napadne Vučića ?
Šešelj napada Kopernikus ? A,dobar mu Pink ?
Neka ga izveste Nataša i Radeta šta su o njemu govorili Pink i Vučko u Informeru.Pa je,ipak,sa Vučkom šurovao u lažnim emisijama na Pinku.
Ja ga nikad nisam napao dok je robijao.
Dejan Andjus @DAndjus 4h4 hours ago
A,sad ga možda i napadnem.
Dejan Andjus @DAndjus 4h4 hours ago
Doduše,moramo da razmotrimo sve aspekte. Uskoro.
Šešelj napada Djuku ? A,što ne napadne Vučića ?
Dejan Andjus
Šešelj napada Kopernikus ? A,dobar mu Pink ?
Dejan Andjus
Neka ga izveste Nataša i Radeta šta su o njemu govorili Pink i Vučko u Informeru.Pa je,ipak,sa Vučkom šurovao u lažnim emisijama na Pinku.
Dejan Andjus
Ja ga nikad nisam napao dok je robijao.
Dejan Andjus
A,sad ga možda i napadnem.
Dejan Andjus
Doduše,moramo da razmotrimo sve aspekte. Uskoro.
_____
ova zemlja to je to
- Post n°119
"Drz'te me, udaricu ga"
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°120
Sta mislite da li bi Andjus imao gledanost na nivou nekadasnjeg Granda da se emituje na Pinku?
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°121
Anđus završava poslove sebi, boli ga uvo za Pink, njemu to ne treba. I u ovoj emisiji se hvalio da je njemu dobro jer sve što mu treba može direktno da pita Aleksandra Vučića, ne mora da se smara sa direktorima i procedurama, i to generalno smatra dobrim za Srbiju...
Drugim rečima, razmišlja kao prosečan zvijezdaš.
Drugim rečima, razmišlja kao prosečan zvijezdaš.
- Post n°122
Dejan Andjus @DAndjus 24m24 minutes ago
Ne vidim zašto bi to bio "pucanj"u Premijera,ako je to obračun unutar mafije,a ?
0 replies 0 retweets 2 likes
Način na koji je održana komemorativna konferencija u MUP i način na koji ga odredjene novine oplakuju,rekao bih da je Sale bio pukovnik MUP
Ne vidim zašto bi to bio "pucanj"u Premijera,ako je to obračun unutar mafije,a ?
0 replies 0 retweets 2 likes
Način na koji je održana komemorativna konferencija u MUP i način na koji ga odredjene novine oplakuju,rekao bih da je Sale bio pukovnik MUP
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°124
Pukovnik il' pokojnik.
- Post n°125
Sutra opet iste priče - kako smo sve prognozirali lepo, ali eto, nije se ostvarilo jer je neko nekome nešto...
Dejan Andjus @DAndjus 57m57 minutes agoSutra u 22 h,KCN,gost novinar Milovan Jovanović( jedini stoodstotni prognozer balkanske politike ) ! Tema - postizborna CG drama.