by boomer crook Tue Sep 19, 2017 11:40 am
ma mogao je da uvede i gagija ponovo posto je ovaj igrao 8 minuta (i bio los u tih 8 minuta). mislim toliko je gagi i igrao prosecno na sampionatu ali jebiga finalna je utakmica i nemas jovica i lazica. mesaj malo. redemption song. malo je celavi ziheras (na neki nacin).
naravno da gagi i bobi ne mogu da sacuvaju dragica. i sa prepelicem bi imali probleme. mislim da je djordjevic prihvatio malo njihovu igru i da je zato drzao guduru i na kraju vratio bogdana. pokusavao je da pojaca nas napad posto jedino bogi i gudura imaju taj kos-instinkt.
nas je ubila joviceva povreda posto je bogi morao da igra odbranu, organizuje napad i postize pojene. no, svaka cast kekecima. dragic je bog kosarke, doncic je buduci no1, prepelic se pretvara u ozbiljnog kosarkasa i zavrsice u nekom spancu ili turcinu uskoro a blaziceva energija je proporcionalna velicini njegove gluposti. igrali su ko gsw. furali su ubitacan ritam a rendolf je uspesno oponasao drejmonda (ukljucujuci i kulovluk). chapeau.
no razumem konda. i ja sam ispizdeo. bilo bi mi lakse da su nas odradili sa 20 pojena ko spance. ovako cemo da premotavamo svaku situaciju i da analiziramo svaku odluku do sledeceg velikog takmicenja.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started