@FIBA
FIBA #EuroBasket2017 will be hosted by Finland, Israel, Romania and Turkey, with the Final Phase set to take place in Istanbul.
Nemile scene u Mejdanu: Teletović na kraju meča nasrnuo na Musu
Završetak meča u Mejdanu između košarkaških reprezentacija BiH i Rusije obilježile su nemile scene.
Samo 44 sekunde prije kraja meča Sergej Karasev je namjerno udario Musu, koji je ostao ležati na parketu.
Kada se naš mladi košarkaš pridigao ušao je u konflikt sa Rusima, a kapiten Zmajeva Mirza Teletović, koji je tokom čitave utakmice bio vidno nervozan, je prišao da ih smiri, nakon čega je Musa burno reagovao, a potom je Mirza nasrnuo na Musu. Veći incident spriječili su Nemanja Gordić i Milan Milošević.
Musa je uplakan otišao na klupu, a kada je Teletović prilazio, publika je počela sa skandiranjem Musinog imena, dok je na račun Teletovića iz Mejdana došlo nekoliko sočnih psovki.
http://www.klix.ba/sport/kosarka/nemile-scene-u-mejdanu-teletovic-na-kraju-meca-nasrnuo-na-musu/160910096#9
Ostale su dvije minute, možemo pobijediti i na kraju sam vruće glave prišao Džananu i govorim mu “Sve je OK majstore, sve je super, samo se smiri, imamo do kraja 40 sekundi” i on meni kaže u nekom žaru, kao najmlađi igrač, i psuje mi i vrijeđa me.
...
Poslije incidenta nismo imali vremena. Musa je došao poslije utakmice i izvinio se. On ima 17 godina i zamislite koliki je pritisak medija na njega. Na njega sami mediji i sami ljudi su stvorili ogroman pritisak. I onda on u toj nekoj želji izgori. On želi da se dokaže i ja to razumijem. Ovo kako je odreagovao je sasvim normalno za njegove godine. | Preuzeto sa: http://tuzlanski.ba/sport/kosarka/rekao-sam-musi-sve-je-ok-majstore-sve-je-super-samo-se-smiri/
ficfiric wrote:Ma, folirao se klinja.
Evo iz drugog ugla krljanje Teletovica i Muse
Mirza:
Ostale su dvije minute, možemo pobijediti i na kraju sam vruće glave prišao Džananu i govorim mu “Sve je OK majstore, sve je super, samo se smiri, imamo do kraja 40 sekundi” i on meni kaže u nekom žaru, kao najmlađi igrač, i psuje mi i vrijeđa me.
...
Poslije incidenta nismo imali vremena. Musa je došao poslije utakmice i izvinio se. On ima 17 godina i zamislite koliki je pritisak medija na njega. Na njega sami mediji i sami ljudi su stvorili ogroman pritisak. I onda on u toj nekoj želji izgori. On želi da se dokaže i ja to razumijem. Ovo kako je odreagovao je sasvim normalno za njegove godine. | Preuzeto sa: http://tuzlanski.ba/sport/kosarka/rekao-sam-musi-sve-je-ok-majstore-sve-je-super-samo-se-smiri/
Ma da. Jebo kolektiv, važno je svoje dupe gledati.No Country wrote:Јокић на крају сезоне није био у стању да направи елементарни бочни искорак у одбрани, нити да скочи. Или макар није покушавао, чувајући оно мало преостале снаге за напад. У одбрани преко њега није закуцао само ко није хтео. Дечко има невероватне руке, али и најгоре ноге у лиги. Или ће да поради на ногама овог лета, или ће постати "био један на кога смо се једно време ложили, а после ништа". Или ће идуће сезоне бити олстар, или мета зајебанције за Шека, Барклија и екипицу, треће не постоји. Што је најгоре, може мученик и цело лето да проведе трчећи уз планине па да од тога не буде претеране вајде, нема ту гаранција. Али ако се зајебе па оде на припреме репрезентације - онда је знатно неозбиљнији него што ценим да јесте.
Ето, управо је то врста притиска са којим ће се дечко овог лета суочити, а шта ће му то у животу? При томе је одговор, кошаркашки, сасвим очигледан. Да, сад треба своје дупе да гледа. Т.ј. да гледа да га смањи.Bluberi wrote:Ma da. Jebo kolektiv, važno je svoje dupe gledati.
Filipenko wrote:Nema to veze sa agentom, nego sa klubom. Da se razumemo, Mišku se može sve, on je bog u košarci, ali on zaista želi da što više njegovih igrača igra. Problem je što američki klubovi traže da se uplate ogromne sume osiguranja za njihove igrače, posebno za zvezde, a naš savez te pare nema, pa se uzda da menadžer napravi neku kombinaciju i da isposluje nešto, which can only get you so far. Miško u suštini treba da izađe i kaže da savez plati i gotovo, šta on tu ima dalje da se smara. Plus što američki klub uvek može da zahteva od igrača nešto (npr. da ne ide na prvenstvo) ili će već naći načina da mu se najebu majke, jer je to pošteni kapitalizam gde je rab gospodnji zaštićen zakonima.
Ako to uradi, nikad neće postati veliki igrač.No Country wrote:Ето, управо је то врста притиска са којим ће се дечко овог лета суочити, а шта ће му то у животу? При томе је одговор, кошаркашки, сасвим очигледан. Да, сад треба своје дупе да гледа. Т.ј. да гледа да га смањи.Bluberi wrote:Ma da. Jebo kolektiv, važno je svoje dupe gledati.