IT Razno
- Post n°776
Re: IT Razno
Don't cry for me, Argentina, сам ћу.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°777
Notxor wrote:Ja sam u međuvremenu našao šampiona adobe.com/ar/ daje prepaid cenu celog Adobe paketa za godinu dana za 15, 16 evra.
Don't cry for me Argentina!
U cemu je stvar sa tim licenciranjem u Srbiji ne kapiram
Dovoljno smo veliko trziste da dodju ovde, bili smo dovoljno veliko trziste za njih odmah posle 2000te
- Post n°778
Основни и једини метод за формирање цене било где је АПП. Тј коликогод да тржиште може да понесе.
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°779
Kad si monopol sve prolazi, pa čak i posebna licenca za korišćenje pantone palete u Adobe CC programima.
Zato je čovek napravio i podelio freetone pantone-ish paletu besplatnu za sve osim za Adobe i Pantone zaposlene.
https://culturehustle.com/products/freetone
Zato je čovek napravio i podelio freetone pantone-ish paletu besplatnu za sve osim za Adobe i Pantone zaposlene.
https://culturehustle.com/products/freetone
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°782
Облак је одличан осим кад је срање...
Могли су мало мање агресивно да исецају паузе између речи, ово је на граници слушљивог.
Могли су мало мање агресивно да исецају паузе између речи, ово је на граници слушљивог.
_____
- Post n°783
Ех, и мени баш данас на послу искочило. Очигледно га Јутуб алгоритам гура, претпостављам из неког разлога који ћемо сазнати кад буде било прекасно.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°784
Nisam školovao, ali mi se čini da ovde nije problem u oblaku već u lošoj implementaciji servisa u oblaku.
U međuvremenu lik koji je pre 3 godine bio kod Leksa Fridmena govori o tzv. AI nadskupu Pythona.
+ koga ovo zanima - još nešto za čitanje
https://hackaday.com/2023/05/05/leaked-internal-google-document-claims-open-source-ai-will-outcompete-google-and-openai/
U međuvremenu lik koji je pre 3 godine bio kod Leksa Fridmena govori o tzv. AI nadskupu Pythona.
+ koga ovo zanima - još nešto za čitanje
https://hackaday.com/2023/05/05/leaked-internal-google-document-claims-open-source-ai-will-outcompete-google-and-openai/
_____
- Guest
- Post n°785
Reddit traži ogroman novac autorima aplikacija koje služe za pregledanje platforme, da bi ih na kraju tim zahtevima sve pogasio i ostavio samo svoju aplikaciju prepunu reklama. Šta će biti sa sajtom, da li će i on imati reklame neubivljive blokerima, nije mi jasno.
Tekst dole se odnosi na najpopularniju aplikaciju-pregledač Reddita na iOS-u.
A developer says Reddit could charge him $20 million a year to keep his app working
https://www.theverge.com/2023/5/31/23743993/reddit-apollo-client-api-cost
Tekst dole se odnosi na najpopularniju aplikaciju-pregledač Reddita na iOS-u.
A developer says Reddit could charge him $20 million a year to keep his app working
https://www.theverge.com/2023/5/31/23743993/reddit-apollo-client-api-cost
- Post n°786
kod koga da hostujem sajt bezbednost prvo cena nebitna
_____
Hong Kong dollar, Indian cents, English pounds and Eskimo pence
- Post n°787
Ja sam pre par godina napravio statički sajt u getpublii.com, držim ga na netlify.com za džabe, za džabe dodao https (zaboravio sam gde), za džabe napravio ime @ imesajta.com na zoho.com mailu.
Jednom godišnje sav.com preko koga sam ga kupio mi skine 10 dolara sa kartice za .com domen.
Anonimnost uključena u cenu.
edit: i treba da definišeš kakva ti bezbednost treba. static site je čist html+css+js tako da je imun na upade preko baze podataka. preporučujem.
Jednom godišnje sav.com preko koga sam ga kupio mi skine 10 dolara sa kartice za .com domen.
Anonimnost uključena u cenu.
edit: i treba da definišeš kakva ti bezbednost treba. static site je čist html+css+js tako da je imun na upade preko baze podataka. preporučujem.
_____
- Post n°788
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°789
Krigerovim glasom: Otvoreni? Ja zelim da oni budu zatvoreni. Razumete li? Zatvoreni!!!
Inace nije dovoljno to sto otvorenih pozicija ima manje,mora se regulisati ekonomski disbalans nastao njihovim postojanjem, a oni sami moraju biti egzemplarno kaznjavani, jer ce u suprotnom opet da dignu nos cim se ekonomija malo oporavi poput staaaarih gradjana nakon devedesetih. Bas kao i sa Rusima i/ili Indijcima, Turcima i Nepalcima, najlakse je seci u korenu, u samom startu, pre nego sto se nacini ekonomska steta i ne dozvoljavati da se razmahnu/postoje, ali tako je kako je.
Ljudi nazalost uopste ne kapiraju da se strani radnici dovode da bi plate ostale male a gazdama ostajalo sto vise, i da kirije ne bi skakale toliko da nismo pustali Ruse i Ukrajince.
Inace nije dovoljno to sto otvorenih pozicija ima manje,mora se regulisati ekonomski disbalans nastao njihovim postojanjem, a oni sami moraju biti egzemplarno kaznjavani, jer ce u suprotnom opet da dignu nos cim se ekonomija malo oporavi poput staaaarih gradjana nakon devedesetih. Bas kao i sa Rusima i/ili Indijcima, Turcima i Nepalcima, najlakse je seci u korenu, u samom startu, pre nego sto se nacini ekonomska steta i ne dozvoljavati da se razmahnu/postoje, ali tako je kako je.
Ljudi nazalost uopste ne kapiraju da se strani radnici dovode da bi plate ostale male a gazdama ostajalo sto vise, i da kirije ne bi skakale toliko da nismo pustali Ruse i Ukrajince.
- Post n°790
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°791
Posle ja kad tražim ukidanje letova za Maskvu ispadnem neki zlikovac
- Post n°792
Tu bismo se slozili na keca, ja bih ih prvi ukinuo.
Ali bi ih posle prvi i vaspostavio, kada prodje talas bezanije
Ali bi ih posle prvi i vaspostavio, kada prodje talas bezanije
- Post n°793
The first century starts at 0001-01-01 00:00:00 AD, although they did not know it at the time. This definition applies to all Gregorian calendar countries. There is no century number 0, you go from -1 century to 1 century. If you disagree with this, please write your complaint to: Pope, Cathedral Saint-Peter of Roma, Vatican.
линак
_____
- Post n°794
Кевин Митник бацио кашику.
https://www.engadget.com/kevin-mitnick-formerly-the-worlds-most-wanted-hacker-has-passed-away-084912966.html
https://www.engadget.com/kevin-mitnick-formerly-the-worlds-most-wanted-hacker-has-passed-away-084912966.html
_____
- Post n°795
kolko se ferma ovaj ecdl sertifikat kod zapošljavanja u eu i šire pitam za rođakinju
_____
- Post n°796
držim fige da je zastarelo
_____
- Guest
- Post n°799
Sad sam pročitao šta je bilo.Hans wrote:Ubiše i Filelist (torent sajt/treker).
Pre dve nedelje su im zaplenili domen i krenuli da ih zakonski gone.
Pa se FL povampirio na drugom domenu, da bi danas bilo objavljeno da će ga zatvoriti u januaru.
A sajt možda samo trenutno ne radi.
Malo konfuzno.
- Post n°800
Ima li načina da nekako zaobiđem You Tube zahtjev da uklonim adBlock?
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.