Memento
- Post n°301
Re: Memento
sokovi
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°302
Sporazum sa narodom
https://savez-za-srbiju.rs/sadrzaj/uploads/2019/02/Predlog-sporazuma-sa-narodom.pdf
2. Обавезујемо се да, све док се не испуне тражени услови да изборни процес буде
слободан и поштен, на евентуалним изборима нећемо учествовати. Покушај формирања
власти на основу резултата таквих „избора“ сматраћемо актом рушења уставног поретка;
такву власт сматраћемо нелегитимном и против ње се борити свим врстама отпора и
грађанске непослушности
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°305
Na današnji dan 2020. - “ kakav crni karantin “
— RobertRobi (@Robertdreco) March 6, 2021
Izvor : Dnevnik u 19 @N1infoBG pic.twitter.com/DiK70Sy2zH
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°307
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°308
HLADNO I U MAJU
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°309
moja beba je borac i slika majke kako pravi selfi
- Post n°310
kurva!
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°312
Protest 2019.
— Milan Vujić (@MilaNS__) May 5, 2021
Prolaze Uskrsi @jeremic_vuk pic.twitter.com/Fl7tFqSDeM
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°313
На данашњи дан пре годину дана Ного је објавио да ће у недељу Трамп да ухапси Вучића.
— Весна Марић (@vesnaveizovic) June 15, 2021
_____
????
- Post n°314
А и на данашњи дан је основана слободна србска скупштина.
- Post n°315
... ili objektivnost.
— Radomir Martin:tm: (@radomir_martin) June 23, 2021
OB: Dakle, hoćete doći ponovo?
AV: To je trebalo da znači "da", na pristojan način.
OB: Hvala vam, vidimo se ponovo.
(Utisak nedelje, 26. januar 2014)
_____
- Post n°316
To je bilo u vreme kad je bio promenjen
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°317
Iskocilo na YT
Jovo Bakić: Vučić zna da ga čeka pakao ako Šešelj dođe do dosta medija
"Povratak Šešelja jeste američki pokušaj destabilizacije Vlade Srbije zbog politike u Ukrajini", kaže u razgovoru za Istinomer sociolog Jovo Bakić, docent na Filozofskom fakultetu u Beogradu. Razgovarala Vesna Radojević.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°318
"Više od milijarde Hindusa imaće priliku da se upozna sa delom Mirjane Marković."
— Radomir Martin (@radomir_martin) July 4, 2021
(Dragana Kuzmanović, dopisnik RTS iz Indije, TV Dnevnik, 18. novembar 1996)
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°319
Sigurica https://t.co/A7YUXauovZ
— Radomir Martin (@radomir_martin) July 6, 2021
This didn't age well. https://t.co/pEpDNrX7KL
— Radomir Martin (@radomir_martin) July 6, 2021
_____
- Post n°320
pre ravno godinu dana opozciija imala proteste protiv policijskog casa. Izgubila moj glas.
Djilas sedi i place, de mi je Jankov glas.
Djilas sedi i place, de mi je Jankov glas.
_____
????
- Post n°321
Nemoj da lažeš.
_____
- Post n°324
Niti ih je organizovla opozicija
_____
- Post n°325
Протести су били против затварања и полицијског часа који је био неодржив економски и психолошки. Ти протести нису били опозициони у смислу да су их водиле опозиционе партије, него спонтани.
Без икакве и огранизацијске подршке државе није могуће у недоглед радити таква затварања.
Неселективно затварање је најгрубља епидемиолошка мера која се спроводи зато што су епидемиолози заказали и зараза се проширила свуда.
Први пут су грађани дисциплиновано слушали државу, тако нешто се први пут догађало, али други пут су се опаметили и то није било могуће.
Стога су протести били легитимни, поготово протести студената које су власти опет хтеле да шетају као мајмуне од Студењака до кућа.
Без икакве и огранизацијске подршке државе није могуће у недоглед радити таква затварања.
Неселективно затварање је најгрубља епидемиолошка мера која се спроводи зато што су епидемиолози заказали и зараза се проширила свуда.
Први пут су грађани дисциплиновано слушали државу, тако нешто се први пут догађало, али други пут су се опаметили и то није било могуће.
Стога су протести били легитимни, поготово протести студената које су власти опет хтеле да шетају као мајмуне од Студењака до кућа.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.