Nogoloptaška svaštara
- Guest
- Post n°826
Re: Nogoloptaška svaštara
ko vas jebe kad pratite premijere primere i serije 1 A i sl
- Korisnik
- Post n°827
Filipenko wrote:
Smatraš da Hrvatska po kvaliteti nije 2. momćad Evrope? Moram priznati, mudro zapaženo Mislim, zajebanciju na stranu, Hrvatska je lepo igrala u grupi i zaslužila to mesto, koje ju je uz poklapanje nekih drugih rezultata vodilo dalje preko najslabijih mogućih rivala, koje pri tome nijednog nije pobedila, već se provlačila kroz produljetke i penale.
Moralo je jednom da im se vrati za sva nesrećna ispadanja u prethodnoj deceniji. Pre dve godine npr. su otresli Španiju u grupi.
Inače, generalno smara pominjanje olakšavajućih okolonosti za uspeh, naročito u fudbalu i tenisu. Te žreb, te teren, te noćni termini, te sudija. Najbolje da favoriti biraju s kim će igrati i da im se titula dodeli unapred izvlačenjem kuglica.
- Guest
- Post n°828
Ignore функција ради одлично! Препоручујем.otto katz wrote:Ljudi, dal možda stvarno da banujemo ovog Zupera? Koji će nam kurac?
- Guest
- Post n°829
Hrvatska je od EP '96. stalno među deset najboljih evropskih i petnaest svjetskih reprezentacija.
- Guest
- Post n°830
ma samo su imali sreće žreb, te teren, te noćni termini, te sudija
- Post n°831
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°832
Kakve golčine su Mađari spucali Grcima...
- Guest
- Post n°833
ajde tu ligu nazija pratite na reprntativnom fudbalu ili otvorite posebno, nemojte mi ovde kvariti smesne snimke marija sa tajlanda i betonligasku zabavu
- Guest
- Post n°834
This is the Spain of Luis Enrique pic.twitter.com/fzLx8OXvTT
— TheBuildupPlay (@TheBuildupPlay) September 12, 2018
- Post n°835
brate 1.12 bez dodira lopte.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°836
Zato treba igrati visok presing protivu spanjolske.
- Post n°837
haha sigurno, eto pre gola na 0.30 trojica napred kao nesto mrljaju i pokusavaju na 20-30 metara da igraju šatro presing, preskočili su ih loptom ko plitak potok
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°838
Treba se parkirati na 30m, pa kao harmonika, lijevo, pa desno, pa lijevo, pa desno, složno svi. Al jebiga sad Španci shvatili da moraju dati gol ranije i da zato poneki napad valja usmjeriti i ravno ka golu. Bit će ovo kaznena expedicija narednog ciklusa.
_____
- Post n°839
naravno da nece ! ispasce jos ranije i jos gluplje nego ikad !otto katz wrote:Bit će ovo kaznena expedicija narednog ciklusa.
oni su idealni za kurcenje u ovako nebitnim takmicenjima, a kada to bude bilo stvarno bitno hrvatska ce da ih sadzga, mmw !
_____
The thing that so pleases me about DMT is that, you know, a lot of people will not take a psychedelic like LSD and Psilocybin or something because it lasts hours and hours and inevitably when dealing with things that last that long you're gonna end up dealing with 'your stuff'. Your anxieties, your fears, your this & that.. A lot of people dont care for that sort of thing, whether that's good or bad is another issue. With DMT -it lasts four minutes- and how *lost* can you get in an examination of childhood trauma in four minutes, especially when you've got hundreds of elves tugging at your coatsleaves?
- Post n°840
Šta znam ja, to je samo moj subjektivni dojam koji lako može varati. Stavi ti onda pare protiv Španaca i bog da te vidi.
_____
- Post n°842
on u Americi može da igra još 10 godina
- Post n°843
torcida
6 days ago
svaka čast Zvezdi na ovom trofeju, od mene Hajdukovca čestitke...nekad je istok sila bio...danas smo ovce za šišanje...liga u rangu današnjih liga petice...redovito su klubovi dolazili do polufinala lige prvaka, kupa uefa, kupa pobjednika kupova...dalje osim ove Zvezdine generacije nije išlo...ali znali su svi za Zvezdu, Dinamo, Partizan i Hajduk..i kad su dolazili, bojali su se...imali su respekt, a danas smo svi smijurija...evo zbvezda od onda nije igrala LP, do danas...i u skupini su koju Real nebi htio i možda mogao proć...da je ono vrijeme možda bi Zvezda i prošla skupinu...sad će bit kanta a napucavanje, a Delije će radit sranja i igrat će pred praznim tribinama...ne radite sranja, navijajte za svoje, ne protiv drugih na ružan naqčin...za svaku sitnicu će vas kaznit...tuđe poštuj, svojim se diči...sretno Zvezdo u Ligi Prvaka...trebat će vam
6 days ago
svaka čast Zvezdi na ovom trofeju, od mene Hajdukovca čestitke...nekad je istok sila bio...danas smo ovce za šišanje...liga u rangu današnjih liga petice...redovito su klubovi dolazili do polufinala lige prvaka, kupa uefa, kupa pobjednika kupova...dalje osim ove Zvezdine generacije nije išlo...ali znali su svi za Zvezdu, Dinamo, Partizan i Hajduk..i kad su dolazili, bojali su se...imali su respekt, a danas smo svi smijurija...evo zbvezda od onda nije igrala LP, do danas...i u skupini su koju Real nebi htio i možda mogao proć...da je ono vrijeme možda bi Zvezda i prošla skupinu...sad će bit kanta a napucavanje, a Delije će radit sranja i igrat će pred praznim tribinama...ne radite sranja, navijajte za svoje, ne protiv drugih na ružan naqčin...za svaku sitnicu će vas kaznit...tuđe poštuj, svojim se diči...sretno Zvezdo u Ligi Prvaka...trebat će vam
_____
#FreeFacu
- Guest
- Post n°844
ahaha kakva podrska braci
kondo jese secas ti tekme posle koje su navodno vulicu oduzeli kapitensku traku jer se prekrstio nakon sto je zabo gol iz penaltika? kup 1987, kad je hajduk izbacio zvezdu u bg.
kondo jese secas ti tekme posle koje su navodno vulicu oduzeli kapitensku traku jer se prekrstio nakon sto je zabo gol iz penaltika? kup 1987, kad je hajduk izbacio zvezdu u bg.
- Post n°845
zar zoran vulić nije srbin jbte
_____
#FreeFacu
- Post n°847
mene bi zanimalo kada je prvi musliman bošnjak pao na kolena i čelom dotakao (zelenu) travu
btw bice da vulic nije binsr, caco mu se zvao ante
_____
#FreeFacu
- Post n°848
Ja bio na toj tekmi na zapadu. Kaže objektivni domaći gledalac kad se Vulić prekrstio, jebo te rimski papa.
_____
- Guest
- Post n°849
ja se ne secam toga, ali sam pogledao nekad kasnije snimak, bilo neko zivo blato bukvalno na terenu i nije tada vazilo ono pravilo gol u gostima vredi vise
- Post n°850
Bilo (na tribinama) kad Vahid izvodi slobodni a navijači klanjaju, ja sam to tada shvatao kao vrhunsku zajebanciju (što je valjda i bila).Kondo wrote:mene bi zanimalo kada je prvi musliman bošnjak pao na kolena i čelom dotakao (zelenu) travu