Nogoloptaška svaštara
- Post n°426
Re: Nogoloptaška svaštara
posle 20 minuta 3:0 za Liverpul protiv Hofenhajma
- Guest
- Post n°427
moze lako da nastupi ludilo od golova, sb je plzenu koji ipak nije dno vec neka sredina, dala 6 golova u dve tekme
- Post n°428
Inače, ove sezone je lokalni klub ušao u 3. ligu, što je najniži nacionalni rang takmičenja. Posle 4 kola su prvi na tabeli sa 7 bodova. Ko zna, možda uspeju da se probiju i u drugu ligu.
Klub je jedan od najstarijih u Francuskoj ali nikad nije ostvario neki veći uspeh. Igrali su u prvoj ligi ali to je to. Grad je više ragbijaški a i blizina Liona i Sent Etjena su učinili da lokalni klub nema neku veću podršku. Sada međutim se stvari pomalo menjaju, ima oko 10.000 po utakmici, lepa i pristupačna zabava, ako se probiju u drugu ligu biće hype.
Klub je jedan od najstarijih u Francuskoj ali nikad nije ostvario neki veći uspeh. Igrali su u prvoj ligi ali to je to. Grad je više ragbijaški a i blizina Liona i Sent Etjena su učinili da lokalni klub nema neku veću podršku. Sada međutim se stvari pomalo menjaju, ima oko 10.000 po utakmici, lepa i pristupačna zabava, ako se probiju u drugu ligu biće hype.
- Guest
- Post n°429
o grenoblu pricas? pratio sam ih ja malo 90ih dok su igrali drugu
- Guest
- Post n°431
mi smo tada tripovali da svako ko u zimskoj sezoni dodje da igra tamo nema nikakve sanse donekle i jeste bilo tako da oni jace odigraju te periode neposredno pre i posle zime
evo kopenhagen cao azerbejdzanci prvi put u ls
evo kopenhagen cao azerbejdzanci prvi put u ls
- Post n°432
Začudo, uopšte nema puno snega zimi niti je posebno hladno.
- Guest
- Post n°433
dinamo danas na vrucem terenu u elbasanu, primeceno je prisustvo nekih srpskih huliganki juznije na obali, ali albanska policija ne ocekuje vece nerede jer ih mrzi da se cimaju busom do gore.
- Post n°434
Mitro juce dao gol Forestu, prvenac u novoj sezoni.
- Post n°436
Vardar rapsodija. Partizan rapsodija. CZ i HNKH uvertira u rapsodiju. GNKD rekvijem.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°438
Da, 100%.
_____
- Guest
- Post n°440
upravo sam upo u tesko yt ludilo albanskih himni i sportskih pesama
- Post n°443
Crvena zvezda, svuda jedno mesto ispred.
- Post n°444
dolaze u goste onaj tamo vikend, moram ić na utakmicu
- Guest
- Post n°445
molimo selimbasica da nam prenese atmosferu iz bih posle sjajne utakmice na kipru
- Guest
- Post n°446
Za BiH ne znam ali u domu Selimbašića je došlo do 1 rasterećenja, sad se u miru i rahatluku može propratiti ostatak kvalifikacija i WC. Mali problem je što je Grčka igrala neriješeno pa još uvijek postoji teoretska šansa za baraž, nadam se da će Gibraltar pobjedom i tu šansu da poništi. Žao mi je što nisam kladioničar, prognoziro sam poraz i čak pogodio rezultat, bubnuo sam ali pogodio. Hvala Meši i ekipi na ovome najljepšem bajramskom poklonu
- Guest
- Post n°447
neki kladionicari su mozda znali ishod s obzirom da je bio spektakularan preokret iz 2 u 1
- Guest
- Post n°448
Ovo i jeste savršeno za muljanje na kladionicama, favorit gubi važnu utakmicu, potpuni preokreti iz 2 u 1, četiri + golova...
Vidjeh kod druga na fb sličicu sa natpisom -Bosna se volli i kad gubi i kad gubi-
Vidjeh kod druga na fb sličicu sa natpisom -Bosna se volli i kad gubi i kad gubi-
- Post n°449
Jeste Bosna stala u 2. pol., ali Kiprani se bili rastrčali kao dopingovani, sve im uspijevalo, 3 krasna gola, potpuna dominacija.
_____
- Guest
- Post n°450
mesa puko, moguce da ce mu ove kvalifikacije biti poslednje ako nastave ovaki, al zato nas vaha odveo japan na sp