Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Nogoloptaška svaštara

ficfiric

Nogoloptaška svaštara - Page 10 Empty Re: Nogoloptaška svaštara

Post by ficfiric Fri May 05, 2017 1:29 pm

Gargantua wrote:mačva i verovatan ulazak u prvu ligu mafijaškog prvenstva.

Pa sad, videcemo. Ne znam da li bas svima odgovara tako nesto. Inace, do skora su imali 11 bodova vise od treceplasiranog

_____

Uprava napolje!

Anonymous
    Guest

Post by Guest Fri May 05, 2017 1:37 pm

5 kola do kraja i trenutno 5 bodova više od zemuna na #2 i 6 ispred slobode na #3, i u suštini su u dobroj formi.

Last edited by Gargantua on Fri May 05, 2017 1:38 pm; edited 1 time in total
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Fri May 05, 2017 1:38 pm

pa to sto je za nase uslove nesto veliki klub, na globalu je boranija obicna, samo sto mi toga nismo svesni vec eto guramo ofke, vojvodine i sl u istu kapu sa nekim atletikom, selticima i sl. 

nisi me dobro razumeo, ja sam uporedio nebitan sportski klub zato sto mu je protivnik bio neko tada najbolji. pa nije to merilo velicine kluba. i levadiji iz talina nekolko godina za redom upadne peti englez ili spanac pa nisu velicina. ofk je velicina, kao npr u rukometu neki rk jugovic iz kaca, ili sta znam, sloboda dita iztuzle, stabilan dugogodisnji prvoligas, neke legende i epove praviti od toga, mislim da je preterivanje. metaloplastika je npr tim za legendu, sa osetnom istorijom. msm zna se valjda koji su parametri koji odredjuju velicinu sportskih organizacija, necemo kao ziva, nisam nista osvojio ali sam mnogo dece izveo na pravi put Nogoloptaška svaštara - Page 10 1399639816
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Fri May 05, 2017 1:40 pm

ja mislim da su to naši dometi, u kome je zvezda 91 potpuno vanredna stvar, učešće u evropi na bilo kom nivou ogroman uspeh, a stabilno prvoligaštvo sa solidnom istorijom (i par titula) ipak neka "veličina".
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Fri May 05, 2017 1:41 pm

pa da, smatram to velicinom u nasim okvirima, mada je meni ta stabilnost i postojanost tadasnja zapravo sva velicina, jer su od nekih takvih srednjih lokalnih klubova i drustava, prosperirala cela mesta, lokali, manje regije. danas prosperiraju samo kriminalci lokalni i drzavni.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Fri May 05, 2017 1:53 pm

da, zavisi od ugla gledanja, ali aktivno navijati za neki evropski šampionski klub kroz gledanje na tv-u prosto nije "superiorno" u odnosu na kakvo-takvo navijanje na srpskom lokalu. odnosno svako ima pravo na svoj okvir.

msm ja sam odrastao uz rk metaloplastiku 80ih, a ispred same fabrike je bio (još uvek je) teren za košarku/mali fudbal i fudbalski teren fk metaloplatika (hala je na drugom delu grada). na ovom prvom sam otkucao hiljade i hiljade sklekova i trbušnjaka sati košarke i fudbala. šabačka kk iva je u najboljim godinama (1996-2000, kada je bila i treći ili četvrti tim u zemlji) igrala u sali šabačke gimnazije koju sam u tom periodu pohađao, i to je bilo sjajno vreme u mom sećanju.

retko razmišljam o tome ali za nekakav moj razvoj to su važnije sportske teme od zvezde, barse ili koga već koga sam pratio izdaleka.
    ficfiric

Post by ficfiric Fri May 05, 2017 3:50 pm

Moramo gledati i u kojim uslovima se neki klub razvijao. Lakse je bilo Realu da bude sampion Evrope (kad je za njega radila cela Frankova Spanija) nego Jugovicu iz tamo nekog Kaca da osvoji Celendz kup 2000-01.

Sta uopste smatramo "velikim klubom"? Za mene je to kad neko u kontinuitetu ostvaruje bolje rezultate nego sto se to ocekuje od njega gledajuci uslove u kojim radi. OFK nikada nije bio u centru paznje u svom gradu. U svom gradu su uvek bili u debeloj senci i opet su postizali nekakve uspehe. Osvajali su i kup u SFRJ.

Sto se Metaloplastike tice, i drugi klubovi su znali da se popnu na vrh Evrope (na primer, Becej u vaterpolu). Za mene je veci uspeh to sto MP igra u najvisem rangu vise od 40 godina. Takav staz u vrhu imaju samo blizanci i Vosa u fudbalu i odbojci. Metaloplastici nije dozvoljeno da se gasi i osniva, kako im padne na pamet, kao sto je dozvoljeno RK CZ, ORK CZ ili RK CZB.

_____

Uprava napolje!

Filipenko

Post by Filipenko Fri May 05, 2017 5:58 pm

ficfiric wrote:Metaloplastici nije dozvoljeno da se gasi i osniva, kako im padne na pamet, kao sto je dozvoljeno RK CZ, ORK CZ ili RK CZB.

Da ne spominjemo VK CZ, HK CZB, TKCZ ili ŽKK CZT.
    Filipenko

Post by Filipenko Sun May 07, 2017 6:46 pm

Ta tuga u glasu kojim Gojko Sisa rekapitulira dešavanja na meču koji označava oproštaj nade da će Grof Posebni odvesti Jedinstvo (M) u Ligu šampiona nakon samo 857 miliona utrošenih funti...neprocenjivo  Nogoloptaška svaštara - Page 10 3826186726
    ficfiric

Post by ficfiric Sun May 07, 2017 10:45 pm

Obradovic je ovog puta sudio omladincima Napretka i Jagodine.

Brate mili, kakav lik. Vodi utakmice kao Maja Gojkovic skupstinu

_____

Uprava napolje!

Post by Nino Quincampoix Mon May 08, 2017 1:50 pm

[size=36]Terzić: Osvedočeni lopovi iz Partizana nas kradu 25 godina i ponovo su nas pokrali  Nogoloptaška svaštara - Page 10 3363120308
    [/size]
    Daï Djakman Faré

Post by Daï Djakman Faré Mon May 08, 2017 1:58 pm

Nogoloptaška svaštara - Page 10 286371741

_____
    i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
    ficfiric

Post by ficfiric Mon May 08, 2017 2:04 pm

Pokradeni smo i protiv Voždovca kada nesrećni sudija Lukić nije svirao dva penala za nas u prvom poluvremenu.

Nema sta, pokrao sudija. Osim penala, nije sankcionisao direktnim crvenim kartonima nekoliko brutalnih ofsajda.

Vec u sedmoj sekundi klipa se vidi golman domacina kako ustaje sa zemlje a ne dobija crveni karton, kao Antic u pretproslom kolu.

_____

Uprava napolje!

Anonymous
    Guest

Post by Guest Mon May 08, 2017 2:21 pm

hahaha, samo me zanima pozadina ovog najnojiveg crveno crnog igrokaza

Post by Nino Quincampoix Mon May 08, 2017 2:26 pm

Pa CZ izgubila i Partizan je pretekao na tabeli, tri kola pred kraj prvenstva.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Mon May 08, 2017 2:29 pm

simpatican si mladic  Nogoloptaška svaštara - Page 10 3579118792
    Filipenko

Post by Filipenko Mon May 08, 2017 3:41 pm

Lepo je što primećuje da je prvenstvo sve regularnije.

Inače, potpuno sam fasciniran tvrdnjom da ih Partizan krade uz pomoć FSS. Sa dolaskom Kokeze, apsolutno na sva mesta, od kafe kuvarica preko selektora do asistenata, skauta i administratora, dovedeni su ljudi iz Crvene zvezde. Od A do Š. I sada oni, na čelu sa grobarčinom Kokezom pomažu Partizanu. 

Nogoloptaška svaštara - Page 10 Milorad-vucelic-foto-dragan-kadic-1415221345-587354
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Wed May 10, 2017 9:03 pm

Atletiko vodi 2:0, 16. minut Nogoloptaška svaštara - Page 10 3137070404 Nogoloptaška svaštara - Page 10 1670177810
    ficfiric

Post by ficfiric Sun May 14, 2017 7:59 pm

Jbt, kako ljudi nemaju meru

Omladinci Brodarca ostvarili istorijski uspeh

Dva kola pre kraja takmičenja u Omladinskoj ligi, Srbija je dobila novog šampiona.

Juniori Brodarca pobedom protiv Lokomotive 3:0 ostvarili su istorijski uspeh i iza sebe ostavili najveće klubove srpskog fudbala

Generacija (igrači rođeni 1998. i mlađi) koja je na okupu više od pet godina i koja predstavlja ponos ovog malog kluba sa Starog sajmišta, superiorno je stigla do naslova najbolje omladinske ekipe u državi.

Sastav koji dva puta ubedljivo porazi Partizan, savlada Crvenu zvezdu na njenom terenu, bude bolji od Vojvodine, Napretka, Voždovca, Spartaka...zaslužuje priznanje fudbalske Srbije, istovremeno šalje poruku da dobra organizacija omladinske škole uz neophodan kontinuitet i naravno, znanje kao preduslov, donose datum koji se pamti.

A 13. maj 2017. ostaće zlatnim slovima upisan u istoriju ovog malog, ali ponosnog kluba sa novobeogradske strane savske obale.

Brodarac je obedio Lokomotivu i tako i teoretski obezbedio šampionski naslov koji znači izlazak u Evropu i duele u kvalifikacijama za Ligu šampiona mladih timova.

_____

Uprava napolje!

Filipenko

Post by Filipenko Sun May 14, 2017 10:11 pm

Zašto insinuiraš da privatni klub predsednika FSS namešta mečeve omladinske lige?  Nogoloptaška svaštara - Page 10 2134255106
    ficfiric

Post by ficfiric Mon May 15, 2017 12:31 am

Pa, ako se vec krade u superligi koju svi gledaju... Mislim, evo novog saopstenja CZ

Spoiler:

a tu je i odgovor Partizana

Spoiler:

_____

Uprava napolje!

Filipenko

Post by Filipenko Mon May 15, 2017 2:01 am

Nogoloptaška svaštara - Page 10 Milorad-vucelic-dusko-vujosevic-foto-dragana-udovicic-1445969671-771901
    Filipenko

Post by Filipenko Mon May 15, 2017 2:03 am

Ili ova, još bolja.

Nogoloptaška svaštara - Page 10 CYCKSkNW8AALGG_
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Mon May 15, 2017 11:29 am

Nogoloptaška svaštara - Page 10 1727922752 Nogoloptaška svaštara - Page 10 1727922752 Nogoloptaška svaštara - Page 10 1727922752
    kapetanm

Post by kapetanm Mon May 15, 2017 8:03 pm

Ama jel moguce da je predsednik zvezdarskog Hajduka Sinisa Vučinić, ili je to neki drugi imenjak?

Post by Sponsored content

Current date/time is Mon Nov 18, 2024 4:42 am