Filipenko wrote:Ili ova, još bolja.
Nogoloptaška svaštara
- Post n°251
Re: Nogoloptaška svaštara
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°252
kapetanm wrote:Ama jel moguce da je predsednik zvezdarskog Hajduka Sinisa Vučinić, ili je to neki drugi imenjak?
Moguce. U SNS-u je (a gde bi drugde bio) verujem da je i on dobio nesto.
Poslednja vest na sajtu: Sećanja: 18 godina od NATO agresije. Izbor teme lici na Vucinica.
Inace, medju igracima je Mijovic https://sites.google.com/site/hajdukbeograd/team-roster-and-stats
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°253
Da, pa on je bio i u Zvezdinom UO
- Post n°254
Dobro došao u 1998.kapetanm wrote:Ama jel moguce da je predsednik zvezdarskog Hajduka Sinisa Vučinić, ili je to neki drugi imenjak?
Nadostaje mi Hadži Dragan.
- Guest
- Post n°256
Rijeka će izgleda konačno da osvooji svoju prvu titulu. HNS predložio da pehar i medalje za prvaka već danas budu na Rujevici gdje gostuje Cibalia, Riječani odbili. Ukoliko danas pobijede, prva titula je konačno tu. Pehar, medalje i proslava ostaju za zadnje kolo i gostovanje na Maksimiru.
- Post n°257
Forza Fiume!
_____
alt-lib
- Post n°259
Od riječkih klubova preferiram Orijent, ali ipak čestitke Rijeci.
- Post n°261
Za početak, Orijent je sa Sušaka a prethodnici Rijeke su talijanaški klubovi.
- Guest
- Post n°262
fikret selimbašić wrote:Rijeka će izgleda konačno da osvooji svoju prvu titulu. HNS predložio da pehar i medalje za prvaka već danas budu na Rujevici gdje gostuje Cibalia, Riječani odbili. Ukolikodanassutra pobijede, prva titula je konačno tu. Pehar, medalje i proslava ostaju za zadnje kolo i gostovanje na Maksimiru.
Danas je dvadeseti džaba se iznervirah tražeći strim za utakmicu.
- Post n°263
Isto, Orijent sam čak i gledao na tv kad su bili došli daleko u takmičenju za najdraži trofej. Jako volim grad Rijeku.Hubert de Montmirail wrote:Od riječkih klubova preferiram Orijent, ali ipak čestitke Rijeci.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Guest
- Post n°264
bosanska liga, zrinjski blizu odbrane titule, i malo atmosfere iz svlacionice
- Post n°265
Ne samo vrsni nogometaši, nego i simpatični mladići.
_____
- Post n°266
otto katz wrote:Isto, Orijent sam čak i gledao na tv kad su bili došli daleko u takmičenju za najdraži trofej. Jako volim grad Rijeku.Hubert de Montmirail wrote:Od riječkih klubova preferiram Orijent, ali ipak čestitke Rijeci.
- Guest
- Post n°267
kad smo vec kod orijenta, nas lejton orijent se raspo ispali u konferenciju
- Post n°268
hm sad me kopka ko bi pobedio u meču između Leyton Orienta i riječkog Orienta...
inače se ja ne bojim za londonske klubove, naći će se neki investitor sigurno.
inače se ja ne bojim za londonske klubove, naći će se neki investitor sigurno.
- Guest
- Post n°269
pa ovaj njihov poslednji italijan sve usro nesto izgleda, nisam bas previse pazljivo pratio, al dogurase nekako do konferencije, a pre par godina ih je na vembliju izbacio roteram koji je zavrsio u drugoj ligi nakon sto je tada upao u trecu.
inace nasi timovi sirom evrope ostvaruju i vanserijske uspehe, pa su tako jugendi jan regensburga mimo svih ocekivanja uspeli da osvoje trece mesto u nemackoj tri i izbore baraz za cvajtu sa raspalim zegcigerima iz minkena. bice dobre tekme sigurno jer su u pitanju i rivali iz iste pokrajine.
a nakon jucerasnje pobede u munsteru, danas na blagajnama stadiona oma se kupuju karte za relegation show
inace nasi timovi sirom evrope ostvaruju i vanserijske uspehe, pa su tako jugendi jan regensburga mimo svih ocekivanja uspeli da osvoje trece mesto u nemackoj tri i izbore baraz za cvajtu sa raspalim zegcigerima iz minkena. bice dobre tekme sigurno jer su u pitanju i rivali iz iste pokrajine.
a nakon jucerasnje pobede u munsteru, danas na blagajnama stadiona oma se kupuju karte za relegation show
- Post n°270
Baka!
Kako se meće dailymotion video?
Kako se meće dailymotion video?
Last edited by otto katz on Tue May 23, 2017 7:00 pm; edited 1 time in total
_____
- Guest
- Post n°271
hi tinks rezultats real
odes na dm share tab, i samo copy paste embed code
odes na dm share tab, i samo copy paste embed code
- Post n°272
Ipak je ovdje najbolji:
_____
- Post n°274
"Bio sam vizionar kada su mi se iz Rijeke obratili za pomoć, igračku, logističku, svaku drugu...Ja kao učitelj i roditelj mogu biti ponosan na Rijeku..."
Tačno vidim kako mu u džep ulaze milioni od prodaje Rijekinih igrača u doglednoj budućnosti. 1 Bog.
Tačno vidim kako mu u džep ulaze milioni od prodaje Rijekinih igrača u doglednoj budućnosti. 1 Bog.
- Guest
- Post n°275
otto katz wrote:Ipak je ovdje najbolji:
Dobar je i ovde:
Bog
Na današnji dan 1981. odigrano je jedino bosankohercegovačko finale jugoslovenskog kupa, Velež - Željo 3:2. Sa te utakmice pamtim samo ogromne slike Halilhodžića koje su navijači Veleža unijjeli na stadion. Onog drugog osvojenog kupa se dosta bolje sjećam, Bajevićev Velež, trio JU-KA-TU i razbijanje zagrebačkog Dinama.