Nogoloptaška svaštara
- Post n°277
Re: Nogoloptaška svaštara
btw, dajte mi te #nadanasnjidan stvari, treba mi za tviter, ne samo domaci fudbal vec sport uopste
- Post n°279
Hubert de Montmirail wrote:btw, dajte mi te #nadanasnjidan stvari, treba mi za tviter, ne samo domaci fudbal vec sport uopste
Slucajno naleteh. Na danasnji je dan ali ne znam koliko je zanimljivo
Turnir je dobila Vosa pobedama nad Radnickim NS i Macvom a ovaj detalj je obelezio finalni mec
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°280
Super je ovo mada previše egzotično. Staviću sutra ili preksutra da je u smiraj maja osnovana Mačva.
Inače Kojić koliko znam nije igrao na Olimpijadi u Anversu, od srpskih fudbalera je odigrao samo Jova Ružić, Kojić je presedeo na klupi. Inače su nas tamo odvalili i Čehoslovaci i Egipćani.
Hajd ko ima twitter nek zaprati
https://twitter.com/SportsHrtg?lang=en
Inače Kojić koliko znam nije igrao na Olimpijadi u Anversu, od srpskih fudbalera je odigrao samo Jova Ružić, Kojić je presedeo na klupi. Inače su nas tamo odvalili i Čehoslovaci i Egipćani.
Hajd ko ima twitter nek zaprati
- Post n°281
Još jedna zanimljivost vezano za ovo što si okačio. Taj sudija Nestor Segedinski je bio neki Tole svog vremena, sudija, sportski funkcioner i dugogodišnji predsednik Subotičkog nogometnog podsaveza. Sudio je čuveni meč Hajduk - Jugoslavija u julu 1928. godine, koji je igran neposredno po ubistvu Stjepana Radića i koji se pretvorio u velike nerede u kojima je ozbiljno povređeno nekoliko igrača Jugoslavije. Tu je sudija Segedinski ozbiljno umlaćen od strane rulje i jedva je preživeo.
- Post n°282
Hubert de Montmirail wrote:Super je ovo mada previše egzotično. Staviću sutra ili preksutra da je u smiraj maja osnovana Mačva.
Prelistavao sam malo stampu i slucajno video da su novine od 24. maja pa sam zato okacio.
Turnir je beznacajan, nego su ocito pumpali znacaj tih turnira u to vreme izmisljajuci povode. Na primer, za uskrs 1930 (krajem aprila) organizovali su slavljeniciki turnir slaveci deseti rodjendan kluba, iako je Macva osnovana 1919. Povod za ovaj turnir je smesan - 25 godina fudbalske delatnosti lika koji ima 34 godine I to jos roknu na naslovnu stranu novina kao da je kraljev rodjendan.
Hubert de Montmirail wrote:Hajd ko ima twitter nek zaprati
Ako hoces da povecas broj followera, zaprati followere sa slicnih naloga pa ce oni uzvratiti i pocece da retvituju tvoje tvitove
Hubert de Montmirail wrote:Tu je sudija Segedinski ozbiljno umlaćen od strane rulje i jedva je preživeo.
Pise da je sudio posle duze pauze. I odmah penal za goste - hrabro, nema sta
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°283
Hubert de Montmirail wrote:A što bi se oduzimali bodovi?
I eto sto sam pominjao oduzimanje bodova
"BLIC" SAZNAJE - FSS pokrenuo istragu: Nameštali u Čelarevu i Odžacima
Fudbalski savez Srbije pokrenuo je istragu protiv klubova Prve lige Srbije, ČSK-a iz Čelareva i Odžaka zbog sumnji da su nameštali utakmice, nezvanično saznaje “Blic”.
CSK-u je vec oduzet jedan bod i sad se bore za opstanak http://www.srbijasport.net/tak/2864 . Trenutno su iznad crte i odlucujucu utakmicu igraju u poslednjem kolu a ako ih opet kazne, ni pobeda im nece znaciti nista.
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°285
na sahrani toze veselinovica bilo vise ljudi iz i oko fenerbahcea od danasnjih domacih fudbalskih polutipova
- Post n°287
- Guest
- Post n°288
oko 20 30 ljudi iz turske, iz srbije bio sekularac u stotoj godini, ilija petkovic vladica popovic, maravic i to je to otprilike, ne racunam vojvodinase novosadske neke.
- Post n°290
šteta što je isečeno
Tempo 410, 1974
Tempo 410, 1974
- Post n°291
Vrh
Btw, Raca je car. Mislim da nema zezanja po gradu koja on nije zapisao i objavio. Okacicu malo posle na sabackom topicu Racinu Sabacku civiju iz Podrinskog vesnika - 1935. god
Btw, Raca je car. Mislim da nema zezanja po gradu koja on nije zapisao i objavio. Okacicu malo posle na sabackom topicu Racinu Sabacku civiju iz Podrinskog vesnika - 1935. god
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°292
hej, daj mi šibni neku lepu fotku Mačve iz 70-ih ili 80-ih u boji, da se vide crno-crveni dresovi.
- Post n°293
Inače je juče Honved osvojio titulu u Mađarskoj u napetoj završnici sezone, protiv Videotona. Mislim da im je to prva titula od pobede demokratije. MTK ispao.
- Post n°294
Hubert de Montmirail wrote:hej, daj mi šibni neku lepu fotku Mačve iz 70-ih ili 80-ih u boji, da se vide crno-crveni dresovi.
Nemam nikakvu. Slab sam sa slikama
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°295
slabo ima i na netu, imam Tempo iz 74,75,76 pa cu da vidim sta cu da nadjem
- Post n°296
There was a former coach called Sven … Eriksson sacked in China via poem
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°297
Nadamo se da će naš najdublji stadion nakon Terzina vakta ličiti na ovaj kojim je prethodno rabotio...
- Post n°298
Jos malo pa ce publika moci da sedi u hladu na utakmicama
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°300
Publika (also known as rodbina i prijatelji) već dugo ne može da sedi na toj tribini jer krovu preti urušavanje.
Kapiram da im se dopada plac, odbrojavajte dok ne čujemo o prelepom novom gated community projektu na samom početku Karaburme...
Kapiram da im se dopada plac, odbrojavajte dok ne čujemo o prelepom novom gated community projektu na samom početku Karaburme...