Nogoloptaška svaštara
- Guest
- Post n°851
Re: Nogoloptaška svaštara
Mohuće da griješimali ubijeđen sam da je Vulić bio kapiten na onoj turneji po Australiji, kad su skinuli petokraku sa grba. Sačuvana mi u sjećanju slika njih u dresovima na kockice, baš mnogo kockica, i da je kapitenska traka bila baš na vulićevoj ruci.
- Post n°852
fikret selimbašić wrote:Mohuće da griješimali ubijeđen sam da je Vulić bio kapiten na onoj turneji po Australiji, kad su skinuli petokraku sa grba. Sačuvana mi u sjećanju slika njih u dresovima na kockice, baš mnogo kockica, i da je kapitenska traka bila baš na vulićevoj ruci.
Zar nije Dražen Rožić bio inkriminisani ustaša?
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°853
Kondo wrote:fikret selimbašić wrote:Mohuće da griješimali ubijeđen sam da je Vulić bio kapiten na onoj turneji po Australiji, kad su skinuli petokraku sa grba. Sačuvana mi u sjećanju slika njih u dresovima na kockice, baš mnogo kockica, i da je kapitenska traka bila baš na vulićevoj ruci.
Zar nije Dražen Rožić bio inkriminisani ustaša?
Jeste, izmiksao sam dvije utakmice sa turneja po Australiji, tu Hajdukovu i reprezentacije Hrvatske. Vulić je tad već bio u Španiji. U kockastim dresovima je igrala reprezentacija, sjećam se i da je Kujtim Šalja bio reprezentativac na toj turneji. Nigdje slika na internetu ne nalazim sa tih mečeva.
- Post n°854
Vedran Rožić.
Za koga navijamo večeras? Dal je rano još za Crvenu zvezdu? Ili je došao trenutak?
Za koga navijamo večeras? Dal je rano još za Crvenu zvezdu? Ili je došao trenutak?
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°855
Pre bih navijao za 11 Hitlera, ma i za Real
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°856
Ja gledam Kloppa i Tuchela, Miloja i Ancelottija ću pustiti čisto sa strane stream da budem u toku.
- Guest
- Post n°857
ficfiric wrote:Pre bih navijao za 11 Hitlera, ma i za Real
nikad za fasisticko mafijasko cetnicko smece
- Post n°858
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°859
vrv je više za laugh, ali tema je strogo fudbalska pa da ne gnjavim nezainteresovanu publiku
Hazard and Morata when they were kids...pic.twitter.com/Y90tIRZEfx
— Football Mumble (@football_mumble) September 20, 2018
- Post n°860
https://twitter.com/Troll__Footbal/status/1043389053415186432
_____
#FreeFacu
- Guest
- Post n°861
a ovo se zbilo juče:
"And it comes to McGinn! Oh, what a goal! John McGinn with a blockbuster! That is sensational! Four minutes having gone behind, John McGinn has come up with a crackerjack of a strike! That is how you open your account!"
— AVFC Goals (@avfcgoals) September 22, 2018
John McGinn v Sheffield Wednesday (22/09/2018) #AVFC pic.twitter.com/2fGHma0j7R
TAKE A BOW SON. Best angle yet. John McGinn. SUPERB. #AVFC pic.twitter.com/SlhAHvZyu8
— Witton Road View (@WittonRoad) September 22, 2018
- Post n°862
McGinn je odličan igrač, kažu da je bilo povuci-potegni u Celticu da ostane Rodgers kad nisu hteli da iskeširaju za njega koliko je nudila Villa.
Ironično, očekujem da Rodgersa kad ode dalje nasledi Lennon, trener upravo McGinnovog bivšeg Hiberniana.
Ironično, očekujem da Rodgersa kad ode dalje nasledi Lennon, trener upravo McGinnovog bivšeg Hiberniana.
- Post n°863
Kondo wrote:https://twitter.com/Troll__Footbal/status/1043389053415186432
sta treba da uradim da mi se pojavi snimak ovde a ne link
_____
#FreeFacu
- Post n°864
… pa iskopiraš dobijeni sadržaj 'vamo.
- Post n°865
tja mislio sam da sam to vec uradio i da ima nesto kompliciranije
Wait for it pic.twitter.com/oPaOmshttb
— Troll Football Media (@Troll__Footbal) September 22, 2018
_____
#FreeFacu
- Post n°866
vidju radi :ljaksofon:
_____
#FreeFacu
- Guest
- Post n°867
zamalo da zaboravim da pitam kvinsija sta misli o ovom tekstu?
po meni, kod nas neizvodljivo jos x decenija
http://www.noviplamen.net/glavna/fudbalski-navijaci-i-emancipacija/
po meni, kod nas neizvodljivo jos x decenija
http://www.noviplamen.net/glavna/fudbalski-navijaci-i-emancipacija/
- Post n°869
kek uvek napravi nesto potpuno cudesno (maribor u LS ugura, slo repku na WC, bude prvak sa rijekom) u prve 2 sezone i onda mu iz nekog razloga nastane totalan raspad u ekipi. to mu je maltene konstanta u karijeri.
_____
Spomen-naplatna rampa "Zoran Babić"
- Post n°870
jel moze ovo ovde? tekst o fudbalu i boslonaru u brazilu i ronaldinjovoj podrsci doticnom manijaku ali i o levicarskim korenima organizovanog fudbala u brazilu.
https://jacobinmag.com/2018/01/ronaldinho-jair-bolsonaro-brazil-lula
https://jacobinmag.com/2018/01/ronaldinho-jair-bolsonaro-brazil-lula
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°871
40:24
Ja sam ih odveo gore na Avalu. Ima spomenik i setali smo tu, ja sam rekao - za vreme drugog svetskog rata ovde je izginulo dosta nasih momaka i neka vam ovaj spomenik bude putokaz sta treba da uradite da pobedite Irce
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°874
ficfiric wrote:
40:24
Ja sam ih odveo gore na Avalu. Ima spomenik i setali smo tu, ja sam rekao - za vreme drugog svetskog rata ovde je izginulo dosta nasih momaka i neka vam ovaj spomenik bude putokaz sta treba da uradite da pobedite Irce, naše vekovne dušmane
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Guest
- Post n°875
dozvolite, jedan savičević, jedan mijatović, murinjo kurinjo i nešto lepljeno selotejpom ispod njih