Fašizam i desni ekstremizam ante portas
Piso Fajgelj otome na tviterou!
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
Andrej Fajgelj @fajgelj · Nov 7
Нови Сад: црно латинично#antifa прецртало #ОвдеИмаСрба. Исто тако сте нас прецртавали у Рацији и Јасеновцу, али што сте додали ”анти”?
View conversation
0 replies 11 retweets 12 favorites
Зашто#antifa сакрива лице највеће антифашистичке силе? Зато што не може да сакрије своје фашистичко лице.
Нови Сад: црно латинично
View conversation
Зашто
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Mangupi mu isvrljali crtez
_____
★
Uprava napolje!
Gde je precrtano? Ja vidim samo dodato - Antifa.Dakle, Ovde Ima Srba Antifa.
Možda nije znao, ali eto - ima i takvih.
"Konuzin" jeste precrtano, ali on nije Srb.
Možda nije znao, ali eto - ima i takvih.
"Konuzin" jeste precrtano, ali on nije Srb.
William Murderface wrote: Andrej Fajgelj @fajgelj · Nov 7
Нови Сад: црно латинично#antifa прецртало#ОвдеИмаСрба. Исто тако сте нас прецртавали у Рацији и Јасеновцу, али што сте додали ”анти”?
View conversation
Зашто#antifa сакрива лице највеће антифашистичке силе? Зато што не може да сакрије своје фашистичко лице.
najveca antifasisticka sila je sovjetski savez.
- Admin
posebno mi se svidja ovo izjednacavanje precrtavanja grafita sa genocidom.
reptil.
reptil.
Због настављања овакве праксе у предшколским установама и због свега напред реченог Покрет Двери о свему прикупља податке и о свему ће обавестити надлежне институције, а свима који су у учествовали организовању и промовисању "ноћи вештица" упућујемо последњу молбу, апел и упозорење, да прекину с популарисањем и наметањем сатанистичког антипразника деци и да од следеће године наша комуникација на ову тему може бити само формално-правне природе и да ће језик којим ћемо о овоме убудуће говорити бити језик кривичних пријава за злостављање деце - по основу узнемиравања дечје савести, наношења душевног бола деци и родитељима и за нарушавање права детета по 6-ој тачки Конвенције о правима детета која каже да "свако дете има право да буде поносно на своје наслеђе и континуирани идентитет своје породице".
_____
William Murderface wrote:по основу узнемиравања дечје савести, наношења душевног бола деци и родитељима и за нарушавање права детета по 6-ој тачки Конвенције о правима детета која каже да "свако дете има право да буде поносно на своје наслеђе и континуирани идентитет своје породице".
Ja ne nadjoh nareceni clan u pomenutoj konvenciji.
former informer wrote:William Murderface wrote:по основу узнемиравања дечје савести, наношења душевног бола деци и родитељима и за нарушавање права детета по 6-ој тачки Конвенције о правима детета која каже да "свако дете има право да буде поносно на своје наслеђе и континуирани идентитет своје породице".
Ja ne nadjoh nareceni clan u pomenutoj konvenciji.
Bravo!
I meni je zvučalo sumnjivo, ali se nisam setio da proverim. Mislim da barabe imaju neku svoju konvenciju koju je donela neka fantomska organizacija tipa svetski savet porodica, ili nešto slično, pa sad pokušavaju to da prošvercuju. Sad ću da proverim.
_____
Ma ne, ipak samo muvaju, ima ovih odredbi:
Kontinuitet se pominje samo ovde:
Ali jasno je čemu ove odredbe služe i naravno da nemaju nikakve, ali nikakve veze sa proslavljanjem Noći veštica u obdaništu, niti to proslavljanje na bilo koji način ugrožava i jedno dečije pravo (osim ako roditelji ne žele da deca u tome učestvuju, u kom slučaju, naravno, niko ne sme da ih primorava).
Article 8
1. States Parties undertake to respect the right of the child to preserve his or her identity, including nationality, name and family relations as recognized by law without unlawful interference.
2. Where a child is illegally deprived of some or all of the elements of his or her identity, States Parties shall provide appropriate assistance and protection, with a view to re-establishing speedily his or her identity.
Kontinuitet se pominje samo ovde:
3. Such care could include, inter alia, foster placement, kafalah of Islamic law, adoption or if necessary placement in suitable institutions for the care of children. When considering solutions, due regard shall be paid to the desirability of continuity in a child's upbringing and to the child's ethnic, religious, cultural and linguistic background.
Ali jasno je čemu ove odredbe služe i naravno da nemaju nikakve, ali nikakve veze sa proslavljanjem Noći veštica u obdaništu, niti to proslavljanje na bilo koji način ugrožava i jedno dečije pravo (osim ako roditelji ne žele da deca u tome učestvuju, u kom slučaju, naravno, niko ne sme da ih primorava).
_____
- Guest
Wunsiedel, 15/11/14 – On today’s November 15th, 2014 neo-Nazis walked through the streets of Wunsiedel, Upper Franconia, as they do every year. But the small town defended itself. Not with violence, but with an idea: the neo-Nazis march against themselves and for their own exit from the right scene.
Under the motto “Right-wing extremists against right-wing extremists”, the most unwillingly entered charity walk in Germany took place today. The place? Wunsiedel in Upper Franconia. In spite of numerous protests by citizens and complaints to the Federal Constitutional Court, neo-Nazis from across Europe flock to the Upper Franconian town as a “place of pilgrimage” due to the fact that the grave of Hitler’s deputy Rudolf Hess was located here from 1988 to 2011. The memorial march has become one of the fixed institutions of the extreme right-wing scene.
This year, Wunsiedel decided to take a different approach and turn the funeral march of the neo-Nazis into the most unwillingly entered charity walk in Germany. Without the knowledge of participants, posters, banners and ground markings were put up all along the demonstration route, giving it the look of a sporting event, complete with motivational sayings and typical competition elements such as start and finish lines. “Donate, walk!” or “Final sprint instead of victory!” on cheerful confetti-strewn posters were intended to motivate nearly 200 demonstrators, because walking was the very idea behind it all: for every metre walked, €10 went to EXIT Germany, the exit programme targeted at neo-Nazis. The result? €10.000 and a lot of surprised right-wingers.
Ever since 2000, the initiative EXIT Germany has helped right-wingers to escape from the scene and build a new life for themselves. This work is dependent on donations. This is why a charity walk was organised with the help of numerous local supporters for the march registered to take place on 15/11/14. It had the effect of turning the neo-Nazis into donors who ended up unwittingly protesting against right-wing extremism with every step they took.
Ludak. Premotajte negde na osmi minut, tu počinje luđenje. Sveta osveta i kupanje Srbije u krvi.
_____
samo da demantujem murderfacea: ceo klip mora da se gleda.
tolki je odlep da na 2:51, bokan u naletu inspiracije smislja novi termin: srpstvosts.
tolki je odlep da na 2:51, bokan u naletu inspiracije smislja novi termin: srpstvosts.
_____
The thing that so pleases me about DMT is that, you know, a lot of people will not take a psychedelic like LSD and Psilocybin or something because it lasts hours and hours and inevitably when dealing with things that last that long you're gonna end up dealing with 'your stuff'. Your anxieties, your fears, your this & that.. A lot of people dont care for that sort of thing, whether that's good or bad is another issue. With DMT -it lasts four minutes- and how *lost* can you get in an examination of childhood trauma in four minutes, especially when you've got hundreds of elves tugging at your coatsleaves?
Joj, jebi se, nisam ni primetio!!
PLačem sad!!!
A na 3:15 - poslušaj!
PLačem sad!!!
A na 3:15 - poslušaj!
_____
realno, previse je fenomenalan klip da bi se sad izdvajali pojedini detalji. super su i mucenici i mrtvi koji nas gledaju i milutin na 'blagorodnoj polovini rodoslova nemanjica' i seselj sa svetosavskog puta sve !
fantom iz opere se prevrce u virtuelnom grobu !
fantom iz opere se prevrce u virtuelnom grobu !
_____
The thing that so pleases me about DMT is that, you know, a lot of people will not take a psychedelic like LSD and Psilocybin or something because it lasts hours and hours and inevitably when dealing with things that last that long you're gonna end up dealing with 'your stuff'. Your anxieties, your fears, your this & that.. A lot of people dont care for that sort of thing, whether that's good or bad is another issue. With DMT -it lasts four minutes- and how *lost* can you get in an examination of childhood trauma in four minutes, especially when you've got hundreds of elves tugging at your coatsleaves?
- Dragoslav Bokan, Osnovi savremene oftalmologije, tom 3.
- Dragoslav Bokan, Osnovi savremene oftalmologije, tom 3.
Last edited by William Murderface on Sat Nov 22, 2014 3:10 am; edited 2 times in total
_____
Izdajnik gori od zonbija!
_____
hvala ti puno sto si postovao
Služimo srpstvostsu!
_____
A gle kako ga kuliraju ovi likovi. Unervozili se, prebacuju se s noge na nogu, "Brže to malo, debeli, nemoj više da ladiš ti prasitji!"
Mučenicitm.
Mučenicitm.
_____
Kaže izdajnik Vučić, a ručice napuštaju um na 6:02.