ficfiric wrote:Kazi ako treba neka pomoc da se skupi za napacen kanadski zivalj
Ја немам ништа с тим.
ficfiric wrote:Kazi ako treba neka pomoc da se skupi za napacen kanadski zivalj
Ili će bit Jovanka Dobro se zna da na zapadu od vrtića kreću preferred pronouns!Erős Pista wrote:Vracaj malog Jovana u majcicu Srbiju, ako boga znades!
Bleeding Blitva wrote:Ili će bit Jovanka Dobro se zna da na zapadu od vrtića kreću preferred pronouns!Erős Pista wrote:Vracaj malog Jovana u majcicu Srbiju, ako boga znades!
Ipak su Rusi u pravu izgleda. Jedino što mi se gadi više od komunizma je ovaj prokleti nacizam.
Тривија али кхм, да је власт Бурундија направила посебан затворени типик, могли бисте прочитати да је нови мурал тј графит Вагнер групе у Београду, уништила млаћа домаћа неонаци група, про украјински орјентисајанаMór Thököly wrote:Na kraju ce biti da su u pitanju neki Ukrajinci
NIZ!!!
— Antifa Skakavac (@antifa_mis161) January 16, 2023
UPOZNAJMO LOKALNE FAŠISTE!
Dušan Dostanić, sa FPN-a, otkrio je da je član neonacističke organizacije Eko-revolucionarna akcija i to potpisujući se ispred svoje organizacije u tekstu za jedan nemački neonacistički časopis pic.twitter.com/cox6u8gXkA
Ja sam ozbiljno mislio da je eko revolucionarna akcija samo telegram stranica koju vodi neki četrnaestogodišnjak. Toliko su patetične i banalne objave, nivo fb ig citati samo u neonacističkom stiluErős Pista wrote:NIZ!!!
— Antifa Skakavac (@antifa_mis161) January 16, 2023
UPOZNAJMO LOKALNE FAŠISTE!
Dušan Dostanić, sa FPN-a, otkrio je da je član neonacističke organizacije Eko-revolucionarna akcija i to potpisujući se ispred svoje organizacije u tekstu za jedan nemački neonacistički časopis pic.twitter.com/cox6u8gXkA
In America, the public is given zero information on the "Weimar Republic," the period in Germany post-WWI that led to the rise of the NationaI SociaIists in 1933.
— US Rebel (@USARebel1776) December 10, 2019
This is deliberate. The period holds too many secrets to the modern world.
This thread will expose those secrets. pic.twitter.com/B7NGfanJiP