Match of the Day
- Post n°326
Re: Match of the Day
jbga, juventus igra genijalan fudbal ali oni bas nisu taj tim koji ce da skloni golmana sa gola u 94. minutu da kristina dokaže kolika je pičketina. realno, zaslužuje da mu neko polomi nogu i završi mu karijeru. ovo se ne šutira u gol, bez obzira na cenu.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°328
daj ne vređaj suareza
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°329
navijam da ih mo salah hamasuje.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°330
pa to bi bila nevidjena bizarnost ali mislim realno sci-fi. ta presija na sistem i sudije od pocetka do kraja postala je deo CL isto kao golovi ili lopta.
_____
#FreeFacu
- Guest
- Post n°331
to bi bilo odlicno, ali ce garant izvuci romu govnari
suarez je isti tip coveka, mrtve gazi
- Post n°332
ne kapiraš fudbal gari, napusti inter net.
_____
#FreeFacu
- Guest
- Post n°333
xie saike wrote:to bi bilo odlicno, ali ce garant izvuci romu govnari
To bi bilo super, Džeko da ponovi ono što je uradio drugom španskom gigantu.
Ovo sa penalom je sramota, radovanje Ronalda i ostalih je
- Guest
- Post n°334
Kondo wrote:ne kapiraš fudbal gari, napusti inter net.
e dabogda te ujo za lobanju smrad zubati, vodi ga tamo u stalu onu sto preuredjujes i zakljucaj ga
- Guest
- Post n°335
@fikret
mislim realno da bi ih pre izbacila roma nego minkenski bajern
mislim realno da bi ih pre izbacila roma nego minkenski bajern
- Post n°336
pa jbte tek sad provaljujem da je juve igrao bez dybale
_____
#FreeFacu
- Guest
- Post n°337
i to je govnarski iskljucen u prvoj. real i barsa kao blizanci ovde, kancerogeni otrov
- Post n°338
mislim da je fikret u pravu, od ponude u 1/2 jedino roma moze nesto da igra protiv reala, mada su dosta slabiji od juventusa u ovoj sezoni. ovo sinoc je bio taj kosmicki trenutak da kristina ispadne na legendarni nacin, i pobedio je. sem ako mafija ne odluci da real ne treba da uzme i onda budu radili zuti za simuliranje od pocetka. zapravo me uzasno zanima kako real zavrsava ove kombinacije, da li su to "donacije" UEFI ili se svake godine procenjuje koje sudije treba od pocetka tipovati. mislim ovaj ortak sinoc ce dobiti kucu na balearima, nema dvojbe. sve i da prenebregnemo i penal kao slobodno uverenje i gomilu dajvova koji su mu dati kao faul a na ponovljenom se vidi da nema ni kontakta, radovanje bez dresa je školski žuti karton koji bi mu bio parni i ne bi igrao polufinale. inace jos jedan detalj, obratiti paznju da od minimum 20 kamera na SB sinoć, u repeticiji nema bas one koja pokriva 16-terac sa druge strane gola, koja moze jasno da pokaze da li je i kako bilo kontakta s ledja - siguran sam da je spanac krenuo da pada pre kontakta
ja bih voleo da ih salah izbaci ne samo zato što je najharizmatičniji igrač u engleskoj i što istorijski volim liverpul ali imam mali problem sa koherencijom ovog tima i njihovom nestabilnošću. ako real krene da ih puni, napuniće ih mnogo.
ja bih voleo da ih salah izbaci ne samo zato što je najharizmatičniji igrač u engleskoj i što istorijski volim liverpul ali imam mali problem sa koherencijom ovog tima i njihovom nestabilnošću. ako real krene da ih puni, napuniće ih mnogo.
Last edited by Kondo on Thu Apr 12, 2018 12:50 am; edited 1 time in total
_____
#FreeFacu
- Post n°339
Dajte śutra Kloppu ovaj Bayern, muka mi je da ih gledam više.
Last edited by ♏ on Thu Apr 12, 2018 12:58 am; edited 1 time in total
- Post n°340
e da, bajern duži real za istorijsku krađu. behu 2 gola iz školskih ofsajda i crveni za vidala? mislim, bio bi to sudar epske odvratnosti.
_____
#FreeFacu
- Post n°342
video sam posle da jeste, piše 90+9... verovatno su ga iz reala podsetili u svlačionici pa je uneo u zapisnik
_____
#FreeFacu
- Post n°343
Upravo traje kvalitetno punjenje Lacija. Salzbug dade 3 kom u desetak minuta a nasem tzv SMS cena pade sa sto hiljada miliona na realnijih 10ak jer skoro nece biti vidljiv
- Guest
- Post n°344
dobro, salcburg i lacio su namestacko menadzerske ekipe, tako da tri gola koja preokrecu situaciju data za 5 minuta, nisu spektakularno cudo. mislim od svih vecerasnjih utakmica upravo na toj se moglo ocekivati tako nesto blesavo.
- Post n°346
Salzburg je 2, Leipzig je 1. New York je 3 i imaju još neki austrijski drugoligaški privezak kao 4...
- Guest
- Post n°347
pa dobro finansijski sad je tacno tako, nego ja to po prioritetu osnivanja
- Post n°348
Provuče se Arsenal... dva dobra gola za Harryja Kanea doduše.
- Post n°350
Za nas sirotinju.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!