"Vidjeli smo koliko smo bili dominantniji, nismo iskoristili toliko šansi, a oni su od dvije šanse iskoristili jednu. Mislim da je malo previše igrača ostalo u sredini. Ja bih ih malo više isturila u napad. Mislim da moramo biti malo agresivniji. Znate kako je uvijek mislim - 'no risk, no profit'. Treba malo ponekad i riskirati"
Match of the Day
- Post n°651
Re: Match of the Day
S OBZIROM na to da su prvi put igrali u ovakvoj postavi, mislim da je bilo dobro", izjavila je Kolinda Grabar-Kitarović komentirajući minimalnu pobjedu 2:1 hrvatske nogometne reprezentacije protiv Azerbajdžana, koju je pratila iz lože na stadionu Maksimir u Zagrebu.
"Vidjeli smo koliko smo bili dominantniji, nismo iskoristili toliko šansi, a oni su od dvije šanse iskoristili jednu. Mislim da je malo previše igrača ostalo u sredini. Ja bih ih malo više isturila u napad. Mislim da moramo biti malo agresivniji. Znate kako je uvijek mislim - 'no risk, no profit'. Treba malo ponekad i riskirati"
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°652
Azeri uopšte nisu igrali loše.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°653
Neugodni sovjeti
_____
- Post n°654
otto katz wrote:S OBZIROM na to da su prvi put igrali u ovakvoj postavi, mislim da je bilo dobro", izjavila je Kolinda Grabar-Kitarović komentirajući minimalnu pobjedu 2:1 hrvatske nogometne reprezentacije protiv Azerbajdžana, koju je pratila iz lože na stadionu Maksimir u Zagrebu.
Svako može biti predsednik i selektor fudbalske reprezentacije
- Post n°655
Pih, kod nas sin predsednika sastavlja reprezentaciju a predsednik postavlja trenere Zvezdi. Cute i rade
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°656
Sve je dobro dok ne krene da raznosi flaše s mlekom
- Post n°657
Ako bi se Kolinda odlučila da ukloni posrednike između sebe i nogometne nacije, moglo bi biti zajebano. "Ne stojte toliko vas u sredin, ajde svi pred gol, Luka u sredini, Vida nek ostane nazad."
_____
- Post n°658
Kolinda kao lik s mlakim pivom pred kladionicom
I istovremeno se kandidirala za kvartovskog pijanca i nasljednicu izbornika Zlatka Dalića. Predsjednički izbori su blizu i pobjeda na njima nije sigurna pa se Kolinda Grabar-Kitarović nudi za šeficu reprezentacije.
Momčad odlično poznaje, skoro pa biblijski, vidjela ih je onako kako ih rođene majke nisu odavno vidjele. Nogometnim rječnikom barata besprijekorno, najvažnijom sporednom stvari na svijetu u proteklih godinu dana bavila se daleko intenzivnije nego vlastitim poslom.
Posluša li je hrvatska reprezentacija i u nedjelju protiv Mađarske malo više riskira i zbog toga profitira, “poslože li se bolje i utakmica bude dinamičnija”, nema baš nikakvog razloga da Kolinda ne zamijeni Dalića na klupi.
I istovremeno se kandidirala za kvartovskog pijanca i nasljednicu izbornika Zlatka Dalića. Predsjednički izbori su blizu i pobjeda na njima nije sigurna pa se Kolinda Grabar-Kitarović nudi za šeficu reprezentacije.
Momčad odlično poznaje, skoro pa biblijski, vidjela ih je onako kako ih rođene majke nisu odavno vidjele. Nogometnim rječnikom barata besprijekorno, najvažnijom sporednom stvari na svijetu u proteklih godinu dana bavila se daleko intenzivnije nego vlastitim poslom.
Posluša li je hrvatska reprezentacija i u nedjelju protiv Mađarske malo više riskira i zbog toga profitira, “poslože li se bolje i utakmica bude dinamičnija”, nema baš nikakvog razloga da Kolinda ne zamijeni Dalića na klupi.
_____
- Post n°659
za koga je filipenko navijao danas u sofiji: za bugare ili crnogorce?
da li je kvinski zadovoljan nastupom filipa stojkovica?
da li je kvinski zadovoljan nastupom filipa stojkovica?
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°661
jos traje, pokro vas je mrski svaba, penal blgarima koji je bio metar van 16. mislim vrlo namerno. greska mozda i veca nego sorensena 1982 u spaniji, ovaj cak nije ni pao unutra. vodili ste do 82. minuta.
_____
#FreeFacu
- Post n°662
provuce se dr kongo kroz usicu igle na ACN
jos zelenorcani da prodju pa da bude full zanimljivo prvenstvo
jos zelenorcani da prodju pa da bude full zanimljivo prvenstvo
_____
Spomen-naplatna rampa "Zoran Babić"
- Post n°663
1:0 zajc SLO-MKD
bolji makedonci, a slovenci dali go
bolji makedonci, a slovenci dali go
_____
- Post n°664
MKD se ispromasivala, SLO zajebana kao kratko cebe.
_____
- Post n°665
A ja čuo Njemačka propala, a Holandija ima novu sjajnu generaciju. Znači pričaju ljudi svašta.
_____
- Post n°666
jebo ti tu novu generaciju koju 1 bugari preslisaju
inace izjednacise makedonci
inace izjednacise makedonci
_____
- Post n°667
kakva kontra janeza
odlicna tekma
odlicna tekma
_____
- Post n°669
Još se ništa ne zna.Bluberi wrote:Polako Otto.
_____
- Post n°670
Madjari pojebali momke u crnoj ustaskoj opremi. Nekada je najteze igrati protiv onih koji imaju slicnu filozofiju.
- Post n°671
odlicna utakmica SLO-MKD, a na kraju rezultat - da su se i jedni i drugi samo glupo cancel out-vali.
a odvratna poljska vec 6 bodova
a odvratna poljska vec 6 bodova
_____
- Post n°672
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°673
trpaj smrdijo !
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°674
sunce ti jebem, kakav rally danaca u svici - od 3:0 u 84 do 3:3 u trecem minutu nadoknade
_____
- Post n°675
Pretekoh. Elem...
Mi: @Southampton, Chelsea, @Cardiff, Huddersfield, @Newcastle, Wolverhampton
Oni: Cardiff, @Palace, Hotspur, @United, @Burnley, Leicester, @Brighton (sa njima igraju i polufinale kupa, što je uvek tricky situacija)
Jedan vs. dva top šest meča, plus su im sva tri gostovanja izrazito jazavačkim timovima, nadam se bar jednom spontanom combustionu. Diskutujte.
Mi: @Southampton, Chelsea, @Cardiff, Huddersfield, @Newcastle, Wolverhampton
Oni: Cardiff, @Palace, Hotspur, @United, @Burnley, Leicester, @Brighton (sa njima igraju i polufinale kupa, što je uvek tricky situacija)
Jedan vs. dva top šest meča, plus su im sva tri gostovanja izrazito jazavačkim timovima, nadam se bar jednom spontanom combustionu. Diskutujte.