pretpostavka: totenhem ih nabija u CL, naglo gube samopouzdanje i prosipaju bodove protiv kristal palasa i jos jednom protiv razgoropadjenog totenhema i dizu se kasno protiv uniteda. vi gubite bodove kod rafe u predzadnjem cisto da se malo podigne faux tenzije pred kraj.
Match of the Day
- Post n°676
Re: Match of the Day
scenario: nema raspodele trofeja, ko prvi izgubi sanse da osvoji oba - gubi oba.
pretpostavka: totenhem ih nabija u CL, naglo gube samopouzdanje i prosipaju bodove protiv kristal palasa i jos jednom protiv razgoropadjenog totenhema i dizu se kasno protiv uniteda. vi gubite bodove kod rafe u predzadnjem cisto da se malo podigne faux tenzije pred kraj.
_____
Spomen-naplatna rampa "Zoran Babić"
- Post n°677
Dodatno, a nepomenuto, Hotspuru evropski otvaraju stadion, pa je i ta ligaška tekma deo dinamike tararararirarara dvomeča... a LFC igra emotivno relativno smarački duel sa Portom.
Nadam se da se City neće ponovo baviti bahatim ultrakomercijalnim torybrexiterskim plačipičkaranjem, te da će sudijska organizacija maksimalno popraviti svoj u dosadašnjem delu sezone stvarno woeful performance.
Nadam se da se City neće ponovo baviti bahatim ultrakomercijalnim torybrexiterskim plačipičkaranjem, te da će sudijska organizacija maksimalno popraviti svoj u dosadašnjem delu sezone stvarno woeful performance.
- Post n°678
a propustio sam trenutak kada se od +1 za MC doslo do +2 za LFC
bice dosadno, LFC ce da uzme sve do kraja, bice tu 5-6 razlike do kraja.
bice dosadno, LFC ce da uzme sve do kraja, bice tu 5-6 razlike do kraja.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°680
a u q, sta ja gledam - onda nista, MC uzima sve do kraja, LFC ne znam. da su presli u vodjstvo i to na ovakav karmicki nacin kao sto je jucerasnja pobeda onda bi bilo drugacije. mislim ovo juce je bilo kao zvezda bajern, na kraju je ispalo 2:1 a moglo je da bude 1:4, THC ih je unistio poslednjih 10 minuta. ne znam, meni je LFC slab za ovo sto se trazi od njih.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°681
ManCity ce uzeti na kraju, deluju smirenije, a i Liverpool je Liverpool. Mislim i da ce Arsenal biti medju prvih 4.
- Post n°682
sa kojom je jebenom motivacijom sauthempton ovako parkirao autobus.
_____
#FreeFacu
- Post n°683
evo vam kuraaaaac žohari
11 sekundi kontra, od toga 9 u njegovim nogama. mo!
11 sekundi kontra, od toga 9 u njegovim nogama. mo!
_____
#FreeFacu
- Post n°684
Svejedno se previše muče, City bi ove odradio 4:0 uz laganu bol u kurcu.
- Post n°685
Ma jasno, nema ovde ničega za LFC do kraja. Nego me samo zanima motivacija za ovakvu borbu na zivot i smrt protivnika koja se cak i u PL retko vidja.
_____
#FreeFacu
- Post n°687
Trenutno prekid na Vojvodina-Partizan zbog skandiranja. Eh, gde su ona stara vremena kada se skandiralo ubicama i kacile parole sa pretnjama da ce i ostali proci slicno a da sudije i savez boli tuki za to
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°688
3:2
Jesmo li to sad prijatelji sa crnim blizancem?
Jesmo li to sad prijatelji sa crnim blizancem?
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°689
manje zlo
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°690
Za razliku od starih dobrih vremena kad su se u poslednjem kolu dodeljivale jubilarne nagrade sudijama, shodno sadasnjm prilikama mec je obelezilo skandiranje nekoliko frakcija navijaca Partizana, zbog cega je prekinut mec na 15 minuta.
Partizan je u ovom poslednjem kolu cuvao trece mesto dok se Vosa borila za plej of. I bas u vreme dok su se ostale utakmice zavrsavale i kad je postalo jasno da je Partizan obezbedio trece mesto a Vosi treba pobeda za plej of, igrace Partizana je poceo da stize umor i Vosa je uterala dva gola.
Ne priznajem ovu pobedu :jesa:
Partizan je u ovom poslednjem kolu cuvao trece mesto dok se Vosa borila za plej of. I bas u vreme dok su se ostale utakmice zavrsavale i kad je postalo jasno da je Partizan obezbedio trece mesto a Vosi treba pobeda za plej of, igrace Partizana je poceo da stize umor i Vosa je uterala dva gola.
Ne priznajem ovu pobedu :jesa:
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°691
hahaha, tri bagre crnih kriminalaca dovode se na tri razlicite strane stadiona, u gradu potpuni kolaps zbog tog govnarskog cirkusa, uredno se u vojvodini skandira i dalje ljudima da su madjari i ustase, madjar se i dalje u srbiji smatra uvredom, a timovi vucelica i bajatovica na sav taj proliv namestaju rezultat. napalm sto pre.
- Post n°692
Udinese protiv Rome danas u sastavu Lasagna, Mandragora, Okaka, Fofana itd, Samo im lijevi bek Samir ima normalno da ne kažem kršteno ime.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°695
Hoće uspeti grupa građ preplaćena druž spisak za odstrel da skine neki poen ovim petrodollarima za 10 dana?
… od Tottenhama se ne nadam apsolutno ničemu, zajebaće tu ligašku tekmu ma kako je odigrali.
… od Tottenhama se ne nadam apsolutno ničemu, zajebaće tu ligašku tekmu ma kako je odigrali.
- Post n°696
Ne bih ja tek tako njih otpisivao. Ako im dune itekako mogu da im skinu bodove