Privedimo topik nameni:
stok Pavlovic
2 hrs ·
Stigla ovonedeljna pošiljka sa Moja pijaca.
Ispod slike kao i obično možete ostaviti hejt i komentare poput "nema ništa dok ja ne odem kod moje baba Stane", "ovo je za isfolirane buržuje iz kruga dvojke", "pretvorićemo se svi u robote", "smrt neoliberalnim aplikacijama" i slično.
Miomir Dančević Neverovatno zasto se mojapijaca razlikuje od mora drugih sajtova?? Ne razumem zasto iz reklamiras, a da izvini zaboravio sam Ivan Minic je kreator, pa lepo dokaz da se i dalje na sceni vrte isti ljudi, i da ih i dalje podrzavaju isti ljudi. Sada ce verovatno i Dragan Varagic da uradi share isto...Pa lepo monotonija se nastavlja
Ivan Minic Ne postoji more drugih sajtova. Postoji par sajtova, koji uglavnom funkcionisu drugacije. Inace... Znam, krajnje je neobično da prijatelji podrže jedni druge.
Miomir Dančević Nije uopste neobicno i treba podrzati dobru i kvalitetnu ideju, ali me zaista cudi, kako je moguce da se stalno svuda vrte isti ljudi, jedni druge podrzavaju. Ako ako malo bolje pogledate sliku "prve porudzbine" pa covece tu ima toliko namirnica da mislim da ce da se radi rasadnik a ne salata
Totalno provaljen share radi reklame, a ne po meni kvaliteta i dobre ideje
Dragan Varagic Na konferenciji E-trgovina ove godine bila su predstavljena 3 ovakva servisa.
Miomir Dančević Svaka cast, i to je bilo mnogo pre mojapijaca, ne znam kako to da Istok Pavlovic do sada nije nista porucio bas sa tih servisa, Fascinantno
Ivan Minic Zato sto su ti servisi market place, gde narucujes od pojedinacnih proizvodjaca, direktno od njih, cekas da ti posalju, a ako ti treba svasta, moras da trazis kod koga to ima. A ako neceg nema, nema. Namirnice su mahom skuplje jer su iskljucivo organske.. I to je ok i legitimno. Ali nemaju svi vremena, zivaca i para za to.