PC tiranija
- Post n°901
Re: PC tiranija
Понекад је фалусни симбол само фалусни симбол.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°902
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°903
Recite mi da je ovo altrajt fejk njuz
In case you missed this incredible drag show for the under 5s, I’ll be running a workshop next week aimed at pre-school children on how best to decolonise your BDSM leather and latex fetish activities. https://t.co/kVIWzxEe2L
— Titania McGrath (@TitaniaMcGrath) February 11, 2020
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°904
Ja ovako zamišljam Rim kad je propadao.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°905
Сатирикон је већ снимљен. Ал' Амери не могу да ручају без римејка.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°906
Al se nalupaste za sve pare...
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°908
jadne drag queens sa svom tom decom
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°909
Titanija je zajebancija Endrju Dojla, a ovo ispod... Problem je kad se LGBTQ+ pomeša sa fetišizmima razne vrste i servira deci.
- Guest
- Post n°910
derry.keilen wrote:Titanija je zajebancija Endrju Dojla, a ovo ispod... Problem je kad se LGBTQ+ pomeša sa fetišizmima razne vrste i servira deci.
to je deo života, isto kao što im serviraju i hetero brakove prinčeva i princeza, zajedno sa pratećim fetišima u roze i plavim nijansama.
ali zaista neću da raspravljam o ovome ja bih sina poslao na ovu predstavu, vidi kako su šareni. naravno posle će u šumu da uči da cepa drva i loži kotlić sa crvenim mesom u društvu muškaraca u odrpanim kombaticama i da uči toxic masculinity. sve je to deo života, a neka probere sam šta mu se sviđa.
- Post n°911
Зар није ово десничарски трол налог?
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Guest
- Post n°912
This is demonic. To hell with liberal order. Sometimes reactionary politics are the only salutary path. There’s no polite, David French-ian third way around the cultural civil war. The only way is through.
- Post n°913
.
Last edited by Santino on Thu Feb 13, 2020 1:42 pm; edited 1 time in total
_____
I don't have pet peeves, I have major psychotic fucking hatreds.
- Guest
- Post n°914
raspravila američka desnica Drag Queen Story Hour prošle godine još, kažu nema drugog leka do fašizma
- Guest
- Post n°915
drag supkultura je potpuno super stvar; uglavnom se tu radi o ljudima koji su morali ozbiljne teškoće u životu da prevaziđu i preture preko glave da bi se izborili za to da u ovakvom izdanju mogu da se pojave u javnosti, a da pritom sebe ne doživljavaju previše ozbiljno. to je uglavnom vrlo snažan, sposoban, solidaran svet koji svašta može da nauči decu. jeste neuobičajeno, ali šta sad, ne sumnjam da je deci super--neko im čita priče (win!) i to obučen kao lik iz priče ili predstave (win-win!).
- Post n°916
i to sto kazes.
_____
I don't have pet peeves, I have major psychotic fucking hatreds.
- Post n°917
ovo mi je sjajan video na tu temu
deca su uglavnom u fazonu respect
deca su uglavnom u fazonu respect
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°918
Satirikon je lepršav, vrcav i podjebljiv. Ovo je fašizam frikova o kojima je Orvel pisao.
Ja bi im poslao Vojine dlakave četnike, da ih sve pojebu tamo.
_____
~~~~~
- Post n°919
ne kaže se četnici nego bears.
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°920
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°921
Летећи Полип wrote:Satirikon je lepršav, vrcav i podjebljiv. Ovo je fašizam frikova o kojima je Orvel pisao.
Molim te objasni sta je ovde fasizam, makar i u najsirem mogucem znacenju tog pojma.
_____
- Post n°922
Fasizam, as per No Country
_____
~~~~~
- Post n°923
Pa nisu im citale pesme iz kosovskog ciklusa
_____
- Guest
- Post n°924
Drag queens čitaju deci bajke:
FAŠIZAM
Neki pokret pozove na organsko jedinstvo nacije, zaustavljanje imigracije, cenzuru u kulturi u pravcu zaštite nacionalnih vrednosti, suzbijanje "propagande homoseksualizma":
A PA NEEE, FAŠIZAM JE BIO PLOD SVOG VREMENA, NE TREBA TU REČ OLAKO KORISTITI...IMA LI DANAS IZVORNOG FAŠISTIČKOG POKRETA, NEMA, PA KAKO ČOVEK DANAS MOŽE DA BUDE FAŠISTA, ZNAAAATE TO SU SLOŽENE STVARI, NE TREBA TO TAKO OLAKO....MOŽEMO ZNAAAATE GOVORITI O NACIONALIZMU U SVOM VREMENU, ALI FAŠIZAM JE GOSPOĐO BEĆKOVIĆ JAKO TEŠKA REČ...
FAŠIZAM
Neki pokret pozove na organsko jedinstvo nacije, zaustavljanje imigracije, cenzuru u kulturi u pravcu zaštite nacionalnih vrednosti, suzbijanje "propagande homoseksualizma":
A PA NEEE, FAŠIZAM JE BIO PLOD SVOG VREMENA, NE TREBA TU REČ OLAKO KORISTITI...IMA LI DANAS IZVORNOG FAŠISTIČKOG POKRETA, NEMA, PA KAKO ČOVEK DANAS MOŽE DA BUDE FAŠISTA, ZNAAAATE TO SU SLOŽENE STVARI, NE TREBA TO TAKO OLAKO....MOŽEMO ZNAAAATE GOVORITI O NACIONALIZMU U SVOM VREMENU, ALI FAŠIZAM JE GOSPOĐO BEĆKOVIĆ JAKO TEŠKA REČ...
- Post n°925
Nemoj učitavati sad. Drag queens su pričešće sistemu. Roditelji koji šalju decu na ovo se ništa ne razlikuju od oportunista koji šalju decu na diktatorske sletove, verske hepeninge i slično.
Apropo fašizma, on je još uvek u embrio fazi. Pri čemu je i pitanje koliko su moderna zapadna društva sposobna za onaj fašizam kakav je bio.
Apropo fašizma, on je još uvek u embrio fazi. Pri čemu je i pitanje koliko su moderna zapadna društva sposobna za onaj fašizam kakav je bio.
_____
~~~~~