Last edited by Mr.Pink on Fri Sep 04, 2015 1:58 am; edited 2 times in total
o lord won't you buy me (mimi) mercedeZ
- Post n°301
Re: o lord won't you buy me (mimi) mercedeZ
furunaš, možeš kao član miki maus kluba da ulažeš koliko god hoćeš primedaba, ali ako na ovom uvaženom bordu ne ponudiš nešto konkretno, neko meso, i umesto toga ideš okolo sa nekim nebitnim poluinformacijama kojima gotovo konspirativno i po zadatku skrećeš pažnju sa bitnoga i tako gušiš svaku diskusiju i dijalog ovde...onda možeš komotno da se teraš u kurac.
Last edited by Mr.Pink on Fri Sep 04, 2015 1:58 am; edited 2 times in total
- Post n°302
Na koje "poluinformacije" misliš?
_____
The Politically Correct anti-racism depends on what it fights (or pretends to)—on the first-level racism itself, thus parasitizing its opponent: The PC anti-racism is sustained by the surplus-enjoyment which emerges when the PC-subject triumphantly reveals the hidden racist bias on an apparently neutral statement or gesture.
- Post n°303
ja i dalje ne razumijem sta je dizel levica. to su, naci, levicari koji se ponasaju i oblace kao dizelasi... samo sto dizelasi nisu levicari, naprotiv, pa samim tim ne mogu biti ni ovi sto ih oponasaju. ali ipak jesu nekako. uh, boli me gloooova.
u stvari podrzao bi ja njih ako bi krenuli da tuku hipstere, samo se bojim da do toga nece doci. samo ce da nastave da se proseravaju i glume white niggere, a onda za koju godinu nadju sebi novu mentalnu onaniju.
u stvari podrzao bi ja njih ako bi krenuli da tuku hipstere, samo se bojim da do toga nece doci. samo ce da nastave da se proseravaju i glume white niggere, a onda za koju godinu nadju sebi novu mentalnu onaniju.
_____
trt mrt smrt
- Post n°304
gubavi, pravac na "teorija iz teretane" da se upoznas sa ekipom.
- Spoiler:
- Post n°305
Ok, ovo sve izgleda jako nezrelo. Al kako god, ako vam se diskutuje o "dizel levici" (onome što ste sami tako nazvali, jer niko sebe tako ne zove) idite na topik koji je predviđen za to.
_____
The Politically Correct anti-racism depends on what it fights (or pretends to)—on the first-level racism itself, thus parasitizing its opponent: The PC anti-racism is sustained by the surplus-enjoyment which emerges when the PC-subject triumphantly reveals the hidden racist bias on an apparently neutral statement or gesture.
- Post n°306
Pošto su liberali neprijatelj broj jedan, ta levica ima za cilj učitati smisao dizelašima koji su po prirodi stvari antiliberalni, te ih tako prebaciti na pravu stranu barikade. Problem je što dizelaše zabole kita i za jedne i za druge.Jir-Lo wrote:ja i dalje ne razumijem sta je dizel levica. to su, naci, levicari koji se ponasaju i oblace kao dizelasi... samo sto dizelasi nisu levicari, naprotiv, pa samim tim ne mogu biti ni ovi sto ih oponasaju. ali ipak jesu nekako. uh, boli me gloooova.
- Post n°307
Jir-Lo wrote:mislim da je vreme da se syme, kilbi i vasa pokazu kao pravi drugari i kazu joj da zacepi gubicu vec jednom. ovakvo samoukopavanje se retko vidja, i bio bi red da je neko dobronameran zaustavi.
+1
Inače, ti imaš tviter?
_____
- Post n°308
No Country for Old Man wrote:Ето, ја макар ође научио да у Србији постоји левица. И то каква...
"Leva scena". A dobra je i "slovenačka altiserijanska scena".
_____
"Ne morate krenuti odavde da biste dosli tamo. Moguce je krenuti odavde i vratiti se ponovo tu, ali preko onoga tamo."
Aca Seltik, Sabrana razmisljanja o topologiji, tom cetvrti.
My Moon Che Gavara.
- Post n°309
Jir-Lo wrote:mislim da je vreme da se syme, kilbi i vasa pokazu kao pravi drugari i kazu joj da zacepi gubicu vec jednom. ovakvo samoukopavanje se retko vidja, i bio bi red da je neko dobronameran zaustavi.
pa vidis kako nam dobro ide s tobom!
@palfoot: gojenac draskovic
- Post n°310
fernoux-h wrote:Ajde da batalimo Mimi, a i ove diskusije o politici (molim da se to prebaci na topik "fernoux protiv...") i pišemo o onome što je ovde tema - a to je Sajber vs Mimi na internetu.
Ja se slažem sa Kondom da ovo sve treba spustiti na lični nivo, jer i jeste jedan lični sukob (iako ima veze i sa sudarom svetova) u pitanju.
fernoux-h wrote:Ovo je poslednji put da se bavim ovakvim pitanjima i konkretnim ličnostima na ovom forumu, jer smatram da je to loše iz razloga što pišemo pod anonimnim nikovima, što se već sad pokazuje kao pogodno tle za tračeve i tračpolitiku a ja u tome ne želim da učestvujem.
Bluberi wrote:Ti ne želiš da učestvuješ u tračevima???
Svaka kritika samokritika. Nego, fernoux-h, kako komentiraš one svoje pozive da se stidimo i da nas bude blam. Kako se to malograđansko moralizatorstvo uklapa u taj tvoj fašistički komunizam? Mislim fajter moralizator, ne zvuči ti malo onako, ne znam, smiješno i glupavo?fernoux-h wrote:Ok, ovo sve izgleda jako nezrelo.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°311
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°312
Pa ne, stvarno, izgleda da su držanje pažnje i minimalna konzistencija valjda prevaziđene srednjeklasne vrijednosti koje samo korumpiraju lijevu ideju. Treba se ugledati na narod i biti poput njegovih najeminentnijih predstavnika na samitu s pivom pred dućanom i pustiti mislima na volju poput njih bez obaziranja na ove liberalne fore o neproturječnosti koje samo sputavaju misao oslobođenja. Aj živio.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°313
a i kapiram da smo zavrsili i sa sajberkom, barem dok ne pocne sudjenje. ne vidim da tu ima sta jos da se kaze. upala u zamku za slonove, zadobila lakse telesne povrede, idemo dalje.
ako je ovo topic za mimi, onda samo da zaokruzim svoj stav. u sustini se slazem sa ostapom da je to zauzimanje pozicija koje su tudje. cije? pa ovakvih:
ako je ovo topic za mimi, onda samo da zaokruzim svoj stav. u sustini se slazem sa ostapom da je to zauzimanje pozicija koje su tudje. cije? pa ovakvih:
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°314
Ko je Milica Pavlović?!
Trep, hip, dizel, narodnjak?
Ne mogu da slušam, preosetljiva sam.
Trep, hip, dizel, narodnjak?
Ne mogu da slušam, preosetljiva sam.
- Post n°315
mislim da je veci problem sto oni sam narod (bez elite) svrstavaju levo, a samim tim i zeldije. njihov pokret bi zapravo dobio smisao kad bi se manuli levice, koju su ionako usput izgubili, i nazvali se recimo novim primitivcima. pa nek slusaju cecu i sinana, nose trenerke, mlate se i bodu nozevima, drogiraju i valjaju u sopstvenoj povracci do mile volje.Bluberi wrote:Pošto su liberali neprijatelj broj jedan, ta levica ima za cilj učitati smisao dizelašima koji su po prirodi stvari antiliberalni, te ih tako prebaciti na pravu stranu barikade. Problem je što dizelaše zabole kita i za jedne i za druge.Jir-Lo wrote:ja i dalje ne razumijem sta je dizel levica. to su, naci, levicari koji se ponasaju i oblace kao dizelasi... samo sto dizelasi nisu levicari, naprotiv, pa samim tim ne mogu biti ni ovi sto ih oponasaju. ali ipak jesu nekako. uh, boli me gloooova.
naravno, da se dogovore sa neletom oko ustupanja imena prethodno.
imam, cak sam mozda zapracen sa sajberkom, ali ga nisam dugo koristio pa me mrzi da pogledamfernoux-h wrote:Jir-Lo wrote:mislim da je vreme da se syme, kilbi i vasa pokazu kao pravi drugari i kazu joj da zacepi gubicu vec jednom. ovakvo samoukopavanje se retko vidja, i bio bi red da je neko dobronameran zaustavi.
+1
Inače, ti imaš tviter?
- Post n°316
Upotrebna vrednost riba u zavisnosti od muzičkog ukusa
[url=http://www.tarzanija.com/upotrebna-vrednost-riba-u-zavisnosti-od-muzickog-ukusa/]http://www.tarzanija.com/upotrebna-vrednost-riba-u-zavisnosti-od-muzickog-ukusa/[/url]Hip hop
Pali te njen neukrotiv duh, beskomrpomisna kaver fotka sa citatom Ajs Nigrutina „nešto-nešto-pička-jebanje-sperma“ i zamišljaš šta se nalazi ispod njenih pantalona kroj džak za krompir. Jasno, burazeru, ali ona u najboljem slučaju ima 16 godina i ide u srednju turističku. Za dve godine će da zaboravi da je ikad slušala hip-hop, prebaciće se na narodnjake, udaće se za uzgajivača tovnih pilića iz Jakova i izrodiće mu farmu dece sve jedno drugom do uveta. To je bolja varijanta. Lošija je ako je starija od 16 godina. To je onda šveca od tetke Mimi Mercedes a ti ćeš dobiti rak skrotuma i haiku hip hop stih na nadgrobnoj ploči „nešto-nešto-borča-kurac-rikno“.
_____
"Mogu li ja da kažem ili ćete Vi da vodite intervju sami sa sobom? Samo kad bih mogla da kažem nešto… Prvo, uvek smo govorili našim građanima da ne možemo i nećemo da gledamo na EU kao na ćup sa novcem. Da bolji kvalitet života, radna mesta i bolje plate moraju doći od nas samih i snage naše ekonomije. Želimo da budemo deo EU jer je to mirovni projekat i jer delimo vrednosti sa EU." - Ana Brnabić
- Guest
- Post n°317
a da onaj baš baš vickasti deo omladine ldp-a Tarzanija sarađuje sa RTVom.
Bukvalno dok ne dođu s puškom po stvari im neću plaćati pretplatu.
Bukvalno dok ne dođu s puškom po stvari im neću plaćati pretplatu.
- Guest
- Post n°318
Joj, sve što ima da se kaže o Tarzaniji rekla je moja omiljena tviterašica (tj jedna od) Moll Flanders.
- Post n°319
Da ovaj slučaj rezimiram, za sebe.
Tužno mi je saznanje da lični ukus i lični animoziteti utiču na percepciju i do balčaka raskrinkavaju
šatro principijelnost. Još mi je tužnije da ljudi svesni nedostatka lične principijelnosti sve to pokušavaju uviti u neku ideologiju ne bi li svoju nakaradnost naknadno racionalizovali.
Cyber nije omiljeni lik. Preka je, nagla, često agresivna (literarno agresivna, ne znam kakva je
u RL), ima neverovatan talenat da se posvađa sa istomišljenicima zbog učitavanja ili lošeg
iščitavanja. Ali njeni stavovi su u 98% ispravni. Stavovi, ne percepcija zastupnika istih ili sličnih stavova.
Zbog svoje omraženosti posle batina dodatno je ismejana, u njenom ponašanju (net ponašanju,
malo nas zna kakva je u RL) nađeno je opravdanje za nasilje (koje se osuđuje, je l?!), ali ko je jebe
što ide među polusvet (dok je evidentan trud da se taj polusvet ™ ideologizuje i romantizuje).
I da, ne mislim samo na Burundi.
Tužno mi je saznanje da lični ukus i lični animoziteti utiču na percepciju i do balčaka raskrinkavaju
šatro principijelnost. Još mi je tužnije da ljudi svesni nedostatka lične principijelnosti sve to pokušavaju uviti u neku ideologiju ne bi li svoju nakaradnost naknadno racionalizovali.
Cyber nije omiljeni lik. Preka je, nagla, često agresivna (literarno agresivna, ne znam kakva je
u RL), ima neverovatan talenat da se posvađa sa istomišljenicima zbog učitavanja ili lošeg
iščitavanja. Ali njeni stavovi su u 98% ispravni. Stavovi, ne percepcija zastupnika istih ili sličnih stavova.
Zbog svoje omraženosti posle batina dodatno je ismejana, u njenom ponašanju (net ponašanju,
malo nas zna kakva je u RL) nađeno je opravdanje za nasilje (koje se osuđuje, je l?!), ali ko je jebe
što ide među polusvet (dok je evidentan trud da se taj polusvet ™ ideologizuje i romantizuje).
- Post n°320
oh, evo ga opet.
ko je nasao opravdanje za nasilje i gde?
ko je nasao opravdanje za nasilje i gde?
- Post n°321
jedino što je na burundiju raskrinkano jeste loš ukus & dizel levica. i eventualno sajberka kao neko ko se upecao na tu priču i ko je doživeo epifaniju tek na tom koncertu.
- Post n°322
plachkice, omražena je zbog sujetne reakcije, a ne zbog same činjenice da ju je neko tukao, ajde shvati to više molim te. Omražena je zato što je glorifikovala Mimi na jedan patetičan način, na koncertu joj prilazila da joj kaže kako neko piša po publici umesto da se javi obezbeđenju, zato što je pisala kako bi koncert bio super da je ova klinka nije napala a onda kada je videla da Mimi boli kurac za nju obrnula ploču za 180 stepeni i ispisala preko trideset tvitova u kojima pretresa Miminu prošlost, pokušava da dokaže da je fejk, "srednjeklasna" (šta god to ovde značilo), bivši član LDPa, da joj rime piše dečko itd. itd.
Last edited by fernoux-h on Fri Sep 04, 2015 6:49 pm; edited 1 time in total
_____
- Guest
- Post n°323
Čini mi se da je ovo slično slučaju Biljane Srbljanović.plachkica wrote:Da ovaj slučaj rezimiram, za sebe.
Kad je Mimi neka semiselbriti u čiji se rad mogu učitati njoj bliski stavovi onda je sve u redu, kada je nešto drugo (na primer neko koga baš briga što su nju tukli, jer eto nije neko "ko predstavlja estetiku radničke dece iz predgrađa",nego autentična glupača koja oće ide u solarijum i jebe lokalnog kriminalca) onda je LDP aktivistkinja, eksponent muškaraca i srednje klase i šta sve ne...
Tako je NINova nagrada ugledna kad je dobije Filip David ili Pištalo ili Arsenijević (bože sačuvaj) , a izvor dosadne , kanonizovane nacionalističke, mačističke SANU kulture kad dobije neko ko se Biljani ne sviđa. Izvor je naravno zla, kad se šireg kruga izuzme onaj što bi dizo ljude u vazduh.
To je infantilno, samoživo i glupo. U tom smislu obe mogu da dobiju samo ono malo empatije kolko moramo da imamo, da ostanemo ljudi. Ne mož niko da piša po tebi i da te bije i ne mož niko da ti kaže da si jalova pa besna.
- Post n°324
Šuvar i varivo wrote:
Tako je NINova nagrada ugledna kad je dobije Filip David ili Pištalo ili Arsenijević (bože sačuvaj) , a izvor dosadne , kanonizovane nacionalističke, mačističke SANU kulture kad dobije neko ko se Biljani ne sviđa. Izvor je naravno zla, kad se šireg kruga izuzme onaj što bi dizo ljude u vazduh.
Daj, jbt, koj ti je?
Ovo je opet ono na šta sam ti već skrenuo pažnju, hvatanje za neke tako budalaštine, a sve ne bi li ih hitnuo u pravcu svoje mete, pa dal je trač, laž, budalaština, tabloidno đubre, nije ni bitno. Mislim piši šta hoćeš, ali stvarno ne razumem zašto to radiš.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°325
btw Jel ste provalili da je Sajber zatvorila svoj nalog čim je videla da ove njene tvitove objavljuju po forumima? Počinje da je bude blam, ali internet ne zaboravlja...
_____