ALi ovaj mu naravno neće odgovoriti, jer se pravi da ne vidi ko je ovaj
Ne vredi, ne mogu da pratim
ALi ovaj mu naravno neće odgovoriti, jer se pravi da ne vidi ko je ovaj
ognica efimera wrote:primarni razlog zbog kog bih zeleo da upoznam vilijama mrdrfejsa je da vidim kako u sekundi za sve nadje pisani, muzicki ili video odgovor. gde klikce covek, kakvi su to folderi i guglovi, kakve frekvencije
Nizak udarac, aliWilliam Murderface wrote: eKsenije!
Од уста до уста
Сабраћа оних који су Туђмана критиковали због односа према медијима и кичастих униформи, а не због политике према Србима, данас критикују Вучића због односа према медијима и стварања „култа личности”, а не због темељне оријентације његове политике
Аутор: Мухарем Баздуљсубота, 06.02.2016. у 22:00
Пре тачно две године, у фебруару 2014, седим у неком већем друштву након што се лепо појело и попило. Време је предизборно, па су и теме предизборне. Од десетак људи, за пола бих рекао да су бивши белолистићари који су се покајали па агитују за Демократску странку. У другој половини углавном су бивши „чедисти”, садашњи (односно тадашњи) „радуловићевци”. Свима је заједнички радикални антивучићизам. У једном тренутку за реч се јавља девојка у касним двадесетим годинама, амбициозна и образована, која се недавно вратила с неке стипендије из Западне Европе и која је сада разапета између два света. Каријерне тежње вуку је натраг на Запад, а породица, емоције, па и неки нерефлектовани (локал)патриотизам, вежу је за Београд. Она изговара кратки монолог чија је суштина то да њу политика и политичари не занимају, а да је једино што је занима да се Србија неповратно „конектује” на Запад и да, у што је могуће краћем року, постане пуноправна чланица Европске уније. Онда сам кратком репликом изазвао њен доста интензиван бес. Рекао сам, наиме: „Извини, а зашто си онда ти против Вучића?”
Сетио сам се ове причице, не толико због чињенице да је време у Србији опет предизборно, него зато што је време у Хрватској постизборно. У том контексту морам да признам да ме необично забављају жестоки напади левичарске и грађанске сцене у Хрватској на Златка Хасанбеговића, новог тамошњег министра културе. Хасанбеговића, наиме, нападају због „филоусташких сентимената”, због става да је данашња независна Хрватска производ дисконтинуитета с Југославијом.
ОПШИРНИЈЕ У ШТАМПАНОМ И ДИГИТАЛНОМ ИЗДАЊУ
beatakeshi wrote:... kako je Hasanbegovića zašio za ovo.