bede vedeset dva
- Post n°126
Re: bede vedeset dva
Voditelj „Dobre zemlje“ Uroš Davidović: TV B92 mi je tražila da kršim Zakon
- Post n°127
jelena kosanic dala otkaz na mesto direktora informative. vucicev kabinet instalirao checkera koji proverava svaku vest koja treba da se emituje. well..
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°129
zasto bi?
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°130
Kondo wrote:. vucicev kabinet instalirao checkera koji proverava svaku vest koja treba da se emituje. ..
- Post n°131
pa zbog toga je otišla Kosanić. redakcija se već izjasnila.
- Post n°132
to je privatan medij....
_____
#FreeFacu
- Guest
- Post n°133
pa i njihova odluka da rade tako je privatna i licna.
svako ko je bio komplicitan ovom rezimu je svesno odlucio da bude
dokurcilo mi vise da smisljam izgovore za druge.
svako ko je bio komplicitan ovom rezimu je svesno odlucio da bude
dokurcilo mi vise da smisljam izgovore za druge.
- Post n°134
Samo da primetim da je Veran Matić i dalje glavni i odgovorni urednik. Čisto da se zna.
- Post n°135
Ne znam da li je iko gledao Kesića u subotu (ja nisam), teme su:
Večeras u 21h na B92. Epizoda 80!!!
- Čučković i 55000 zdravstvenih kartona
- Čeda Boris Čanak. Ko švrlja u vezi
- Kako sam sistematski uništen od totalnog idiota
- Otmica u Apatinu nije otmica. Ali je u Apatinu
- Cvetić ministra Tasovca
Analitičar : Marko Vidojković
Gošća : Sandra Silađev "Dinja"
Večeras je trebalo da bude repriza, u 23h, međutim, ide kajron, specijalna emisija,
voditelj Slavko Beleslin, tema: Region danas
Znam da se svašta dešava u regionu i da to jeste tema za medije i za specijalne emisije,
ali u 23h?
A možda samo paranoišem:)
Večeras u 21h na B92. Epizoda 80!!!
- Čučković i 55000 zdravstvenih kartona
- Čeda Boris Čanak. Ko švrlja u vezi
- Kako sam sistematski uništen od totalnog idiota
- Otmica u Apatinu nije otmica. Ali je u Apatinu
- Cvetić ministra Tasovca
Analitičar : Marko Vidojković
Gošća : Sandra Silađev "Dinja"
Večeras je trebalo da bude repriza, u 23h, međutim, ide kajron, specijalna emisija,
voditelj Slavko Beleslin, tema: Region danas
Znam da se svašta dešava u regionu i da to jeste tema za medije i za specijalne emisije,
ali u 23h?
A možda samo paranoišem:)
- Post n°136
Zar nije repriza bila juce?
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°138
Jel smesno to uopste? Gledao sam samo jedanput par minuta i ostavilo mi mucan utisak, kao neka losa imitacija americkih talk show-ova.
_____
"Ne morate krenuti odavde da biste dosli tamo. Moguce je krenuti odavde i vratiti se ponovo tu, ali preko onoga tamo."
Aca Seltik, Sabrana razmisljanja o topologiji, tom cetvrti.
My Moon Che Gavara.
- Guest
- Post n°139
presmesno, ovaj otpeva vucicu pederu, a nacija u ekstazi od smeha i od "al mu je rekoooo"
citao sam komentare odusevljenih kojima i telefoni tako zvone i sl.
citao sam komentare odusevljenih kojima i telefoni tako zvone i sl.
- Post n°140
Ma debilno je, prilično, mnogo lošija verzika njuzneta, ovo je valjda prvi put u ovoj sezoni
da se dotakao direktno Vučića, a provalila sam da ne ide repriza jer su popodne emitovali
kajron o specijalnoj emisiji kojapočinje u 23h.
da se dotakao direktno Vučića, a provalila sam da ne ide repriza jer su popodne emitovali
kajron o specijalnoj emisiji kojapočinje u 23h.
- Post n°141
Kako misliš mnogo lošija verzija Njuzneta, kada Njuznet i pravi tu emisiju (Kesić je samo istureni pion ekipe jer su ostali još gori voditelji)?
Kesićeva emisija je Njuznet 1:1.
Kesićeva emisija je Njuznet 1:1.
- Post n°142
Mislim da su gori u tv formatu no u formatu internet portala
Ne poredim ih kao različite redakcije, rangiram ih po načinu realizacije.
Ne poredim ih kao različite redakcije, rangiram ih po načinu realizacije.
- Post n°143
Gleda neko Belu slinu?
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°145
gotame, koji je tvoj ekonomski program?
_____
#FreeFacu
- Post n°146
na današnji dan u prošlu godinu je ugašen radio b92. što se čini kao dobra prilika da nam kondo otkrije uz koje pesme najviše voli da vozi.
- Post n°147
bajaga - plavi safir
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°148
ostap bender wrote:bajaga - plavi safir
Hehe, u svakoj je laži pola istine.
- Post n°149
Juce su objavili vest sa beobuilda o gradilistima na BNV-u u kom se na kraju pominje problem sa promenadom i danas ga nema
http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2016&mm=08&dd=18&nav_id=1167018
[size=36]Beograd na vodi - godinu kasnije
Beograd -- Prvi projekat pokrenut na savskom priobalju bile su stambene zgrade “BW Residences”, čija je izgradnja počela u septembru prošle godine.
IZVOR: BEOBUILD ČETVRTAK, 18.08.2016. | 10:12
[/size]
Foto: Beobuild
POVEZANE VESTI
Završeno samo 10% obilaznice, odbijeno 12 zahteva
BG: Čiste teren, niče novi pristup Mostu na Adi
Skuplja putarina u Srbiji, evo koliko je u Evropi
Dobar deo podzemnih radova je urađen i već se uveliko radi na betoniranju nadzemnih etaža objekta. Na objektu (A) bliže starom savskom mostu radovi su stigli do trećeg sprata, dok je na susednom objektu (B) završena prva nadzemna etaža.
Izgradnja oba objekta ići će paralelno, a za očekivati je da će se radovi dodatno intenzivirati u narednim mesecima prelaskom na betoniranje nadzemnog dela objekta, piše Beobuild.
Najavljen rok za završetak ovog kompleksa je mart 2018. godine.
Na gradilištu takozvane kule “Beograd” izvode se zahtevni radovi na pobijanju šipova koji će nositi 40-spratnu kulu. U okviru ovog posla potrebno je izbušiti 230 šipova, od čega se 70 buši do dubine od 40 metara sa armaturom velikog promera od 40mm.
Kamen temeljac za ovu kulu postavljen je u aprilu, a rok za završetak je tri godine.
Paralelno se usvajaju i urbanistički projekti, pa će ove nedelje na javnom uvidu biti izložen predlog rešenja za još jedan blok u okviru projekta “Beograd na vodi”.
Reč je o stambenom tkivu visoke spratnosti na parceli nekadašnjeg kontejnerskog terminala ŽIT-a (železnički integralni transport). Sa lokacije je uklonjen čuveni kontejnerski kran, a prema prvim najavama gradnja objekata u ovom bloku mogla bi da počne krajem godine.
Ova stambena zona imaće dva objekta visine oko 85 metara na zajedničkom aneksu komercijalne namene. Ispod objekta nalaziće se podzemna garaža na dva nivoa, a planirane stambene jedinice nudiće veći broj stanova manje kvadrature. Više informacija će ipak biti dostupno tek sa usvajanjem plana i njegovom daljom arhitektonskom razradom.
U međuvremenu pojavili su se i prvi problemi na tek otvorenoj promenadi. Nisu prošla ni tri meseca od otvaranja, a već su se pojavile deformacije na delu šetališta pokrivenim kompozitnim drvetom, kao i ulegnuća granitnih ploča na pešačkim stazama.
Nakon pojave prvih znakova moguće destabilizacije obaloutvrde izvršena su geometarska merenja, čiji je cilj bilo utvrđivanje razmera pomeraja kao i da li je kretanje zaustavljeno. Nažalost, od investitora do danas nismo dobili nikakve odgovore o uzrocima deformacija, rezultatima vršenih analiza i eventualnom planu sanacije.
Najveće promene pojavile su se na isturenom delu promenade koji je delom ograđen, dok je deo oštećenja na pločnicima popravljen nasipanjem ulegnuća. Ostaje da se vidi koji su propusti doveli do ovih oštećenja i da li se mogu odraziti na stabilnost obaloutvrde u budućnosti.
http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2016&mm=08&dd=18&nav_id=1167018
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°150
fokus grupa o radiju:
i reakcije zaječarskih fanova ejsidisija. ali i smiljana banjca i darka mitrovića.
i reakcije zaječarskih fanova ejsidisija. ali i smiljana banjca i darka mitrovića.