Beogradski restorani
- Post n°26
Re: Beogradski restorani
Kako kuvas kada ti se toliko povraca od nedefinisane hrane?
- Guest
- Post n°27
Kuvam bez ikakvih problema, zato što mi se ne povraća od nedefinisane hrane. Za mene je keleraba (kao i rotkva) sve samo ne nedefinisana. Od jednog pojedenog zalogaja, i to sinoć, i dalje mogu da rekonstruišem taj grozni ukus u ustima.
- Post n°28
Nedefinisana u smislu da ti se povraca od rotkve a ispostavilo se da je keleraba.
Ok, zadovoljan sam odgovorom, vazno je da kuvas.
Ok, zadovoljan sam odgovorom, vazno je da kuvas.
- Guest
- Post n°29
Moram da te razočaram, ali stvarno nikog ne zanima da li si ti zadovoljan.
- Guest
- Post n°31
Mislim da se ustvari nismo razumeli oko značenja 'nedefinisane hrane', za mene je nedefinisano nešto što je bland, npr ono što se može jesti i kao slatko i kao slano - pirinač, ovsene pahuljice, beli hleb isl. Tako da mi nešto od čega ostaje ukus u ustima dva dana nikako nije nedefinisano. A koliko sam razumela sad kad sam bolje razmislila, tebi je nedefinisana hrana ona koja se može pobrkati sa drugom hranom. Meni se desilo da sam pomešala rotkvu i kelerabu jer izbegavam i jedno i drugo, a ne zato što su mi bland.
- Post n°32
Mora da si bila gladna kada nisi odmah ovo zakljucila.
Sada je sve jasno a mi imamo bland situation comedy, sto uopste nije lose.
Neutralni slag, na primer.
Sada je sve jasno a mi imamo bland situation comedy, sto uopste nije lose.
Neutralni slag, na primer.
- Guest
- Post n°33
Mora da si ti i dalje gladan ako ne kapiraš da je nedefinisana hrana bland hrana.
- Post n°34
Kapiram ja sve.
Zato sam spomenuo neutralni slag.
Srecna 2015.
Zato sam spomenuo neutralni slag.
Srecna 2015.
- Post n°35
Za prave corbadzije
http://www.corbahouse.com/srpski
Ima nesto i za sejlor: kari supa od kelerabe i arame.
Leci od blandofobije.
http://www.corbahouse.com/srpski
Ima nesto i za sejlor: kari supa od kelerabe i arame.
Leci od blandofobije.
- Post n°36
Svaka ti dala, Larsone!
Otrčao po test primerke, upravo klopam čorbu od sočiva, pa kad je utamanim, sledi mi Ragu čorba sa junetinom. Sjajno!
Otrčao po test primerke, upravo klopam čorbu od sočiva, pa kad je utamanim, sledi mi Ragu čorba sa junetinom. Sjajno!
- Post n°37
Danas opet svratio, uzeo porciju Boršča (švapske novine tvrde da se Srbi satiru od tog jela jer je rusko, pa rekoh da ga konačno probam) i krem supe od bundeve sa prazilukom. Fantastično!
- Post n°38
Eto, nista lepse nego usreciti nekoga.
Seti me se kada me budu streljali pa prinesi ciniju tople corbe da je u slast pokusam.
Seti me se kada me budu streljali pa prinesi ciniju tople corbe da je u slast pokusam.
- Post n°39
Streljali? Tebe će bre na mesto gradskog podsekretara Komiteta za kvalitetnu ishranu putem ravnomerne distribucije zdravih namirnica. Sinekura, tako reći
Inače, sad sam opet bio tamo...totalno sam navučen, svaki dan uzmem nešto drugo, a ne zna se šta je bolje.
Inače, sad sam opet bio tamo...totalno sam navučen, svaki dan uzmem nešto drugo, a ne zna se šta je bolje.
- Post n°40
Eh, znas kako kazu...ni jedno dobro delo nece ostati nekaznjeno.
- Post n°41
E ta corba house koliko su brzi za poneti?U sta pakuju?Razmisljam samo da svratim uzmem i nosim na posao...
- Post n°42
Pakuju u neke termo-posudice, koje su kao od kartona ali baš dobro rade posao. Meni u praksi sasvim lepo drže temperaturu do kuće.
Što se tiče brzine, dođeš, tražiš od tete šta da ti zapakuje, ona ti to sipa i nosiš. Uz svaku čorbu ti daju plastični pribor, kao i malu kajzericu leba.
Imaju i neku dostavu, samo je čudno organizovana.
Što se tiče brzine, dođeš, tražiš od tete šta da ti zapakuje, ona ti to sipa i nosiš. Uz svaku čorbu ti daju plastični pribor, kao i malu kajzericu leba.
Imaju i neku dostavu, samo je čudno organizovana.
- Post n°43
Riblja corba kod Mike Alasa, tradicionalno odlicna.
Cijena vise nego pristupacna.
Cijena vise nego pristupacna.
- Post n°44
To tamo kod ostružničkog mosta?
- Post n°45
Pa da, otprilike.
Staaari obrenovacki drum.
Sve im je prvoklasno, od corbe, ribe svake fele, do deserta.
Cak i vanriblji asortiman.
Staaari obrenovacki drum.
Sve im je prvoklasno, od corbe, ribe svake fele, do deserta.
Cak i vanriblji asortiman.
- Post n°46
Verujem.
Samo što je meni konkretno to mloooogo daleko...ali fala za preporuku, poslužiće pre ili kasnije.
Samo što je meni konkretno to mloooogo daleko...ali fala za preporuku, poslužiće pre ili kasnije.
- Guest
- Post n°47
Dajte predlog, gde izvesti na ručak mladi par Venecijanaca kojima se dopadaju dijametralno suprotne stvari (roštilj i jaka 'rana vs. povrće, piletina i artsy zeleniš) iz balkanskog asortimana?
- Guest
- Post n°49
A daj, kao prstom u oko, Italijane u tratoriju, ne ide, nešto bih nacionalnije. Plus ne bih u Skadarsku, muka mi od kaldrme i... svega tamo.
- Post n°50
Ako mogu ja s onoga svijeta - probajte Sindjelic. Sve im je dobro, a ima i lakse i teze (mada je tendencija da je ukusno, tj. nezdravo).