gde da vodim na picu, koji restoran preporučujete?
Beogradski restorani
- Post n°977
Re: Beogradski restorani
Najbolja pica koju sam je poslednjih meseci je Pietra.rs Kumanovska 6, sajt je proseravanje ali je pica odlična, odnosno sve 3 koje sam probao su bile odlične. Ne znam da li radi bašta.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°978
Majstor i Margarita, bez konkurencije, ali ozbiljno. Napolitanski stil, klasične pice + malo njihovih kreacija
Samo, mora da se rezerviše mesto na vreme.
Samo, mora da se rezerviše mesto na vreme.
_____
zvona i praporci
- Guest
- Post n°979
Hvala, ja se baš ne razumem u restorane, znače mi preporuke.
- Post n°980
Meni Majstor I šampita margarita nisu ostavili neki utisak. Doduse bio sam odavno. Piazza mi je bolja. A volim debelo testo što bi rekli ČIkago a u Piazzi nema takvih. Ima ih Pizza baru koji jeste prosek u kvalitetu i skup I ekipa je bzvz, ali su im pice sa tim debelim hlebnim testom dobre.
Al ne jedem picu cesto. Prethodni put uzeo iz Fabrike pre par meseci koja je bila solidna
Al ne jedem picu cesto. Prethodni put uzeo iz Fabrike pre par meseci koja je bila solidna
- Post n°981
Vec 30ak godina mrzim picu. 93 nije bilo nicega al brat jedne koleginice je radio u mlinskoj industriji. I tako ti mi redovno cele godine po džak brašna i kući sve od njega. Inajčešće picu. Uvek se našlo nešto za odozgo, otvoriš se za 1 dem i imaš i za kečap. Od onda ako sa pojeo 3-4 pice i to iza dece
- Guest
- Post n°983
12 poena za Majstora i Margaritu, naročito za moj favorit, mortadella e pistacchi.
- Post n°984
@Billy - znaš znanje, baš je volim i ja, iako mi je favorit ona napucana, druga margarita sa bufalo mocarelom i sušenim paradajzom
@zus - šta znam. ja u poslednje vreme baš preferiram napolitanske, od dugo fermentisanog testa. postao sam pizza hipster. nekako ih ne doživljavam kao jednostavnu uličnu hranu, već kao pravi gurmanski užitak. pritom, kad je dobra i dobro testo, u stomaku posle leptirići, sve laganica. ja inače patim posle testa, a volim.
čakra mi se otvorila kad sam prvi put bio u O'hari u Zagrebu, oni su kidali sa tim testom i još nadevi ludački - crna slavonska svinja, tartufi (sveži, ne smeće iz teglice) i tako to. sad mi više nisu tako dobri.
u NS je bila odlična pica tog stila, ali je tip - vlasnik ispao toliki debil (ne prema meni, nego inače - ksenofob, budala, fašista, agresivni mentol) da odbijam i ime da mu pomenem i njemu i piceriji.
Majstor i Margarita ranije su bili šareni, ali sad na novoj loklaciji su se baš ustalili sa kvalitetom. još ima pristojnih vina na čašu, dobrog piva, cene razumne, meni sve 5.
@zus - šta znam. ja u poslednje vreme baš preferiram napolitanske, od dugo fermentisanog testa. postao sam pizza hipster. nekako ih ne doživljavam kao jednostavnu uličnu hranu, već kao pravi gurmanski užitak. pritom, kad je dobra i dobro testo, u stomaku posle leptirići, sve laganica. ja inače patim posle testa, a volim.
čakra mi se otvorila kad sam prvi put bio u O'hari u Zagrebu, oni su kidali sa tim testom i još nadevi ludački - crna slavonska svinja, tartufi (sveži, ne smeće iz teglice) i tako to. sad mi više nisu tako dobri.
u NS je bila odlična pica tog stila, ali je tip - vlasnik ispao toliki debil (ne prema meni, nego inače - ksenofob, budala, fašista, agresivni mentol) da odbijam i ime da mu pomenem i njemu i piceriji.
Majstor i Margarita ranije su bili šareni, ali sad na novoj loklaciji su se baš ustalili sa kvalitetom. još ima pristojnih vina na čašu, dobrog piva, cene razumne, meni sve 5.
_____
zvona i praporci
- Post n°985
ajd dacu jos jednu priliku majstoru i margariti kad je toliko hvalite, jeo sam pre 15ak meseci u onoj iznad toplicinog venca
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°986
ja u majstoru i margariti samo ponekad jedem sendvice. kad sam jeo picu kod njih poslednji put pre godine dana bile su im prilicno lose ukomponovane, ono vidis na papiru kako treba da izgleda, al u praksi ili previse gorke ili previse ovakve ili onakve. plus su im pice dosta slicne. prilicno precenjena picerija imho.
mada ja sam se zasitio napolitanske pice. najbolje kod djilasa jbga.
_____
The rude empiricism of every troubled loser. Quote, unquote, unquote.
- Post n°987
Poštujem mišljenje. Ponoviću svakako Majstora ako su se tako poboljšalidimitrije iz čakova wrote:@Billy - znaš znanje, baš je volim i ja, iako mi je favorit ona napucana, druga margarita sa bufalo mocarelom i sušenim paradajzom
- Post n°988
zvezda je zivot wrote:ja u majstoru i margariti samo ponekad jedem sendvice. kad sam jeo picu kod njih poslednji put pre godine dana bile su im prilicno lose ukomponovane, ono vidis na papiru kako treba da izgleda, al u praksi ili previse gorke ili previse ovakve ili onakve. plus su im pice dosta slicne. prilicno precenjena picerija imho.
tooo omladino, vidiš da možeš kad hoćeš
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°989
izvinjavam se što sam ovim pitanjem izazvao svađu, stvarno mi to nije bila namera
probaćemo sutra majstora i margaritu
iako ja pravim najbolje testo za picu u gradu i šire, dođe trenutak kada mora da se jede van kuće
probaćemo sutra majstora i margaritu
iako ja pravim najbolje testo za picu u gradu i šire, dođe trenutak kada mora da se jede van kuće
- Post n°990
pu kakvi ste ljudi, gde je bela maca da preporuči botako
smeo bi se okladiti da pletenica sa susamom po obodu gađa talasona u srce pravo
smeo bi se okladiti da pletenica sa susamom po obodu gađa talasona u srce pravo
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°991
Ili sunka I kackavalj po obodu, iz Goluba
-------
https://vasudeva.forumburundi.com/viewtopic.php?t=2109
-------
https://vasudeva.forumburundi.com/viewtopic.php?t=2109