dobro, epub je prilagođen ekranu i okviru, pdf je nekako statičan pa preglednost zavisi direktno od izgleda pdf-a i načina kako ga zumiraš na kindlu. ja ga obično čitam popreko, pa dobijem prikaz dela jedne strane, tj klik za narednu stranu zapravo "spušta" pogled na drugi deo već otvorene strane. čini mi se da je to nekako rutina, meni bolje i lakše nego da se drndam sa pravljenjem epubova.
pomoć
- Post n°627
Re: pomoć
Педееф је снимак стране за штампу, или већ одштампане, он је прилагођен папиру а не екрану. Епуб, лит, и слични формати су у суштини компајлирани хтмл, дакле веб стране стилски удешене да личе на књигу и приближно имитирају штампану страницу, али без зајебанције са страничењем итд. Наравно да боље лежи екрану.
_____
a medium well done is rare.
„На данашњем степену развоја комуникација, писање мимо писма које се користи за језик на коме се пише је исто што и изигравање говорне мане - умеФ да приФаФ нормално, али миФлиФ како је то баФ добар ФтоФ.“
- Post n°628
ja svakako više čitam "stručnu" literaturu pa mi je straničenje* ponekad jako bitna stvar.
- Post n°629
И ја сам у младости читао и стручну и „стручну“, ал' тад није било на екрану.
_____
a medium well done is rare.
„На данашњем степену развоја комуникација, писање мимо писма које се користи за језик на коме се пише је исто што и изигравање говорне мане - умеФ да приФаФ нормално, али миФлиФ како је то баФ добар ФтоФ.“
- Post n°630
Kako se preko laptopa povezati na otvoren net koji ima onaj pop up...
Na telefonu iskoci, na laptopu ne. I samo pise connected i no internet.
Imam jos da radim, pustam net sa telefona (ovo inace super radi) al veceras raspad, iako imam pun signal za mob
edit: preveliko zezanje.. Skrpicu se nekako sa netom preko telefona. Ionako je veliko pitanje da li bi hotelski radio bolje.
https://zapier.com/blog/open-wifi-login-page/
Na telefonu iskoci, na laptopu ne. I samo pise connected i no internet.
Imam jos da radim, pustam net sa telefona (ovo inace super radi) al veceras raspad, iako imam pun signal za mob
edit: preveliko zezanje.. Skrpicu se nekako sa netom preko telefona. Ionako je veliko pitanje da li bi hotelski radio bolje.
https://zapier.com/blog/open-wifi-login-page/
_____
Belaj Boy
|
|