Ako nemas, onda trcis nag (go golcat) kroz park.
pomoć
- Guest
- Post n°326
Re: pomoć
Imas li nesto kao virus protection, nesto sto se placa, kao McAfee?
- Guest
- Post n°327
Najbolja it security firma na svetu nema antivirus na svojim racunarima. Razlog je svakodnevno podsecanje na cinjenicu da je zdrav razum najvaznija zastita.
- Post n°328
ja nemam antivirus
sa druge strane ja sam tip drzi par racunara nepovezanih na net jer eto tako
virtuelne masine podizem kada me nesto bas zainteresuje
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°329
Mr.Pink wrote:ja nemam antivirus
Ја сам турио антивирус 2001, кад ме је провидур опоменуо да имам дигнут ИИС и на њему вирус, о чему нисам имао појма. Онда сам то све почистио, држао антивирус још две-три године, и онда дигао руке. Имао сам и пожарног, док је то био онај СајГејт који је јављао баш све. После су дошли ови што пуштају све што је као системско, тј мали мекани и гугао и ко све не могу да зову кући колико хоће а да ти ни не зуцну. Мануо се ћорава посла.
Сад бар десет година не држим ништа.
Виртуелни кавез је за Пенџерија. Не пуштам га много напоље, да не сере по дворишту.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°330
Poslusao, uzeo taj kafe, i nije pomogloyoyogi wrote:Imas li nesto kao virus protection, nesto sto se placa, kao McAfee?
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°331
sto slusas jogija, troluje za antivirus
mada ima sad onog malware sto ti enkriptuje drajv, pa placas otkupninu u kriptosranjima
al video bi ti ga bios
bice da se preselio na ahiret, probaj ga na drugoj masini
mada ima sad onog malware sto ti enkriptuje drajv, pa placas otkupninu u kriptosranjima
al video bi ti ga bios
bice da se preselio na ahiret, probaj ga na drugoj masini
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°332
Kako promeniti ip adresu na kablovskom netu? Cini mi se da je Kopernikus u pitanju.
Celu noc je bio iskljucen ruter i ostala je ista adresa.
edit: nije ni izvodljivo?
https://www.lifewire.com/change-your-ip-address-818150
Cini mi se da je za SBB bila neka prica da kao moze...
Celu noc je bio iskljucen ruter i ostala je ista adresa.
edit: nije ni izvodljivo?
https://www.lifewire.com/change-your-ip-address-818150
Cini mi se da je za SBB bila neka prica da kao moze...
_____
Belaj Boy
- Post n°333
Nemam pojma, provajderske mreže mi nisu jača strana. Guglaj CG NAT, concentrator, DHCP.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°334
Hvala. Mislim da cu ici na VPN jer mi je to najprostije.
_____
Belaj Boy
- Post n°335
Neki servis koji radi reparaciju baterija za laptop u sirem centru BG? Nigde ne mogu da iskopam odgovrajucu zamensku
edit: resicu valjda ovde sutra http://www.servis.laptopova.rs/baterije.php
Al definitivno me zanimaju servisi koji rade reparaciju za svaki slucaj.
edit: resicu valjda ovde sutra http://www.servis.laptopova.rs/baterije.php
Al definitivno me zanimaju servisi koji rade reparaciju za svaki slucaj.
_____
Belaj Boy
- Post n°336
Мени су они из Тријакса (ака свебатерије дот ком или тако нешто) ископали батерију за осам година стар модел који се ваљда никад није ни продавао овде, а и за ноклу Е5 стару седам година. Вреди пробати.
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°337
Probacu, hvala. Mislim da oni i repariraju. Flesovao sam BIOS pa bi trebalo da radi baterija po koju idem sutra.
Citam da baterija za Lenovo x220 radi normalno na x230 ali nece da se puni. Valjda sam to resio...
Citam da baterija za Lenovo x220 radi normalno na x230 ali nece da se puni. Valjda sam to resio...
_____
Belaj Boy
- Post n°338
Treba mi pomoc u Wordu
trebq da ubacim page numbers ali da ne bude od pocetka vec da pocne da broji od recimo strane 28
(jebe me sto mi je Word na francuskom)
Takodje, treba mi da mi napravi sadrzaj teksta
trebq da ubacim page numbers ali da ne bude od pocetka vec da pocne da broji od recimo strane 28
(jebe me sto mi je Word na francuskom)
Takodje, treba mi da mi napravi sadrzaj teksta
- Post n°340
stavim to i onda pocne od 30 strane numeraciju ali ne sa brojem 1 vec 30
- Post n°343
Требало би некако да ставиш да нумерише ту секцију а претходну не. Е сад како се ту одређују границе секција, бемлига... Има бар 12 година откад сам последњи пут радио у Њорду нешто чему треба нумерисање.
_____
- Post n°344
https://rasvetakandela.com/bastenska-rasveta-i-fenjeri/119-fenjer-zidni-m2003-g-sivi.html?fbclid=IwAR3j9UrtP1fWTU7lMxEvCTV_5KxwmmzouVGa7ndTlOz6RUwmKr1sSUAi4fw
Sto je ovo ograniceno na 60W? Otislo bi staklo sa jacom sijalicom?
edit: nece ovde ici zarulja...
edit: nece ovde ici zarulja...
_____
Belaj Boy
- Guest
- Post n°345
katamaran wrote:https://rasvetakandela.com/bastenska-rasveta-i-fenjeri/119-fenjer-zidni-m2003-g-sivi.html?fbclid=IwAR3j9UrtP1fWTU7lMxEvCTV_5KxwmmzouVGa7ndTlOz6RUwmKr1sSUAi4fw
Ne bi otišlo staklo nego grlo i okolni kablovi - pre svega kablovi, oni su najosetljiviji deo sklopke. To je ograničenje za klasične sijalice, proizvođači to i dalje stavljaju jer ima i onih koji će koristiti sijalice s vlaknom dok god ih bude bilo na tržištu. Staviš mnogo jaču LED ili štedljivu sijalicu i baš te briga.
- Post n°347
Pre bih rekao da je zbog temperature. Zatvoreno je i nema kuda toplota da ode ali moze LED sijalica da se stavi
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°348
ficfiric wrote:Pre bih rekao da je zbog temperature. Zatvoreno je i nema kuda toplota da ode ali moze LED sijalica da se stavi
То. Жаруља са више од 60 вати брзо прегори у простору те запремине, или чак пукне грло, расточи се пластика.
Ледовка се греје колико се греје електроника, дакле треба јој хлађења колико и нпр појачалу исте потрошње.
_____
- Post n°349
Tako mi rece i covek u radnji. Uzeo sam neke led koje bi trebalo da svetle kao zarulja od 75.Creepy Uncle wrote:katamaran wrote:https://rasvetakandela.com/bastenska-rasveta-i-fenjeri/119-fenjer-zidni-m2003-g-sivi.html?fbclid=IwAR3j9UrtP1fWTU7lMxEvCTV_5KxwmmzouVGa7ndTlOz6RUwmKr1sSUAi4fw
Ne bi otišlo staklo nego grlo i okolni kablovi - pre svega kablovi, oni su najosetljiviji deo sklopke. To je ograničenje za klasične sijalice, proizvođači to i dalje stavljaju jer ima i onih koji će koristiti sijalice s vlaknom dok god ih bude bilo na tržištu. Staviš mnogo jaču LED ili štedljivu sijalicu i baš te briga.
_____
Belaj Boy
- Guest
- Post n°350
pa da, zbog temperature. sve se usija a prvo stradaju gumeni i plastični sitni delovi.ficfiric wrote:Pre bih rekao da je zbog temperature. Zatvoreno je i nema kuda toplota da ode ali moze LED sijalica da se stavi