https://www.ww2-radio.com/
pomoć
- Guest
- Post n°226
Re: pomoć
kako bih mogao da premostim ovo obavestenje "this station is not available in your country" i ipak poslusam ovaj radio iz septicke jame?
- Guest
- Post n°227
wtf, napisao sam prethodni post a na pocetnoj strani foruma kad se pogleda it svet pdf stoji kao poslednja poruka neka pacetova iz septembra
- Post n°229
Utvara wrote:Braća Rusi?
ABBY finereader?
ABBY sam i okoristio, dobar je
- Post n°230
yoyogi wrote:Jedino mesto gde se nađu svi alati za pdf je www.adobe.com.
Licenca košta, možda 400US$ (zadnji put kada sam gledao bilo je 800US$, za firme, po radnom mestu).
Sve ostalo je nula. Nema tu seci uši, krpi doope.
imam adobe sa licencom, go kurac
- Guest
- Post n°231
KinderLad wrote:VPN?
da, al koji? ako moze neka preporuka, nisam to skoro koristio
- Post n°232
nisam ni ja... tunnelbear sam poslednje koristio, jbmlg
- Post n°234
Express VPN
Jedini koji radi u Kini. Što će reći da radi bilo gde na svetu.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Guest
- Post n°235
Utvara wrote:Express VPN
Imam Cisco VPN, svaki dan, godinama. Ima i Cisco IP Communicator koji ti daje da zoveš bilo koji telefon (fiksni ili mobile) bilo gde u svetu, besplatno.
CD audio kvalitet telefonskih razgovora. Kao da ti sagovornik sedi na metar od tebe.
- Guest
- Post n°236
Kako to misliš - besplatno? Naravno da ne možeš da besplatno zoveš, ovo je samo softphone client.yoyogi wrote:Utvara wrote:Express VPN
Imam Cisco VPN, svaki dan, godinama. Ima i Cisco IP Communicator koji ti daje da zoveš bilo koji telefon (fiksni ili mobile) bilo gde u svetu, besplatno.
CD audio kvalitet telefonskih razgovora. Kao da ti sagovornik sedi na metar od tebe.
- Guest
- Post n°237
Creepy Uncle wrote:Kako to misliš - besplatno? Naravno da ne možeš da besplatno zoveš, ovo je samo softphone client.yoyogi wrote:
Što da ne može? Skype, opšteraspoloživ plan, bilo ko može za 15$ mesečno da zove dan i noć koga i gde hoće i da priča dok mu ne dosadi.
Razlika je, ovo je firmino, nema tih 15$ naplate mesečno.
- Post n°239
Tek sad ovo vidim...xie saike wrote:kako bih mogao da premostim ovo obavestenje "this station is not available in your country" i ipak poslusam ovaj radio iz septicke jame?
Nisam se do sada sretao sa Radionomy geoblokiranim stanicama. Sad cemo da vidimo da li radi direktni link.
http://streaming.radionomy.com/WW2-Radio
http://listen.radionomy.com/WW2-Radio
Nece da moze.... Radi sa US ip adresom
https://www.radionomy.com/en/radio/ww2-radio
_____
Belaj Boy
- Post n°240
Cisco VPN Client - Product Retirement Notification
As of July 30, 2016, the Cisco VPN Client product is retired and is no longer supported (past End-of-Support).
Inace, naravno da se Cisco IP Communicator placa, mozda ga ne placa osoba X vec firma, ali to je kao da ja sada tvrdim da potpuno besplatno imam 4K monitor jer
Placale su se godisnje licence, obicno 150 dolara po komunikatoru, pa onda puta X koliko vec firmi treba, pa su se pravili paketi, ako kupis preko 100 licenci/komunikatora ide neka druga cena i tako dalje.
Nevidjeno!
- Post n°241
Ja imam Cisco Webex na poslu. Pravljen u Srbiji, što će reći pravili nabeđeni debili golo cloud govno koje jedva radi. Izvor neverovatne frustracije.
Skype je takođe užas od kako ga je kupio Microsoft.
Skype for Business je ... neverovatno da to iko koristi.
Ti stariji hardverski Cisco VoIP sistemi su dobri, ovo novo je katastrofa.
The last of the old is better than the first of the new.
The last of the old is better than the first of the new.
- Post n°242
Mattermost sad valjda ima video calls u beti, podigni si to da probaš, šta te košta, all the cool kids are doing it.
Slažem se da je Webex đubre.
Slažem se da je Webex đubre.
- Post n°243
Da ali neko zove Cisco Voip sistemom besplatno jer firma plaća, a ti koristiš Cisco Voip sistem koji nije besplatan jer firma mora da ga plaća. Suptilna razlika.
- Post n°244
Ne, nećemo to raditi.
Malopre sam rekao, the last of the old is better than the first of the new.
Mattermost je sirotinjski Slack. Prešli smo na njega pošto je Slack tražio neke ozbiljnije pare, to nam je interni chat na našoj infrastrukturi. Za to nas baš briga, možemo IRC da furamo, sve je jedno.
U suštini, i nije loše to što klijenti furaju Webex. Malo ne radi, malo se ne čuje, malo ti pojede sav RAM i CPU na mašini pa moraš da ubijaš browser/procese/resetuješ računar. Svi mogu da se prave ludi.
Sto gluposti imamo u firmi, zivkaju nas svi kako vole: email, telefon, Viber,Skype (hvala bogu to je izbačeno), Mattermost, Webex, Slack, Trello, pa jebote dokle više.
Najpametniji je neki Rus koji je rekao: email i telefon, to je sve što vam treba. Ako nеšto ne može telfonom, pošalji mejl. Ako ti nije jasno iz mejla, nazovi telefonom.
I Git. Email, telefon i Git.
Malopre sam rekao, the last of the old is better than the first of the new.
Mattermost je sirotinjski Slack. Prešli smo na njega pošto je Slack tražio neke ozbiljnije pare, to nam je interni chat na našoj infrastrukturi. Za to nas baš briga, možemo IRC da furamo, sve je jedno.
U suštini, i nije loše to što klijenti furaju Webex. Malo ne radi, malo se ne čuje, malo ti pojede sav RAM i CPU na mašini pa moraš da ubijaš browser/procese/resetuješ računar. Svi mogu da se prave ludi.
Sto gluposti imamo u firmi, zivkaju nas svi kako vole: email, telefon, Viber,
Najpametniji je neki Rus koji je rekao: email i telefon, to je sve što vam treba. Ako nеšto ne može telfonom, pošalji mejl. Ako ti nije jasno iz mejla, nazovi telefonom.
I Git. Email, telefon i Git.
- Post n°245
Slack nismo ni razmatrali, on premises ili gtfo. Mattermost se nešto nije primio, ljudi više vole da telefoniraju i spamuju issues.
Viber i Skype su za "nestalo je kafe", "haha, vid' mu glave" i "je l' radi i dalje onaj horseburger što si pominjao?"
Viber i Skype su za "nestalo je kafe", "haha, vid' mu glave" i "je l' radi i dalje onaj horseburger što si pominjao?"
- Post n°246
Utvara wrote:
Имао сам ИП телефон, од фирме, пре 15 година. Качио се директно у рутер и користио ваљда троцифрене или четвороцифрене бројеве. Могао сам да зовем секретарицу или подршку или шефа у Таос било кад. Истина, требао му је бољи рутер (д-линк ако се добро сећам) да му да приоритет, ипак је то 2003. и веза није била пребрза, нема везе што смо сви били на каблу.
Екипа ми је, нажалост, још увек на скајпу, ево већ дванаеста година. Скајп за бизнис сам пробао једном јер је муштерија инсистирала, одустали у четвртом минуту и прешли на обичан.
Већ целу годину се прича да ћемо да баталимо скајпа, и у фирми и породично, па још ништа. У фирми, канда, хоће да пређу на опет нешто облачно и мајкрософтово, натакнем их. За породично, ако неко зна нешто што је као скајп пре мајкрософта, нека јави. Дакле да има групни видео и да могу на 1 тастер да снимим фотку и да је веза раме-у-раме а не облачно, и да има варијанту за линукс. Јел' неко скоро пробао трилијан?
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°248
Вероватно за фирму. Мада, Гартнер је међу последњим местима где бих то тражио, они су још пре 20 година објављивали стручна мишљења и прогнозе усмерене на воденицу оног ко их плати.
Нигде не каже да ли је п2п. У ствари, иду ми на јаја сви ти корпорацијски сајтови на којима имаш мање информација него на сајамском летку. Јебо те слике и презентација, ти си технички производ, дај ми техничке податке.
Нигде не каже да ли је п2п. У ствари, иду ми на јаја сви ти корпорацијски сајтови на којима имаш мање информација него на сајамском летку. Јебо те слике и презентација, ти си технички производ, дај ми техничке податке.
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°250
Одлично.
_____