pomoć
- Post n°201
Re: pomoć
Нашао сам ово, а Лоџитек, Харман/Кардон, Бозе и Геније нек се јебу и даље обраћају власницима кућних позориштаРЖ.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°203
Npr ovo https://scdownloader.net/
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°205
treba mi windows 7 64bit verzija krekovana. gde da trazim na torentima? moram da reinstaliram komp a ne postoje drajveri za moj skener za novije verzije windowsa.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°206
bruno sulak wrote:treba mi windows 7 64bit verzija krekovana. gde da trazim na torentima? moram da reinstaliram komp a ne postoje drajveri za moj skener za novije verzije windowsa.
Провери да нема партицију одакле би могао да се врати.
И мислим да било која верзија ради, само ти треба чаробни стринг. Крек можда за после, кад покуша да зове кући да се региструје, да ни не покушава него да се пробуди убеђен да је већ регистрован. Не, немам то нит сам тражио, добио регуларан са посла.
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Korisnik
- Post n°207
Evo iz prve šta nađoh.
http://1337x.to/torrent/209387/Windows-7-Ultimate-Retail-Final-32bit-64bit-Original-MSDN/
http://1337x.to/torrent/209387/Windows-7-Ultimate-Retail-Final-32bit-64bit-Original-MSDN/
- Guest
- Post n°208
imam ja neku pre-krekovanu verziju w7 (zajedno i 86 i 64 pa se bira pri instalaciji) koju sam godinama koristio za sebe i druge, pa ako ovaj torent izda mogu ja da okačim na gdrive pa da pošaljem link.
- Post n°209
Скоро да би требало да имамо топић за "госпођо, ко вам је то радио". Ових дана ми наспело да све нешто поправљам, и још ми добро и иде. Елем, прошле недеље сам издувао машину...
и видо картицу
Онда сам заменио трећи брисач на колима. Наводно иде неки 'пецијалан и као нешто ми се тамо поломило, иди тражи купи. Аха, па да. Погледам, од четири пластична пимпека који држе осовиницу метлице, одломио се крај од једног. Дакле метнуо стари предњи, хвата мало шире од оригинала, тим боље.
Данас сам коначно попиздео од точкића на мишу, скроља мало горе мало доле. Некад сам редовно чистио мишеве док су имали кугле, знам колико се свачега нахвата унутра... ајде, укупно један шраф, нема да је тешко. Кад оно, запрљао се точкић, није више онако црн та тране. Ајде влажна крпа, мали одвијач за стругање... Једини је проблем био што кабл обилази око прекидача за десноклик, па сам то тинцао трипут док није легло. Пали, иде.
Сад већ меркам шта ме следеће нервира.
и видо картицу
Онда сам заменио трећи брисач на колима. Наводно иде неки 'пецијалан и као нешто ми се тамо поломило, иди тражи купи. Аха, па да. Погледам, од четири пластична пимпека који држе осовиницу метлице, одломио се крај од једног. Дакле метнуо стари предњи, хвата мало шире од оригинала, тим боље.
Данас сам коначно попиздео од точкића на мишу, скроља мало горе мало доле. Некад сам редовно чистио мишеве док су имали кугле, знам колико се свачега нахвата унутра... ајде, укупно један шраф, нема да је тешко. Кад оно, запрљао се точкић, није више онако црн та тране. Ајде влажна крпа, мали одвијач за стругање... Једини је проблем био што кабл обилази око прекидача за десноклик, па сам то тинцао трипут док није легло. Пали, иде.
Сад већ меркам шта ме следеће нервира.
_____
- Post n°211
Za neke brisače ima da se kupi guma za zamenu, radi super, isplati se za treći najviše.
Ja sam pored toga i čistio slivnike u kupatilu i wcu, pa se ispraksirao. Najveći je posao bio skinuti stari metalni odvod sa lavaboa.
Ja sam pored toga i čistio slivnike u kupatilu i wcu, pa se ispraksirao. Najveći je posao bio skinuti stari metalni odvod sa lavaboa.
- Post n°212
Creepy Uncle wrote:kolika je bila temperatura ovog kompjutera? 110 stepeni?
… ako nije radio ništa CPU intensive, mogao je da ronda i na prijatnih 85.
- Post n°213
Creepy Uncle wrote:kolika je bila temperatura ovog kompjutera? 110 stepeni?
Око 60 на процесору, 55 на видео картици, ишло до 81/70.. Сад је 22 (до 43) односно 32 (до 36). Оно су зверски хладњаци, два вентилатора од 120мм, а и линукс не преоптерећује баш.
Sotir wrote:Za neke brisače ima da se kupi guma za zamenu, radi super, isplati se za treći najviše.
Пошто предње мењам на годину две, а задњи је ем краћи ем се много мање користи, обично рециклирам са предњег. Овог пута ме мрзело да мењам гумицу, само турио стари предњи.
За сливнике и још педесет ствари... госпоја имала две одличне лекарске пинцете, Санитарија Загреб. Остале код ћерки и не дају. Могу да тражим шта хоћу, све може, пинцете никако. А шта све нисам радио са њима. Нема бољег за убадање краткоспојника (енгр џампера), вађење длака из сливника, чупање пилића, вађење трна...
wrote:Creepy Uncle wrote:kolika je bila temperatura ovog kompjutera? 110 stepeni?
… ako nije radio ništa CPU intensive, mogao je da ronda i na prijatnih 85.
Ма искакало ми је ту и тамо да је прешао 61... Е сад шта на линуксу спада у презнојавање процесора, бемлига. Ту је пенџери седам у виртуелној кутији, повремено се пусти понеки видео, обради која десетина сирових слика, музика се не гаси... Једино што сигурно нема, то су игре у виду три де пуцачина, ослабили рефлекси а и никад се нисам навикао да гађам мишем. Последња таква ми је био дуке нуке... све тастатуром. Прошао скроз.
_____
- Post n°214
Ovo fercera?
https://community.teamviewer.com/t5/Knowledge-Base/How-does-Wake-on-LAN-with-TeamViewer-work/ta-p/33
Toliko sam umoran da sad ne mogu ni da citam. Samo me zanima da li generalno mogu da budim komp na daljinu po potrebi i da ga gasim kad zavrsim. Upade mi super tezgica, pojma nemam da li cu je zavrsiti do odmora a ovo je nesto sto bih i na odmoru radio. laka kinta, al mi treba moj kucni net...
edit: sbb epc 3925 je ruter valjda. Nemam staticku, al koliko znam SBB jako retko menja. Moram da vidim da li mogu da doplatim za staticku za jedan mesec...
https://community.teamviewer.com/t5/Knowledge-Base/How-does-Wake-on-LAN-with-TeamViewer-work/ta-p/33
Toliko sam umoran da sad ne mogu ni da citam. Samo me zanima da li generalno mogu da budim komp na daljinu po potrebi i da ga gasim kad zavrsim. Upade mi super tezgica, pojma nemam da li cu je zavrsiti do odmora a ovo je nesto sto bih i na odmoru radio. laka kinta, al mi treba moj kucni net...
edit: sbb epc 3925 je ruter valjda. Nemam staticku, al koliko znam SBB jako retko menja. Moram da vidim da li mogu da doplatim za staticku za jedan mesec...
_____
Belaj Boy
- Post n°215
Preporuka za neku dobru softversku lupu?
edit: ovo mi recimo ne bi bilo dobro resenje. Bitno bi mi bilo da mogu da radim copy/paste iz uvelicanog dela. Samo citanje mi ne pravi posao.
edit: ovo mi recimo ne bi bilo dobro resenje. Bitno bi mi bilo da mogu da radim copy/paste iz uvelicanog dela. Samo citanje mi ne pravi posao.
_____
Belaj Boy
- Post n°216
jel zna neko napamet da mi kaze zasto mi je nevidljiv emulation tab za emuliranje chrome geolokacije na chrome windows browseru ?
treba da se ide na console tab i onda da dole pojavi sub-tab emulation al ja ga nemam
mislim radio sam to ranije, al sad je prosto tab nestao.
treba da se ide na console tab i onda da dole pojavi sub-tab emulation al ja ga nemam
mislim radio sam to ranije, al sad je prosto tab nestao.
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°217
postoji li neki OCR alat koji dobro radi tekstove koji su u horizontalnom stubcu ili su u dva stubca? Imam neki Adobe piratski ali on nece da ih OCRuje iz nekog razloga
- Post n°219
Древна Мађарска Рекогнита од пре 20+ година је захтевала дебелих 4мБ и звер од процесора (386 или јаче) и сасвим је фино решавала тај проблем. Не знам шта би с њима, мора да нису били довољно добри.
_____
- Guest
- Post n°220
Realno ABBY, ako neće Akrobat.
Ima i priručnih rešenja, npr PDF xchange editor je besplatan a ima nekakav OCR modul, možda nekim čudom i on može da uradi posao.
Ima i priručnih rešenja, npr PDF xchange editor je besplatan a ima nekakav OCR modul, možda nekim čudom i on može da uradi posao.
- Guest
- Post n°221
Jedino mesto gde se nađu svi alati za pdf je www.adobe.com.
Licenca košta, možda 400US$ (zadnji put kada sam gledao bilo je 800US$, za firme, po radnom mestu).
Sve ostalo je nula. Nema tu seci uši, krpi doope.
Licenca košta, možda 400US$ (zadnji put kada sam gledao bilo je 800US$, za firme, po radnom mestu).
Sve ostalo je nula. Nema tu seci uši, krpi doope.
- Post n°222
Има толико профи софтвера (папрено скупог) кога не прави Адобе.
Одлично урађен, али за специјализовано тржиште.
Одлично урађен, али за специјализовано тржиште.
- Post n°223
Da li google ima neki broj korisnickog servisa za srbiju :v ? Zaboravio sam lozinku za google nalog, srecom ostao ulogovan na svim uredjajima, imaju moj broj telefona itd, ali klasican pokusaj vracanja naloga tj promene lozinke nije uspeo iz prvog
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°224
Зар прегледач н'уме да ти каже? Или си му забранио да памти, уздаш се у своје биопамтилоРЖ?
_____
- Post n°225
Izgleda da ne moze pregledac, uzdao sam se u pamcenje, i sada hocu da stavim novu lozinku, spremio sam svescicu i olovku da sve lepo zapisem, medjutim prvi pokusaj vracanja naloga nije uspeo
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete