Dr Zoća trenira strogoća
- Post n°351
Re: Dr Zoća trenira strogoća
ovo je.... fascinantno.
_____
Warning: may contain irony.
- Post n°352
najprostackija emocija - empatija
_____
- Post n°353
hipotekratova zakletva...
_____
- Post n°354
И апотекрат, његов брат од тетке?
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°355
William Murderface wrote:Pretpostavljam da smatraju da to njima ne moze da se desi i da samo glupe/pokvarene zene postaju zrtve nasilja.
_____
"Ne morate krenuti odavde da biste dosli tamo. Moguce je krenuti odavde i vratiti se ponovo tu, ali preko onoga tamo."
Aca Seltik, Sabrana razmisljanja o topologiji, tom cetvrti.
My Moon Che Gavara.
- Guest
- Post n°357
plachkica wrote:Mene fascinira izvrnuta logika:
milivojević je siroti usamljeni pojedinac kog svi napadaju a on samo istinu govori!
Pa jbt, Milivojević ima redovnu kolumnu u državnim novinama i redovan je sagovornik
svih emisija na televiziji koje se bave decom, i psohologijom i svim živim.
milivojevic uopste nije usamljen, klanjaju mu se i cizmu mu pod skut ljube mnogi pa i ljudi koji su inace korektni, kao npr sadasnjim kriminalcima sa vlasti. ne treba se zanositi da je on omrazen i da se smatra idiotom jer to drvi par stotina ljudi na internetu u celoj srbiji.
- Guest
- Post n°358
Брани народ своје право на фашизам. Јесте одвратно, али нипошто није чудно.
- Guest
- Post n°359
meni je to od odredjene ekipe i ocekivano, medjutim nije od nekih ljudi koji generalno nisu ni blizu slicnim stavovima, ali prate povrsno pa im u prolazu i tako na mah milivojevici malakurskiji istoci i krloi zvuce vrlo mudro i pragmaticno
- Post n°360
Djamolidine Abdoujaparov wrote:
nema studije koja pokazuje da tabanje škodi deci
ima ih ohoho
- Post n°361
ma to 'oni' tvrde a djamolidne je cinican
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Guest
- Post n°362
ma da, to ona reče. a kad su vakcine u pitanju nema veze što nema studija koje dovode u vezu vakcine i autizam...
- Guest
- Post n°364
Čitam profile ovih ljudi koji lajkuju ubijanje žena i dece.
To je sve gradska priča, srednja klasa, ne mogu da iskopam bukvalno nijednu seljačinu naprednjačku.
To je sve gradska priča, srednja klasa, ne mogu da iskopam bukvalno nijednu seljačinu naprednjačku.
- Guest
- Post n°365
30 се година то трује, поглавито насиљем у разним паковањима. Неправдом коју нам чине, и праведним насиљем које ми чинимо другима. Косово, Хрватска, Босна, бомбардовање, опет Косово, па у круг. 30 факин година. Па мора то негде д'изиђе...
- Post n°366
Srednja klasa po primanjima, ali ne i pročitanim knjigama.
- Post n°368
Šta se veoma čitano u Srbiji u poslednje vreme: Meša Selimović.
- Guest
- Post n°369
znam nekoliko njih koji su vise hiljada puta procitali po pet citata od I.A. i M.S.
- Post n°370
Ja sam prilično sigurna da je Blago cara Radovana, godinama prodavano u svim mogućim
formatima i izdanjima, ostavilo posledice.
Dučić je možda bio ok za svoje vreme, ali u 21v on je neprimenjiv, a izuzetno štetan
ako je jedini autor koji se čita.
I još jedna zanimljivost, 1984. na strani narodnjaka hit je bila pesma Hanke Paldum,
'Ljubav je radost i bol', a na strani urbane omladine, mega hit "Program tvog kompjutera",
Marine Perazić.
formatima i izdanjima, ostavilo posledice.
Dučić je možda bio ok za svoje vreme, ali u 21v on je neprimenjiv, a izuzetno štetan
ako je jedini autor koji se čita.
I još jedna zanimljivost, 1984. na strani narodnjaka hit je bila pesma Hanke Paldum,
'Ljubav je radost i bol', a na strani urbane omladine, mega hit "Program tvog kompjutera",
Marine Perazić.
- Post n°371
Da, Selimović je, po prodaji, zamenio Dučića (BCR).
- Post n°372
Jel dosta? Nije!
http://www.piplmetar.rs/dr-zoran-milivojevic-u-svojoj-praksi-zakljucio-sam-da-postoje-3-tipa-majki-koji-je-vas/
http://www.piplmetar.rs/dr-zoran-milivojevic-u-svojoj-praksi-zakljucio-sam-da-postoje-3-tipa-majki-koji-je-vas/
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°373
nije naznačio koji tip majke je poželjno klati, a koji je poželjno tući kamenom u glavu
- Guest
- Post n°374
„Savršena“ majka
Ovaj tip majke je tradicionalni model. Kada postaje majka, žena prestaje da bude sve ostalo.
Infantilna majka
Ovaj tip majke jednostavno nije emocionalno zreo da se na neko vreme odrekne svojih drugih ciljeva, karijere, načina života i drugih uloga.
- Post n°375
Sve iz prakse!
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije