Dr Zoća trenira strogoća
- Post n°326
Re: Dr Zoća trenira strogoća
_____
Warning: may contain irony.
- Post n°327
Odlično!
_____
alt-lib
- Post n°328
Сасекао га са све три стране. Ех, могао је наћи још коју, добро му је кренуло. Волим кад видим овако јасно разобличено системско гованце.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°329
Voooda je došla na Marsooot!
- Post n°330
Blind Lime Pie wrote:Ali da se potpiše kao Anita Mihalčević, forenzičar religije iz Brizbejna i da pošalje fotku Meril Strip.
- Post n°331
http://www.politika.rs/scc/clanak/385830/Spektar/Zivot-i-stil/Ko-je-psihopata
_____
alt-lib
- Post n°332
Eto, malo je i o sebi pisao.
- Post n°333
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1774643735883384&id=190718774275896&__tn__=-R
Ako se pitate odakle vam je poznata Dr Jovana Stojkovic. Odavde:
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°334
kakvi ludaci
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°336
ja sam dosla da pricam ali vi sve vec znate i etika je poslusati roditelja POSTO JE NJEMU DETE DATO OD BOGA PRIRODE MAJE GAJE. haug,
dajte ponovo sudnji don
dajte ponovo sudnji don
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Guest
- Post n°337
Od 67 ljudi koji su lajkovali, 47 su žene.
Ne razumem, te žene bi imale razumevanja za čoveka koji im zdruzga glavu kamenom ili ubije njihovo zajedničko dete? Dođe mi da to pitam svaku od njih, pojedinačno, ali cenim da bih imao problema sa zakonom.
Ne razumem, te žene bi imale razumevanja za čoveka koji im zdruzga glavu kamenom ili ubije njihovo zajedničko dete? Dođe mi da to pitam svaku od njih, pojedinačno, ali cenim da bih imao problema sa zakonom.
- Post n°338
ostap bender wrote:ja sam dosla da pricam ali vi sve vec znate i etika je poslusati roditelja POSTO JE NJEMU DETE DATO OD BOGA PRIRODE MAJE GAJE. haug,
dajte ponovo sudnji don
_____
Spomen-naplatna rampa "Zoran Babić"
- Post n°339
Pretpostavljam da smatraju da to njima ne moze da se desi i da samo glupe/pokvarene zene postaju zrtve nasilja.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°341
Upravo
_____
- Post n°342
zato sto one nisu feministkinje, ne locu brlju, briju noge i ne nose stofane pantalone na vrucinu. one su protiv svega sto je feminizam a feminizam koji nasoj zeni nije prirodan i dolazi sa zapade kaze da se ne dave deca i supruge ne bodu nozem. eto to je feminizam danas: nije dobro zaklati bespomocnog ili slabijeg.
kako niti jedan od tih koje trebamo razumeti nije prsao na salteru poste ili na radnom mestu vec je sacekao nekoga ko se ne moze braniti.
kako niti jedan od tih koje trebamo razumeti nije prsao na salteru poste ili na radnom mestu vec je sacekao nekoga ko se ne moze braniti.
_____
- Guest
- Post n°343
William Murderface wrote:Upravo
ma jasno je to meni ali je ishodište ovoga da daju eksplicitnu dozvolu muževima da im prospu mozak i zadave dete. šta je ovo ušlo u narod jbt....
- Guest
- Post n°344
William Murderface wrote:https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1774643735883384&id=190718774275896&__tn__=-R
mrš u tri kurca.
nema studije koja pokazuje da tabanje škodi deci, ali zato nema problema da serenda o štetnosti vakcina i da ih dovodi u vezu sa autizmom.
edit. a jebote bog, sad slušam dalje ovo sa fejsbuka. pa koje je ovo jebeno zlo. globalne agende, lezbo-feministkinje, kastriranje muškaraca... pa jebotebog. meni ovakve stvari ceo dan umeju da pokvare.
- Post n°345
Mene fascinira izvrnuta logika:
milivojević je siroti usamljeni pojedinac kog svi napadaju a on samo istinu govori!
Pa jbt, Milivojević ima redovnu kolumnu u državnim novinama i redovan je sagovornik
svih emisija na televiziji koje se bave decom, i psohologijom i svim živim.
milivojević je siroti usamljeni pojedinac kog svi napadaju a on samo istinu govori!
Pa jbt, Milivojević ima redovnu kolumnu u državnim novinama i redovan je sagovornik
svih emisija na televiziji koje se bave decom, i psohologijom i svim živim.
- Guest
- Post n°348
"zoran milivojević narušava te globalne agende"
"jedan zdravorazumski čovek"
"lezbo-feministička klika u vrhu države želi da rasturi porodicu i kastrira muškarce"
"jedan zdravorazumski čovek"
"lezbo-feministička klika u vrhu države želi da rasturi porodicu i kastrira muškarce"
- Guest
- Post n°349
Ti još nisi ni stigao do najboljeg dela. Homoseksualizam, krađa organa, luuudilo.
- Post n°350
Rokfeleru sedam puta transplatirali srce.