edit:
- Post n°176
Re: Google
kako se u vasoj dalekoj i egzoticnoj zemlji kaze OTO?
edit:
edit:
_____
????
- Post n°177
Tehnički. Ono prvo o me zbunilo.
Janko ne pizdi
Janko ne pizdi
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°178
u stvari u moje vreme, koje je kontam jedno 10-15 godina iza Vasinog vremena, se nije zvala OTO, nego samo TO.
_____
????
- Post n°179
Btw, jeste sranje skracenica. Da se predmet zvao na primer Optehob, ni nastavnici ne bi bili brkajlije sa pljoskom.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°180
Ajeje Brazorf wrote:Pa kako se Opštetehničko obrazovanje zvalo na rvackom?
Шта, назив предмета да није придев у средњем роду? А, да, одгој, сам погодио?
А таман сам хтео да кажем да мора да се звало опћетехничко...
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°182
Е, шта би са тим после шуварица, јел' враћено или укинуто или... баш никако нисам пратио шта се догађало и сад видим да не знам.
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°183
Da, mudro zboriš, mislim da je odgoj bila druga riječ. Ili kultura? Skraćenice nismo koristili, vjerojatno bi nam se miješali tjelesni i tehnički da jesmoпаће wrote:Ajeje Brazorf wrote:Pa kako se Opštetehničko obrazovanje zvalo na rvackom?
Шта, назив предмета да није придев у средњем роду? А, да, одгој, сам погодио?
А таман сам хтео да кажем да мора да се звало опћетехничко...
_____
- Guest
- Post n°184
Janko Suvar wrote:Nacelno nastavnike OTOa biraju samo ako su alkoholicari, a fizickog samo ako su sadisti, da budu alkoholicari je opciono.
takva je bila obrazovna politika, zvanicna.
daj ne seri da zoveš tehničko oto, nisi iz srbije
- Post n°185
Ajeje Brazorf wrote:Nastavnika OTO-a smo zvali Meklaud. Do duše, imao je veće brkove.
Mi smo nastavnika matematike zvali Meklaud.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°186
Od stranaca, mi smo imali samo Slotera, nastavnika fizickog
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°187
Mi smo naseg nastavnika fizickog zvali Prcko.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°188
Nas je imao rep, pa zbog toga
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°190
Imao sam dva profesora OTOa, i oba su imala brkove.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°191
Naš nastavnik Ota(tm) se zvao Fahrudin. Bio je apsolutno super. Kad su trojica...bili nevaspitani sa devojčicama, izveo ih je svu trojicu pred tablu i razvukao im je rafalno šamarčine iz lakta, totalno iznenada, ali tako da su se pušili do kraja sledećeg časa.
- Post n°192
Jel imo brkove?
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°193
Ne bome, nit je pio, bio je faca, kasne 30te, mislim iz Tuzle, pravilnih crta lica, smeđa bujna kosa, plave oči, danas kad se setim - ono, baš faca.
- Post n°194
Ja nisam imao OTO. Ukinut je u nekoj od reformi, mislim da se baš na mojoj generaciji to zalomilo. Mi smo imali RTV (radno tehničko vaspitanje) i nisam imao nastavnika nego dvije nastavnice. Jednoj se ni imena ne sjećam, predavala je nepuno polugodište, Drugu pamtim, pamtim i da je imala strašan ožiljak na vratu i zbog nejga su je prozvali Stefani, po junakinji tad prikazivane hit serije Povratak u Eden.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°195
Ožiljata protagonistica iz sapunice mog djetinjstva bila je Marisol Dejame en pazfikret hadžiabdić wrote:Ja nisam imao OTO. Ukinut je u nekoj od reformi, mislim da se baš na mojoj generaciji to zalomilo. Mi smo imali RTV (radno tehničko vaspitanje) i nisam imao nastavnika nego dvije nastavnice. Jednoj se ni imena ne sjećam, predavala je nepuno polugodište, Drugu pamtim, pamtim i da je imala strašan ožiljak na vratu i zbog nejga su je prozvali Stefani, po junakinji tad prikazivane hit serije Povratak u Eden.
_____
- Guest
- Post n°196
mi smo imali vrhunsko tehničko u osnovnoj, počev od nastanice, kabineta, opreme, pa do redovnih odlazaka u jugoalat, novkabel, pobedu + učenje i takmičenja iz saobraćaja
- Guest
- Post n°198
pa nije bilo baš isto u svim školama, negde su nastavnici bili dokone lenčuge
domaćinstvo nam je isto bilo jako
domaćinstvo nam je isto bilo jako
- Post n°199
ficfiric wrote:Od stranaca, mi smo imali samo Slotera, nastavnika fizickog
Мени је у трговини генерални директор био Слеџ Хамер, испуњавао све услове
- верујте ми, знам шта радим (а ми сви чим замакне)
- разумео се у све и све једнако вешто радио (... ...)
- а кад је требало да се споје 4. и 7. јули измисли да ЕРЦ буде у приправности, тј "и да нико није напуштао град"
- уме да отвори врата ногом, видели смо га на делу
_____
- Korisnik
- Post n°200
Poređenje plata i pozicija u big techu.
https://www.levels.fyi
https://www.levels.fyi