Pa nije baš tako. Milošević, komunist samoupravljač, može povući narednih 25 godina, da malo odmori druga Titu, red je.namerna prolaznica wrote:nego, ko ce nam biti kriv za sledece orgijanje? olako smo strackali socijalizam i samoupravljanje, trebalo je ostaviti malo za crne dane .
varljivo leto '91 - istocna evropa, prostitucija i turizam
on nije bio samoupravljac. njime je upravljala zena.
a nije bio ni mason .
a nije bio ni mason .
_____
poz
www.facebook.com/kucicanamoru
otto katz wrote:Pa nije baš tako. Milošević, komunist samoupravljač, može povući narednih 25 godina, da malo odmori druga Titu, red je.namerna prolaznica wrote:nego, ko ce nam biti kriv za sledece orgijanje? olako smo strackali socijalizam i samoupravljanje, trebalo je ostaviti malo za crne dane .
Ih, komunjare još upravljaju!
Srđan Fuchs 19:37 22.11.2014
prinsi, ne zanosi se.
slušao sam danas peščanik, oterao ih bg pa zrače kod nas u NS. onako, otvorenog srca, posle življenja 2 meseca u američkoj pol. realnosti. i došao sam do sledećeg zaključka - naime, u srbiji ne postoji demokratska opcija, iz prostog razloga što mi nikada nismo prešli iz komunizma u demokratiju, kod nas je bunch of conflicta između desnog i levog krila komunjara. težak smor. ne postoji kod nas stranka koja je liberalno-demokratski okrenuta. veće ili manje varijacije pod uticajem sedih glava sa senjaka. ovo se vrlo jednostavno manifestuje - kroz to da gaze po čoveku. ozbiljna demokratska opcija ne gazi po čoveku, pošto je on najveća vrednost. nema toga u srbiji, hrvatska je, recimo, uprkos svom dubljem ustaštvu (fašizmu) i demokratskija od nas. kod nas je jedna ista jednolična grobnica (za georgija petroviča).
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
pitanje za druga ostapa: zasto ovaj bloger 92, turisticki vodic po izraelu i dvomesecni stanovnik us of a nema svoj topik?
_____
poz
to je vise pitanje za vilijama. ja sam od b92 blogosfere davno igao ruke.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
_____
Dok si to smislio, na mom si visio.
Je l imamo temu na kojoj pišemo o tome koliko je Biki lepa ili može ovde?
ti si mi nesto kao vlasnik menazerije, pa zato. a ovaj, kao vracarski, folirant je vidjen. momo kapor-krizno izdanje.ostap bender wrote:to je vise pitanje za vilijama. ja sam od b92 blogosfere davno igao ruke.
_____
poz
- Guest
Nema veze sa dosadašnjom raspravom na ovom topicu ali pošto je snimano varljivog ljeta '91. kačim ovde.
Ovo je toliko dobro da mi se i smije i plače istovremeno.
Da ne bude baš totalni off, od rumunskog švercera sam za jednu črvenu pazario tranzistor marke Sokol 304, zdelano v CCCP. Gruba mašina skroz. Na njemu sam od domaćih stanica uspijevao da ulovim samo beogradski prvi i drugi program ali sam zato imao perfektan prijem svih bitnijih radio programa iz zemalja VU.
Ovo je toliko dobro da mi se i smije i plače istovremeno.
Da ne bude baš totalni off, od rumunskog švercera sam za jednu črvenu pazario tranzistor marke Sokol 304, zdelano v CCCP. Gruba mašina skroz. Na njemu sam od domaćih stanica uspijevao da ulovim samo beogradski prvi i drugi program ali sam zato imao perfektan prijem svih bitnijih radio programa iz zemalja VU.